Vallensbæk Floorball 2 - Herlev FC 2
Herre Senior - 7. februar 2009 14:00

4 - 7  (0 - 0, 3 - 5, 1 - 2)

Lørdag spillede topholdet Herre 2 udebanekamp mod Vallensbæk. Den første kamp i Herlev havde vi vundet 8-2.

Der var afbud fra Dennis Hill (udfylder rollen som nybagt far), Jonas Rasmussen (fødselsforberedelse), og anfører Daniel Jensen havde reddet sig en skade i baglåret, men var selvfølgelig tilstede som hepper.

I dagens anledning var Terkel anfører, og Roland var endnu engang hentet ind i målet.

1.periode blev spilet som om Herlevs drenge allerede var taget på vinterferie, og der blev ikke scoret i perioden. Jesper Lundgreen var dog tæt på med et skud på overliggeren.

I starten af 2.periode måtte Roland strax på arbejde med en redning i en 1:1-situation.

Herlevs drenge var nu ved at "få følingen med spillet", og Jan Juel (Herlevs topscorer I ved) bragte os til føring 0-1 efter blot et minuts spil.

Vallensbæk udlignede dog et par munutter senere.

Efter 4.minutters spil slog anfører Terkel til og minuttet efter bragte Mike Gøbel Herlev foran 1-3.

En kikset udskiftning i Herlev-lejren udnyttede Vallensbæk til reducering 2-3 efter godt 12 minutter.

Minuttet efter bragte Frederik Bloch dog ro på situationen da han nettede til 2-4.

Der blev gået til vaflerne, Vallensbæk er traditionen tro et hold der godt kan lide fysisk kropskontakt.

Efter 15 minutters spil fik unge Marcus Byrgesen så scoret til 2-5.

Vallensbæk kæmpede ufortrødent videre og reducerede nogle minuttere senere til 3-5, stillingen efter 2.periode.

I starten af 3.periode så Tejs Knudsen en chance for et langskud, og så var Herlev foran 3-6.

Kampen bølgede frem og tilbage, uden at der rigtigt skete noget-

Jan Juel måtte en tur i starfboksen, og det samme måtte en Vallensbækspiller, dog uden af nogen af holdene udnyttede overtaget.

Efter 12 minutters spil fik Vallensbæk så reduceret til 4-6 - kampen var stadigvæk åben.

Herlevs drenge spillede ikke nogen drømmekamp, og Vallensbæk spillede med "meget små mål" ifølge hr. Juel, som var en skygge af sig selv.

Vallensbæk fik en mand i boxen og valgte samtidig at tage timeout.

I overtalssituationen slog Terkel til med sin anden scoring til 4-7, og lukkede dermed reelt kampen.

At Bloch efterfølgende måtte en tur i boxen ændrede reelt ikke noget.

Herlevs drenge spillede under middel, men gjorde det de skulle, nemlig at vinde kampen.

Undervejs havde målmand Roland faktisk lidt rigeligt at lave i perioder, men klarede skærene.

Af: Johnny Byrgesen