Hafnia FC - Herlev FC
Herre Senior - 9. november 2008 15:30

9 - 2  (3 - 0, 3 - 0, 3 - 2)

Ugæstfrie rammer mødte Herlev, da de søndag eftermiddag troppede op i de renoveringsmodne forhold ved Sundby Idrætspark. Gæstfriheden hos værterne fra Hafnia var også svær at få øje på efter 60 minutters spil, hvor resultattavlen lyste 9-2.

Det var på forhånd aftalt ikke at løbe for meget med spillerne fra Hafnia. Sidste gang kostede det meget i kondition og markeringssvigt. Denne opgave blev generelt løst rigtigt godt gennem hele kampen. Der gik også 13 minutter, inden Hafnia første gang fik bolden ind bag Claes Olsen i målet. Målet blev scoret af Stig Thorsteinsson i power play. Mod slutningen af perioden lykkedes det Hafnia at score 2 gange yderligere, hvor det sidste mål blev rettet af og snød Claes i målet.

2. periode blev stort set en gentagelse af første. Et Hafniamandskab med god boldomgang, men som der blev lukket fornuftigt af for, inden det for alvor blev farligt. Og igen starter Hafnia med et mål i power play. Peter Thage får mulighed for at reducere på straffe, men brænder snævert. Herlev får igen mulighed for at reducere i powerplay mod slutningen af perioden. Men i stedet er det Hafnia, der på en hurtig og flot slået kontra kan udbygge føringen i undertal. Kort før pause udbygges føringen til 6-0, igen i powerplay.

Kort efter pausen får Herlev frislag ude ved banden et godt stykke oppe mod midten af banen. Peter Bo står med bold, og leder efter nogle at spille til. Da der ikke er nogen, der tilbyder sig, kan han jo lige så godt trykke af selv. Og så smækkes kuglen i hjørnet. Skønt og en lille vitamin indsprøjtning til resten af perioden. Og det går da også fremad banen, når bold erobres. Desværre mistes bolden, mens vi er på vej frem, og så kan Hafnia slå modkontra. Det går hurtigt, og det ser godt ud. Og med 2 scoringer fra Jesper Schow er stillingen nu 7-1.

Emil Spanggaard får reduceret til 7-2, da Peter Bo først "fikserer" Hafnia forsvaret med at tage et frislag for hurtigt til den ene side, for derefter at spille til Emil i modsatte side, der sætter den i nettaget.

Sidste mål i kampen sættes på energisk vis ind af Schow.

Selvom resultatet stadig afspejler en stor forskel mellem de 2 hold, så er det opløftende at se, at spillerne aldrig giver op. Og dermed blev vores udgangspunkt, som var at få et bedre resultat med hjem også opfyldt. Vi var mere i angrebszonen, havde flere forsøg, og stod bedre i defensiven end tilfældet var i det første opgør.