Herlev FC - OG København
Dame Senior - 25. februar 2008 20:00

5 - 5  (2 - 1, 0 - 3, 3 - 1)

Herlevs damer mødte i mandags OG i en sen mandagskamp.

Uret havde ikke rundet det første minut, før Mette Bidstrup kunne sørge for en god start og ved assist fra Anja Mortensen kunne sende bolden i nettet bag i OGs målmand. Godt 3 minutter senere kunne OG udligne ved at sende en returbold ind bag Malou. Herlev har gennem resten af perioden masser af skudforsøg på mål, men desværre formår Herlev ikke at sørge for at genere målmandens udsyn, så hun kan forholdsvis let redde de mange forsøg udefra. Det lykkes alligevel for Anja Mortensen at runde hele OG forsvaret og trække bolden i nettet til en pauseføring på 2-1. En fortjent pauseføring selvom OG også havde deres forsøg.

Spillet bølger mere frem og tilbage i 2. periode. Der er gode forsøg i begge ender. Herlev har fået en mand foran mål til at tage eventuelle returbolde. Desværre er det bold uden om mål eller på målmand, når muligheden opstår. I den anden ende rammer et forsøg fra OG Malou på hjelmen, bolden ryger i luften og ryger langsomt ind i mål ved modsatte stolpe. Et par angreb efter kan OG udbygge føringen, da et skud fra midten ryger ind mellem ven og fjender. Selvom Herlev er kommet bagud bliver de ved med at forsøge sig. Men det er bare lige ved og næsten. Og så kan OG med 5 minutter igen på et flot gennemspillet angreb bringe sig foran med 2 mål.

Bagud 2-4 går damerne ind til 3. periode med ny energi. Hele tiden forsøges der, men det ville bare ikke i dag. I stedet kan OG midtvejs i perioden gøre det til 2-5, og kampen synes nu mere end svær.

Det bliver nu forsøgt at lægge pres på OG. Det åbner til gengæld også op for kontra spil til modstanderne. Flere gange har OG mulighed for at komme 2 mod 1, men den sidste pasning mangler lige hos dem, eller vi er heldige med at bremse deres angreb. Flere gange i kampen har Herlev forsøgt at score via køkkenvejen, og endelig med godt 3 minutter igen på uret, lykkes det Mette Bidstrup at score via denne på assist fra Anja Mortensen.

Kort tid efter vil Anja Mortensen så vise, hvordan det kan gøres med baghånden. På assist fra Linda da Silva runder Anja målet og sender bolden nettet med et lille vip med baghånden.

Begge hold tager timeout, og det sidste pres bliver lagt på OG. Med et minut igen kan Vibeke Lappok på assist fra Tine Ingvardsen udligne til 5-5, der også bliver kampens resultat, selvom begge hold i det sidste minut stadig forsøger at få det sidste mål ind.

Flot kommet igen tøser.

2 dage før stod der Hvidovre på menuen. Et hold vi igennem sæsonen har haft godt styr på. 1 periode var da også yderst vellykket set med Herlev øjne. Cecilie Pedersen kan gøre det til 1-0, da hun efter et par karakteristiske træk ender med at sende bolden ind mål.

I de næste perioder kommer Hvidovre bedre med, men der skal et selvmål til før det lykkes for dem at score bag Camilla Pedersen i målet. Kampen ender 1-1.

WOM i denne kamp blev Cecilie Pedersen.

De 2 point gør, at Herlev og Lyngby i sidste spillerunde skal afgøre, hvem der ender på henholdsvis sjette og synende pladsen. Så det bliver et spændende opgør, der byder sig i Lyngby d. 9. marts.