Herlev FC 2 - FK Jyderup Farmers
Herre Senior - 23. november 2007 19:30

2 - 11  (0 - 3, 1 - 6, 1 - 2)

Alene, forladt og alene. Det er desværre situationen for Herlevs næstbedste hold i denne periode. Kampen fredag aften, var mere eller mindre et resultat af, at vi er nødt til at stille hold for ikke at tabe pr. default på 3. og 4. holdet. Således svækket, var det ikke 6 hjemmebanefavoritter der stillede til kamp, men det var ydmyge defensivt indstillede spillere, der godt vidste at de var der for at lægge ryg til nogle stryg, for så at komme videre.

Kampen, som jeg kun vil dvæle meget let ved, blev en overbevisende sejr til Jyderup på blot 2-11. Den kunne sagtens have været blevet større end det, men hvis Herlev spillerne i dag havde indflydelse på kampen, så var det i det at holde Jyderup drengene nede i tempo, og håbe på en løs kontra eller to. Årh jo, så har Daniel tvunget mig til at skrive at hans mål var i særklasse – så det er det :D

Jyderup formåede at lægge et konstant pres over alle 60 minutter der gjorde Danny på kassen travlt beskæftiget det meste af tiden, og blandt de 11 scoringer var meget flot opspillede mål. Jeg må sige at undertegnede til tider lige skulle holde fast for ikke at blive til en snurretop. Så overlegent et pres præsterede Jyderup, at selv banens Nestor (ældre end selv jeg, hvem havde troet? :D) fik mål-iver og blod på tanden. Det blev dog kun til lige ved og næsten for ham.

Som nævnt var det blot en formsag for Jyderup at få de 2 point, og det skal da være en trøst at 2-11 dog tæller bedre i tabellen end 0-5.

Af: Ken Remontius