Herlev FC - Hvidovre Attack FC
Herre Senior - 8. december 2007 12:45

7 - 4  (2 - 0, 3 - 2, 2 - 2)

Efter et par nederlag i de sidste kampe var det tid til oprejsning mod Hvidovre.

Begge hold starter lidt afventende. Felix Egestad kan dog kort inde i kampen opsnappe bolden og tage en karruseltur om sig selv og sætte bolden i nettet til føring på 1-0.
Det åbner lidt op for kampen, selvom det i første omgang ikke bliver til de helt åbne muligheder.
Hvidovre får chancen for at udligne i overtal, men en god og arbejdsom boks samt godt spil fra Esben Larsen i målet forhindrer mål.
Med et minut igen af perioden slipper Peter Thage fri på en spilning fra Dennis Monberg. Et lang træk uden om målmand ser i første omgang ud til at forspilde muligheden, men på ægte Thage vis lykkes det alligevel for ham at finde en åbning under målmanden, så han kan sende Herlev til pause med en 2-0 føring.

Herlev starter 3. periode i undertal, men rider stormen af. Og kort efter at Herlev er fuldtallige, kan Peter Thage igen sende bolden i mål på assist fra Jesper Frank Christensen.
Føringen varer dog kort, da Hvidovre på et par minutter får reduceret til både 3-1 og 3-2 og igen er kampen åben.
Heldigvis kan Felix Egestad med sit andet mål bringe Herlev foran med 2 igen, da han via køkkenvejen sender bolden i mål, assist Peter Bo Nielsen.
Inden pausen kan Jesper Frank Christensen sende Herlev til pause med et 3 måls forspring, da han first-timer bolden fra Peter Meincke mellem benene på Hvidovres målmand.

I 3. periode får Hvidovre mulighed for at komme tilbage i kampen via overtal. Men igen lykkes det en hårdt arbejdende Herlev boks at forhindre mål. Først 7 minutter før tid kan Hvidovre reducere til 5-3 og igen bringe fornyet spænding tilbage i kampen. Men det slukkes hurtigt, da Lars Iversen 20 sekunder efter kan score til 6-3.

Med 5 minutter igen scorer Hvidovre til 6-4. Og derefter får Herlev på ny en udvisning. Heller ikke denne gang lykkes det for Hvidovre at score. Hvidovre forsøger til sidst at tage målmand ud. Men her kan Lars Iversen opsnappe bolden og sende den i det tomme net med sin anden scoring for dagen.

Herlev kan dermed gå til julepause med 3 point på kontoen og stadig med god mulighed for en slutspilsplads.