Herlev FC 3 - Helsingør FT 2
Herre Senior - 19. marts 2023 11:00

5 - 8  (1 - 4, 3 - 3, 1 - 1)

Så var det tid til sæsonens sidste kamp. Helsingør skulle på besøg, og vi vidste, at de ville blive en stor udfordring for de brave Hotboys. Vi har tabt de foregående 2 kampe mod dem, og de plejer at spille hurtig og teknisk god floorball. Men vi var lige over 2 kæder til kampstart, så vi kunne lige så godt gå efter nogle point. Kampen skulle i gang, og de smækre Hotboys skulle i aktion for sidste gang i denne sæson.

1. periode startede ganske fint. Det var fint spil med gode afleveringer, og efter blot 5 minutter fik vi hul på deres keeper. Theis fik sat en flot pind på assist af Widén. Sådan gutter. Så var vi i gang. Et flot mål, som også fik sat gang i de mange tilskuere, som var mødt frem for at støtte os Hotboys.

Men kampen var jo desværre ikke slut, så spillet fortsatte. Efter yderligere 2 minutter fik Helsingør desværre scoret. Et mål som vi ikke kunne gøre så meget ved. De spillede flot bolden rundt og fik et godt skud afsted. Kom igen drenge. Kort efter fik vi et powerplay. Vi fik spillet bolden godt rundt, og det ender med en kæmpe chance til Borg, men desværre går skuddet forbi. Øv.

Derefter begynder det at gå lidt for stærkt for os Hotboys. Helsingør sætter tempo på, og vi kan ikke følge med. De spiller bolden godt rundt, og løber os rundtossede. I de sidste 10 minutter af første periode, bliver vi spillet ud af banen. De scorer 3 mål, og vi går til pause med en stilling på 1-4. Av for den. Vi fik endda et nyt powerplay, men det blev kun ved lige ved og næsten…

2. periode skulle blive bedre. Vi snakkede om at se mere efter manden end bolden. Stå skarpere i forsvaret, og at spille bolden bedre rundt mellem vores kæder. Og det virkede faktisk! Helsingør spiller stadig hurtigt og godt, men vi står lige den tand tættere og kan nå bolden bedre. Efter lidt tid får Theis dog 2 minutter. En lidt skidt udvisning, hvor han provokerer dommeren til at give ham 2 minutter. Typisk Theis. 😊 Men boxplayet står flot i banen, og der bliver ikke scoret.

Lige pludselig får vi et frislag midt foran deres mål. Høx spiller til Borg, som spiller videre til Holm helt ude på fløjen. Og det er Holm’s kontor derude på kanten. Holm skyder, og den går ind fra en super skarp vinkel. Et klassisk Holm specialitet. Flot mål drenge. 2-4 og vi var stadig med i kampen.

Og så går det hurtigt. Efter blot 7 sekunder, får Helsingør scoret. Jeg får fumlet med bolden, og de slår hurtigt kontra. Torden og Allan er chanceløse, og pis pis pis….. Men blot 20 sekunder senere, sætter Thomas en lækker pind. Af 2 omgange bliver han alene med deres målmand, og da John John finder ham anden gang, sætter han den sikker op i nettaget. 3-5 og 3 mål på under 30 sekunder! De får scoret igen efter 13 minutter, men John John får stjålet en tværpasning i deres forsvar, og han er sikkerheden selv. 4-6 og vi hænger stadig på.

Men sidst i perioden udbygger de deres føring til 3 igen, og perioden slutter 4-7. Widén må desværre udgå med en skade i anden periode. Kom igen gamle dreng.

En godkendt periode hvor vi trods alt spiller nogenlunde lige med Helsingør. Nu skulle vi lige slutte sæsonen godt af, og så måtte vi se hvor langt det kunne bære.

3. periode bliver en ganske tæt affære. Helsingør spiller godt, men vi er stadig med. Backerne og angriberne i Herlevs fineste kamptrøje, giver sig ikke uden kamp. Helsingør laver desværre endnu et mål. Men efter 7 minutter finder John John en fri Militær, som ikke svigter. Et flot mål. De sidste 13 minutter går med chancer i begge ender. Flest nede hos os, og Allan viser sig fra sin bedste side i dag. Flere super redninger og gode udkast. En super indsats af Allan.

Vi har også vores chancer, men det bliver ikke til flere mål denne søndag middag. Tiden løber ud, og kampen slutter 5-8 til Helsingør.

To uafgjorte perioder mod et rigtig godt hold er mere end godkendt. At vi taber 1. periode, hvor de løber os over ende, er der ikke noget at gøre ved. Men i stedet for at blive kørt helt over, så kæmper vi os tilbage, og holder det faktisk til en rimelig tæt kamp. En fortjent sejr til Helsingør, og tak for en ganske fair spillet kamp.

Godt kæmpet drenge. Alle kan være stolte af indsatsen i dag. Men det er lige et par stykker, som har fortjent en lille stjerne, og de er blevet som følger.

1*. Theis ” Theis “ Scott Hansson.
Lækker Pind. (Theis satte gang i målshowet med en flot scoring. Dejligt at du lige kunne vride dig fri og få sendt et godt skud afsted. Smukt mål Theis.).
Bisse!!! (Theis og dommere er bare ikke en god kombination. I alle dine kampe for Herlevs Fineste, har du har en eller flere kontroverser med dommerne. Og dagens kamp var ingen undtagelse. En lidt smålig udvisning af dommeren, som du dog blev advaret om, gav dig lige 2 minutter mere i boxen. Det var dog fint, at du trods alt holdt hovedet koldt, så vi ikke skulle spille færdigt med 9 mand. Du besindede dig, og det takker vi for.).
Tid til Fans. (Theis havde sin egen fanklub med til kampen, og dem skulle der jo være tid til. Så Theis stillede fint op til billeder med de smukke fans i Theis trøjer. Det er vigtigt, at vi husker vores fans. Så godt arbejdet Theis.). Tillykke med den gode kamp Theis.

2*. Peter ” Holm ” Holm.
Holms Kontor. (Holm har på en eller anden måde fundet sit speciale. Et skud fra 3-5 grader fra højre side af banen. Og han scorer bare mange mål fra denne umulige vinkel. Og i dagens kamp var det ingen undtagelse. Der er ikke rigtig nogle fysiske love, som matematisk kan forklare hvordan der er så mange skud, der går ind fra denne stort set umulige vinkel. Men Holm er jo ligeglad, og han er bare farlig fra netop denne vinkel. Flot flot mål Holm.).
Masser af løb. (Holm var udfordret på deres hurtige løb, som resten af Hotboys. Men hver gang så gav du 100% på banen, og løb alt hvad remmer og tøj kunne holde. Så kan vi ikke forlange mere. Flot fight Holm.).
Bedre med alderen? (Holm har haft en rekordsæson på point. Hele 14 points er det blevet til. Det er dobbelt så mange, som hans hidtidige bedste sæson, så der må være noget med at man bliver bedre med alderen!!!!). Super kamp Holm.

3*. John ” John John” Just Jensen.
En klassisk goalgetter. (John John har bare talent for at lave mål. Og igen igen igen scorede han i dagens kamp. Vi skal helt tilbage til 2021, for at finde den sidste kamp, hvor John John ikke scorede i. Det er ganske simpelt imponerende.).
Godt blik for spillet. (John John kan ikke kun score mål. Han laver også mange assister. Især til Militær. Når de 2 har en god dag, så laver de bare nogle flotte mål. Militær og John John forstår hinanden rigtig godt. Men John John spiller også gerne til alle andre, og det giver nogle flotte assister. Ligesom i dagens kamp til Militærs mål.).
Topscorer 2022/2023! (John John vinder suverænt topscorerlisten for Hotboys i denne sæson. Men ikke nok med det, så er han også foran med hele 12 points på Herlev Floorballs klubliste for denne sæson.). Kæmpe tillykke med den helt fantastiske sæson. Et snit på mere end 4 points pr. kamp siger vist det hele.

Tillykke til alle 3.

En stor tak til de mange fremmødte supportere skal vi også have med. I er supergode til at komme til alle vores kampe både hjemme og udekampe. Og i giver os tid og mulighed for at hygge med nogle fantastiske Hotboys. Tusind tak for det til både børn, kærester, koner, bedsteforældre, naboer, genboer og alle andre som måtte hjælpe til med børnepasning, udlån af bil, pasning af skadet Hotboy osv. Tusind tusind tak til jer alle.

En god Hotboys sæson går på hæld. Vi har spillet både gode og mindre gode kampe. Lavet flotte mål og flotte selvmål. Vi har vundet og tabt kampene på vores måde. Vi ender cirka midt i vores division. Og vi får stadig samlet nok Hotboys til at kunne spille floorball efter 20 sæsoner!

Næste sæson er vores 20.sæson som Herlev Hotboys. Det bliver et stort år, og jeg håber, at vi kan få samlet så mange Hotboys som overhovedet muligt til denne jubilæumssæson. Både tidligere, skadet, gamle, lækre, smækre og ikke mindst Hotte Hotboys. Så se at få ryddet kalenderen for næste sæson, da der skal skrives endnu et fantastisk og uforglemmeligt kapitel i bogen, som i alt sin enkelthed blot hedder