Greve FC 2 - Herlev FC 3
Herre Senior - 18. september 2022 12:00

4 - 9  (2 - 4, 0 - 4, 2 - 1)

Kampen mellem Greve 2 og Herlev Hotboys søndag d. 18/9-2022.

Så er den nye sæson skudt i gang. En udekamp mod Greve, som vi plejer at spille tætte kampe mod. Vi måtte desværre konstatere, at vi var voldsomt afbudsramt. Blot 8 Hotboys kunne spille denne søndag!!! Det var ikke umiddelbart nok til at afvikle en kamp, så vi måtte ud at finde lånere…. Vi fik til dagen hjælp af Axel på målet og Nicklas, Mathias og Sean til en angrebskæde. En stor tak til jer alle 4 for at hjælpe os denne søndag middag. Men vi fik gjort klar, og efter opvarmningen var vi klar til sæsonens første kamp i Hotboys trøjen.

1. periode starter ganske lige. Vi får spillet bolden godt rundt, og Greve er bestemt også boldsikre. Men vi havde jo lidt lånere, og jeg skal love for, at de fik sat deres aftryk på kampen i første periode. Efter 5 minutter får de 3 hurtige lånespillere i angrebet spillet sig i gennem, og Mathias scorer sit første mål. 1-0 til Hotboys. Jeg skriver første, for han laver intet mindre end hattrick i første periode! Wow for en skarphed. Vi kommer også på 2-0, før Greve vil lege lidt med. Men Greves skud rammer faktisk Tiger lige på løgposen, så han nydeligt får styret den ind bag Axel. Av for pokker, men fedt at se, vi stadig er farligst foran eget mål. God bedring Tiger.

Mathias er som sagt ikke færdig og fuldender sit hattrick, og så fører vi 3-1. En meget levende periode, hvor begge hold spillede rigtig god floorball. Med 2 minutter tilbage af perioden løber Widén op gennem midten. Han kalder på bolden, som Holm har i siden, og da han spiller den ind til Widén står den 4-1. Et flot mål hvor den fine kommunikation var høj klasse. Greve for reduceret endnu engang i slutningen af perioden, og den står 4-2 til Hotboys efter de første 20 minutter.

Sikke en periode. God floorball fra begge hold, men med Mathias i hovedrollen. Flot hattrick.

2. periode blev om muligt endnu bedre set med Hotboys øjne. Vi fik stadig spillet bolden godt rundt og kom frem til fine chancer. Deres målmand var god, men midt i perioden måtte han se bolden bag sig igen. Holm havde scoret et rigtig fint mål, og der skulle jubles. Holm hoppede op og ned af glæde, og stemningen var høj hos Hotboys. Flot mål Holm.

Kort efter kommer vi i undertal, da Mathias må trække i en lille nødbremse. De 2 minutter går dog fint. Greve spiller bolden rundt, men Axel i målet står en super kamp. Han stopper flere af deres skud, og resten tager de forsvarende Hotboys sig af. Ingen mål til Greve i powerplay, men til gengæld så går det hurtigt, når vi bliver 5 mand igen. Mathias træder stort set lige ud af boksen for at spille en fremstormende Snerle fri, og han sætter den sikkert ind i kassen. Sådan drenge. Få minutter senere vil Tiger også lege med. Han tager et løb frem i banen fra sin backposition, og bolden bliver samtidig spillet frem i siden. Til sidst kommer den ind over til Tiger, som er havnet helt foran deres mål, og han lægger den i kassen. En super kasse af Tiger. Og en flot assist af Holm igen igen, må man næsten sige. Det kørte for alle Hotboys i denne periode af kampen.

Og det fortsatte. Allan finder undertegnede med en super aflevering. Jeg er løbet frem i banen, og får lagt bolden ind til Nicklas som scorer sikkert. Vores 4 mål i anden periode. Vi lavede ikke mange fejl i denne periode. Desværre måtte Torden udgå midtvejs, da han fik en albue i hovedet. Heldigvis kommer han tilbage i 3. periode, men det var tydeligt, at Greve var ved at blive frustreret. Det var jo ikke engang ”kun” vores lånespillere, som lavede mål, det var også de ”gamle” Hotboys. Flot periode af hele holdet.

3. periode blev en lidt mere en blød mellemvarer. Hotboys førte relativt komfortabelt (8-2), og Greve havde store udfordringer med at score på Axel. Så tiden skulle mere eller mindre bare gå. Der var stadig chancer i begge ender, og Greve får scoret efter 6 minutters spil. Sean havde dog ikke scoret endnu, og da han kæmper sig op gennem venstresiden og afdribler den ene efter den anden af Grevespillerne, så er det et yderst fortjent mål, han slutteligt får sendt i nettet. Stærkt mål Sean. 9-3 til Hotboys, og kampen er mere eller mindre afgjort.

Tiden løber af klokken, og der sker ikke så meget mere. Eller hvad??? Vi er jo Hotboys, og Allan var ikke helt færdig med kampen. I en helt rolig soloaktion får han varmet bolden for længe, begynder at dreje rundt om sig selv, og mister ganske upresset - men dog elegant bolden i retning af en modstander. For at rette op prøver han at løbe bolden op, blot for at modstanderen prikker bolden forbi ham. Allan er helt ude af balance og vælter simpelthen. Imens ligger en Greve mand bolden ind i målet. En superflot ”assist” af Allan. Stort set hele hallen klapper ad den fine solopræstation. Totalt upresset og uden fare får Allan vist, at vi er Hotboys. Vi har meget høje standarder inde for alle typer floorball. Også den lidt komiske. Dommerbordet er endda så søde, at de tilskriver målet til Hotboys på haluret så den står 10-3, da det ”var Allans fortjeneste det fine mål”. Flot afslutning på kampen, som dog ender 9-4 trods den lille hilsen fra dommerbordet.

En kanon kamp af Hotboys som viste alle sine dyder frem i flotteste stil. Still Got It! En tak til kampen skal også lyde til Greve, som spillede en god kamp. Men vores lånere havde en god dag, og så havde mest overraskende de ”gamle” Hotboys også en god dag. Torden var frisk igen, og alle kunne tage velfortjent og uskadet hjem. Vi skal selvfølgelig have nogle stjerner fra kampen, og de er blevet som følger.

1*. Michael ” Høx ” Høxbroe.
1. optræden i denne sæson. (Høx har ikke været til træning eller noget før dagens kamp. Men man kan da også lige så godt starte sæsonen op med en kamp!)
Ny frase på Hotboys? ( ”Ved tvivl, gør som Høx!”. Høx satte ikke en eneste fod forkert i dagens kamp. Alle nærkampe blev vundet, afleveringer blev sendt til en Hotboy, og der blev blokeret skud så det var en fryd. Smukt Høx.).
MOM (Høx blev efter kampen kåret til Man Of the Match. I tæt kamp med ”drible Allan”, men der var trods alt ingen over eller ved siden af Høx i dagens kamp.). Et brag af en kamp Høx. Stærkt at du kunne finde tid igen, og dejligt at se en super kamp af vores lille terrier.

2*. Peter ” Holm ” Holm.
3 points!!! (Hold da op for en kamp Holm! Holm startede kampen med en assist til Widén. En skarp aflevering helt ind i slotte til Widén, og 1. point var hjemme. Sæsonens første mål! Holm ville også være med i målscoringen, og lavede en super kasse midtvejs i 2. periode. Dejlig jubel hop fejringsscene. Og sørme om ikke Holm lavede sit 3. point i kampen. Endnu en assist, denne gang til Tiger. Endnu en skarp aflevering som Tiger omsatte i et mål. En helt igennem formidabel indsats af Holm i dagens kamp. Ligger suverænt i spidsen på denne sæsons topscorerliste.). Tillykke med den fantastiske kamp Holm.

3*. Supportere.
Tak for hjælpen. En kæmpestor tak skal lyde til vores 4 lånespillere i dagens kamp.
Tak til Axel, Mathias, Nicklas og Sean. I mødte op med godt humør, og faldt naturligt ind i vores (Hotboys) lidt specielle kvaliteter. (Vi holder nok ikke heeelt samme spille niveau som i gør. 😊).
Men I spillede en super kamp, og vigtigst af alt så havde i godt humør. Det vægter tungest på Hotboys. Endnu engang tak for hjælpen.

Tillykke til alle 3.

En rigtig god dag på Hotboys kontoret. Flotte mål, masser af assister, points til Hotboys kontoen, og tag lige at tjekke stillingen ud i vores række! For der kan og skal synges lidt ekstra i dagens anledning.