Herlev FC 2 - Holbæk Bombers
Herre Senior - 23. marts 2019 15:00

7 - 6  (4 - 1, 2 - 3, 1 - 2)

Så blev det tid til årets sidste kamp for Herlevs fineste. Troede vi. Det viste sig at vi ikke havde fået booket hallen, og at der var afslutningsbal i hallerne. Der var derfor lidt panik at se i øjnene på Allan som vist nok står for den opgave. En hurtig indsats og en meget flink halmand Tom gjorde det dog muligt at få kampen op og køre i Hotboys Dome. Der var af- og tilmeldinger til kampen lige indtil kampstart, så trænerteamet var nødt til at være klar til at sætte holdet lige før kampstart. Hotboys stillede i dag med 2 angrebskæder, 5 solide backer og en sikker sidste skanse i form af Allan.

1 Periode startede som en drøm for de hotte drenge fra Herlev af! Efter 14 minutter havde vi banket 4 kasser ind. Med 4 forskellige målscorer (Tiger, Skind, Theis og John-John) Det i sig selv er en bedrift. Men holdet spillede efter vores gameplan, hvilket nok var det mest fantastiske. Holbæk scorer et mål i 1 periode efter en blunder i forsvaret, men en rigtig god periode af Hotboys som slutter med 4-1 i vores favør!

2 Periode starter vi med stærk tro på at vi kunne vinde den her kamp. Torden og jeg selv havde snakket med holdet om at vi skulle holde fokus på vores gode defensiv, samtidig med at vi skulle have ro i spillet til at lave nogle mål frem ad banen. I mine øjne så lykkedes vi med halvdelen, vi laver 2 fine mål (Laus og Militær), men vi spiller ikke med nok ro og overblik. Det resulterer i at vi desværre får lukket 3 mål ind bag os. Stillingen efter 2 periode er derfor 6-4 til de varme drenge.

3 Periode. I pausen får vi snakket lidt om hvordan vi går ind og lukker den her kamp. Allan bliver spurgt om hvor mange han lukker ind, og han svarer ”nok to”. Det betød at hvis vi ville vinde den her kamp, så skulle vi i hvert fald score en mere. Efter 3 minutter havde Holbæk reduceret til 6-5, men vores Elzing ville også score en kasse i dag, så han laver en perle og scorer til 7-5. Holbæk reducerer igen og kampen er helt åben. Vi får et powerplay som desværre ikke giver et mål. Skind som ikke har fået en eneste udvisning i år ville dog give lidt spænding med 6 min. Tilbage af kampen. 2 min. For hårdt spil! Holbæk tog en timeout hvor vi fik snakket om at vi ville holde korte skift og lade være med at kvaje os igen. Der bliver skiftet på smukkeste vis, og vi holder hovederne kolde resten af kampen. SÅDAN!!! Vi vinder sgu sidste kamp på god vilje og god fight med 7-6.

En skøn måde at slutte sæsonen af på, vi tabte første opgør med 7-4, men i dag var det vores tur til at score 7 mål, at det så var med 7!!! forskellige spillere var bare endnu mere perfekt. Der skal lyde en kæmpe tak til Holbæk for en fin og fair spillet kamp, også en tak til dommerne der lod spillet køre, og for en rigtig fornuftig linje hele kampen. Vi skal jo have lidt stjerner fra kampen af, og jeg synes egentlig at det har været svært den her gang fordi hele holdet gav alt hvad de havde i sig, men de er som følger.

1 * Supporterne.
Vi har simpelthen den mest fantastiske opbakning. Det ville ikke være det samme uden jer. Der er altid nogle unger der løber rundt i pauserne, og nogle voksne med opmuntrende ord til os, selv når det ikke går så godt i kampene. Der har ikke været under 8 tilskuere til nogen af vores kampe i år, og i årets sidste kamp var der både børn, koner og forældre til holdet. Tusind tak for jeres støtte.

2 * Kristian (Den ægte nr.7) Snerle.
Snerle har været ude i langt størstedelen af denne sæson med en grim skade i armen. Han har dog aldrig været ude af holdet, og igen i dag havde han påtaget sig rollen som holdleder. Super gode input i pauserne og der var altid fyldte drikkedunke. Solbrillerne er en selvfølge, også indendørs. Vi elsker det Snerle, men vi glæder os også til at få dig tilbage på banen hvor du altid kan lave noget spektakulært.

3 * Theis (Rødovre) Scott Hansson.
Triste Theis? Theis spillede en fantastisk kamp I dag! Han scorede mål! Han lavede assist! Han fik 2+10… Eller vent nu lige lidt! Theis fik ikke en udvisning i dagens kamp. Det var endda hans 4 kamp i træk uden en udvisning. Det fik hurtigt holdet til at reagere efter kampen med masser af krammere og moralsk opbakning til at alting nok skal gå. Det går ikke at vores Theis går og er trist. En meget fortjent kampens spiller efter en super god dag på kontoret.