Herre Senior - 1. februar 2019 19:30

7 - 10  (4 - 3, 2 - 2, 1 - 5)

Kampen mellem HG Næstved Floorball og Herlev Hotboys.

Fredag d. 1/2 -2019

Så var det blevet tid til en nat kasse kamp i Næstved. Kampstart i Næstved kl. 19:30. Det var sgu en lang tur. Vi var først i Herlev igen ved 22:30-22:45 tiden. Og ovenpå et lidt ærgerligt nederlag til Greve, var der vilje til at tage en sejr med denne aften. Vi var under 2 kæder til start. Men en små skadet Danniboy sprang til i sidste minut, og så måtte han spille så længe benene kunne holde. Tak for det. Så var vi lige 2 kæder. Trods den lange køretur, var alle klar til tiden med en god lang opvarmning. Hotboys var klar. Næstved var klar med lige over 2 kæder. Den ene dommer kom lidt for sent, men kampen kom i gang.

1. periode blev en mål rig en af slagsen. Der var gode chancer i begge ender af banen. Men det var HG, som kom først fra land. Øv. Men så skete der noget mærkeligt. Hotboys så et sjældent syn. Borg spillede bolden frem til Steffen. Og han scorede sgu. Dermed havde Borg lavet sit 1 point i over 2,5 år. Sådan. Jublen var kæmpe stor. Folk troede ikke deres egne øjne. Børn begyndte at græde af lykke. Og ikke mindst Borg lyste op som en overtændt pære. Stærkt Borg. Tillykke med assisten. Desværre holdt lykken kort. Under 1 minut senere havde HG scoret igen. Og igen efter yderligere 3 minutter. Men så var det vores tur igen med endnu en pind af Steffen. Fin assist af Dan. Men HG scorede sgu igen. Igen bagud med 2 mål. Men Militær havde en overraskelse i ærmet. Han kanonerede bolden ind og smed trøjen. 150 mål for Herlev. En fin undertrøje med den flotte præstation kom frem. Tillykke med de mange mål. Egotripper….. Men 1. periode sluttede 4-3 til hjemmeholdet. Der var masser af chancer i begge ender. Kampen var stadig åben.

2. periode blev mindre mål rig. ”Kun” 4 mål. 2 til hver. Danniboy og endnu engang Militær. Lidt besynderligt tog HG Timeout midtvejs i kampen, da vi udlignede til 5-5. Ved ikke helt, hvad de var så bange for, men de ville nok justerer lidt på deres egne kæder. Kampen var stadig helt lige i mine øjne. Men deres Timeout virkede. De scorede efter 11 sek. Hovsa. Men vi hang stadig på og 2. periode sluttede med stillingen 6-5 til HG.

I 3. periode skulle der også laves mange mål. 6 stk. Og det gode var, at de 5 af dem tilfaldt Hotboys. Steff laver sit hattrick efter 2 min. Stærkt. Skiftet efter vil John John også lege med. Og han lavede såmænd også den næste. Midtvejs i perioden ville Steff lige vise, han ikke var faldet i søvn. 4 mål af Steff denne aften. HG ville lige snuse til uafgjort med deres scoring til 7-9. Men John John ville også have et hattrick. Og da han scorede med 3 minutter igen, fes gassen ud af HG’erne. 7-10 til Hotboys. Sikke mange mål. Gode angreb, men mindst ligeså dårlige forsvar. En kamp hvor offensiven var i højsædet. Sejr til Hotboys og masser af mål. Sådan drenge. Vi skal selvfølgelig have lidt stjerner og de er blevet som følger…

1*. Nikolaj ”Borg” Borg. Point! ( Borg fik hul på bylden i aftenens kamp. Efter flere års pause, kom der igen point på kontoen til Borg. Dejligt.). Nye tider. ( Borg roste sig selv for et par kampe siden. Han havde været inde på samtlige af modstandernes mål. Og de scorede 7. I aftenens kamp, var han ikke inde på alle modstander mål. Nye tider og gode takter fra Borg.) Man kan høre ham. ( Borg er ikke bange for at råbe under kampen. Lige pludselig ser han et eller andet, og det skal vi andre høre. Sådan Borg. Det er vigtigt med kommunikation på banen. Trænerne må være stolte.). Super kamp af Borg.

2*. Steffen ” Steff ” Leholk. Satte os i gang. ( Steff lavede ikke bare vores første mål. Men også vores andet. Og det var rent held, at der kom en forsvarsspillers fod i vejen i slutningen af 1. periode. Ellers havde der sgu været hattrick i 1. periode fra Steff. Super at du var klar fra starten.). Alsidig. ( Da vi havde problemer med deres angribere, blev der rykket rundt i kæderne. Dette hjalp. Og Steffen var en af dem som blev rykket lidt rundt. Dette gav en ro på spillet, og vi fik bedre styr på deres hurtige angribere.). Nydeligt snit. ( Steffen har vist sig at være en pointfarlig dreng. Han lavede hele 4 mål i aftenens kamp, og han har imponerende over 3 points i snit pr kamp for Herlev Hotboys. Det er sgu lækkert. Forsæt du bare med det.). Kanon kamp af Steffen.

3*. Christian ” Militær ” Nyholt. 150 mål!!! ( Militær lavede sit mål nr. 150 denne aften. Og han havde været forudseende og lavet en fin undertrøje med skriften til at fejre det. Det er overskud og super flot med de mange mål. Tillykke med det runde hjørne.) Og han var ikke færdig. ( Militær nåede lige at lave endnu et mål og en assist. De mange point er stort set kun lavet for Herlevs fineste. Tak for det og endnu engang tillykke med det skarpe hjørne.). Historisk stabil. ( Militær har scoret hver eneste sæson siden ( og hold nu fast ) 8 januar 2005! Der scorede han sit første mål. Og for det ikke skal være løgn, så lavede Mikkel en assist til Bo i selv samme kamp.). Men stort tillykke til Militær.

Tillykke til alle 3.

Det var sgu dejligt med 3 point til kontoen. Masser af mål. Hele 8 Hotboys lavede point i aftenens kamp. Det tyder på en holdindsats. Og det var det. HG var gode, men vi stod sammen og fik hentet en sejr med hjem til Herlev. Tak til HG for en god og spændende kamp. Og en endnu større tak til supporterne, for at følge med os på denne lange udebane tur. Lækkert at se jer. Tak til Danniboy for at spille selv om han var lidt skadet. Det skal han måske fortsætte med, for Danniboy lavede både mål og assist i kampen. Flot af en halvsløj spiller. 2 hattrick, mål nr. 150 og 151, point til Borg, 3 point til kontoen. Tja det er vel godkendt. J

Et tillykke til Borg med titlen som MOM. Der var stemmer på mange forskellige, men Borg trak fortjent det længste strå. Tillykke tillykke.

Nu venter der endnu en lang udebane tur til Holbæk. En lørdag morgen. Spændende at se, om vi kan mønstre 2 kæder? Kan vi møde til tiden? Kan vi lukke mindre end 7 mål ind? Kan Borg score et mål? Alle disse ting og flere, får vi svar på allerede på lørdag. Så kvit skaderne og mød op for Herlevs fineste. Håber at se mange Hotte drenge i Holbæk. Nu mangler vi ikke andet end…..