Jægerspris Underducks FC - Herlev FC
Dame Senior - 6. januar 2019 13:00

6 - 2  (3 - 0, 0 - 1, 3 - 1)

Kalenderen siger nu 2019 og nye kampe står for døren. Årets første kamp, skulle spilles på udebane med mod Jægerspris.

Vi starter kampen som vi ”plejer”, med at komme hurtigt bagud, denne gang dog ”kun” med to mål. Herefter begynder vi, at ryste nytårets strabadser af os. Vi begynder at lege lidt med i kampen. Vi skaber flere score chancer, men ind vil bolden ikke. Perioden bølger lidt frem og tilbage, men desværre er det igen, Jægerspris som score kort før pausen. Så bagude 3-0 efter første periode.

I pause får vi lidt pep af trænerne, som faktisk mener vi spiller fantastisk og at vi bare skal forsætte det gode spil. Dog skal vi skyde noget mere. Så med det i mente, går vi ind til perioden med lidt ekstra gå på mod. Det er dog igen Jægerspris som starter med at ligge et stort pres på os. Vi står sammen og kæmper imod deres presspil og svare igen med en tiltrængt scoring af Tina med assist fra Katrine. Sådan og tillykke til jer begge med første point for klubben. Vi er så mest på bolden i den næste del af perioden. Og Allan vælger at teste os ved at prøve at jinxe resultatet, med 6 minutter igen og sige ”Denne periode har vi vundet”. Det lykkedes ham dog ikke at jinxe den og en realitet er virkelig – ”VORES FØRSTE PERIODE SEJR”. I gennem hele sæsonen har vi haft flere uafgjorte perioder, men aldrig vundet en periode. Så stærkt gået alle sammen.

Men som alle ved varer en kamp tre perioder. Så vi går ind til sidste periode med mod på tingene og håber vi kan få en uafgjort, hvis heldet er med os. Det skulle dog vise sig, at sådan skulle det ikke gå. Jægerspris vælger nemlig, at øge tempoet og vinder tredje periode med 3-1. Der var dog et lyspunkt i perioden, nemlig at vores egen lille Duracell kanin Laura scorede endnu et mål i denne sæson. Hun har nu nettet 5 gange og kandidere stærkt til årets topscore. Sådan Laura. Det skal dog ikke glemmes, at assisten og forarbejdet blev gjort af Mia.

Så skal der fordeles lidt stjerne.

3. stjerner går til Sofie, som var her der og alle vegne i forsvaret. Igen levere hun en pragt præstation i forsvaret og ikke meget kommer forbi hende. Måske er det fordi hun kan nå 2 meter med sin stav, eller også er det fordi hun ser så frygtindgydende ud, så modstanderen ikke tør gøre noget, når de står overfor hende. Selv mener jeg bare, hun har en god spilleforståelse og bruger kroppen som sin force i forsvarsspillet. Super kamp fra din side.

2. stjerne går til Tina, vores kriger som kæmper og kæmper, og aldrig kommer med en sur bemærkning. Hun nyder at spille og have det sjovt. I denne kamp fik hun scoret sit første mål for klubben. Stærkt gået Tina. Derudover så viste hun stort overblik i sin ro på banen og fantastiske afleveringer til resten af holdet.

1. stjerne går til Holdet, grundet tre ting. At vi på en lang udebanetur, kan stille 13 spillere, er intet mindre end fantastisk. Med den anden periode, vi sammen levere i dagens kamp, så skal alle have en stjerne. Vores første periodesejr i denne sæson. Vi må tage de små sejre vi kan. Sidste grund er så, at alle holdte et højt humør hele kampen igennem, hvilket godt kan være udfordrende hvis man har lidt konkurrencegen.

”Never quit. If we stumble, get back up. What happend yesterday no longer matters. Today is another day. So get back on track and move closer to our dreams and goals. We can do it.”

Vi skal nok få point, bare kæmp videre piger.

Til sidst vil jeg gerne takke, de tilskuere som havde fundet vej til Jægerspris, alt støtte er fantastisk. Så tak til jer.

Af: Carina Selmer Nyholt