Herlev FC - Lyngby Floorball Forening
Dame Senior - 25. november 2018 12:00

2 - 8  (0 - 3, 0 - 3, 2 - 2)

Den 25. november stod den igen på kamp imod rækkens nummer 1, Lyngby. Sidste kamp endte 12-6 til Lyngby. Til denne kamp var vi dog lidt flere spillere, men de fleste godt tømmermandsramme, efter klubbens julefrokost.

1. periode startede med at Lyngby sad på kampen, med mange store chancer. De dominerede perioden. Det var som om, at de fleste lige skulle løbe sprutten ud af kroppen og Lyngby bragte sig da også foran efter 4.54 min. Da vi havde spillet ca. 10 min i første periode, fik vi lidt fat i kampen, og begyndte at køre flere gode kontrachancer. Desværre manglede det sidste held, til at få bolden ind i kassen. Det var lige ved og næsten hele tiden. Da vi ikke kunne få den ind, viste Lyngby hvordan det skulle gøres, yderligere to gange i første periode.

Nede med 0-3 til anden periode, var vi alle besluttede på at vi nok skulle få det/de mål, fordi vi havde fleres store chancer. Derudover var der også det faktum at vi ”kun” havde lukket 3 mål ind i første periode, hvor vi i sidste kamp hende lukket 6 mål ind efter første periode. Vi spillede godt defensivt og havde mange gode chancer i denne periode også, men igen manglede heldet. Flere gang spillede vi deres forsvar tynde men kunne ikke få den ind. Vi ramte stolperne, Lyngbys keeper stod godt og vi ramte ikke lige den sidste aflevering så vi kunne skyde. Det betød desværre. at selvom vi havde flest chancer i denne periode, så var det Lyngby, som bragte sig yderligere foran med 3 mål.

3. periode aftalte vi kortere skift, så vi kunne give den en ekstra skalle på banen. Selvom Lyngby startede bedst med endnu et mål, så svarede vi godt igen. I tiden 4.34 min sender Carina bolden op til Line, som står fri i slottet og endelig var der mål til os. Sådan sikke en forløsning, målet kom endeligt efter 44.34 min spil. Slutningen af kampen var meget lige og begge hold ville score mere og det gjorde begge hold. Først var det Lyngby der fik et mål og i tiden 16.24 score vi igen. Med en masse trafik foran Lyngbys mål sender Mia bolden op til Jannie som står højt i slottet. Jannie rammer bolden perfekt og sender hårdt og præcist bolden i kassen. Lækkert med endnu et back mål. Nu var stillingen 2-2 i tredje periode. Vi ville gerne holde dette resultat, så vi kunne få en lille sejr i kampen. Det holdt hårdt, men vi gjorde det.

Sådan piger, rigtig godt kæmpet og ros til alle for den indsats der blev lagt for dagen, på en tømmermandsramt dag. Vi kan være stole af os selv og vores udvikling. Vi skal nok få den sejr og mange flere mål.

3 stjerner går til Jannie Jensen, fordi hun igen igen var en mur i det forsvar. Hun kæmpede med alt hvad hun havde og som en af de eneste brugte hun kroppen som sin force. Udover at være en forsvarsklippe i kampen, scorede hun sit første mål og hvilket et. Perfekt skud fra distancen som sad perfekt placeret lige i chokoladehøjde. Godt gået Jannie og fuld fortjent du blev kampens spiller.

2 stjerner går til Line Møller, fordi hun lige som sin back-kollega viste vejen frem i forsvaret. Hun var her der og alle vegne. Hun var meget stabil i forsvaret og aggressiv i angrebet. Hvilket også resulterede i hendes første mål. Line fortsæt med dette, så skal du nok udvikle dig endnu mere.

1 stjerne går til Mia Godtkjær, fordi hun fik løbet sig fri til rigtig mange chancer, Desværre var heldet bare ikke på hendes side i dag. Men hun stod de rigtige steder og tog de rigtige løb. Næste gang er heldet med dig også sætter du dem ind. Derudover lavede hun også assisten til Jannie. Så godt gået Mia, der skal nok komme flere assister og mål fra din stav.

Til allersidst vil jeg igen gerne sige tak til de mange publikum som var og heppe og sende god karma vores vej. Endnu en gang en special tak til Julie, Lauras mor for at passe børn under kampen, denne gang Betinas børn, det betyder meget for os :)

Af: Carina Selmer Nyholt