Herlev FC - Hvidovre Attack FC 2
Dame Senior - 4. november 2018 19:30

2 - 12  (0 - 0, 0 - 5, 2 - 7)

Så stod den igen på kamp, denne gang imod et Hvidovre hold som bestod af flere ungdomsligaspillere og flere 1. divisionsspillere fra sidste sæson. Vi vidste det ville blive en svær kamp at spille og vi virkelig skulle oppe vores spil hvis vi skulle have en chance.

Coach Henriette starter inden kampen med at ligge en klar taktik, at vi skulle sidde tæt meget tæt på dem. Og da vi jo altid gør som Henriette siger, så er det hvad der sker. Hele perioden igennem sidder vi helt tæt på dem og det er meget få chancer at de kommer til og det de kommer til tage Siri sikkert i måler. Jeg vil mene at første periode ”vindes” af os og det er os som har ovetaget i chancer og spil med bolden. Denne periode ender dog stadigvæk 0-0. Stærk spillet, alle sammen.

Anden periode virker det til Hvidovre lige sætter tempoet lidt op og vi sætter det lidt ned. Lige meget hvad det skyldes så er det desværre dem som får tre lynhurtige mål i starten af kampen. Bagud med 3 mål, vælger vi at tage en timeout, for lige at få styr på os selv igen. Kampen bølger lidt frem og tilbage dog er det Hvidovre som ville det mest i denne periode. Da kampen er midtvejs igennem begynder spillet da også at blive noget hårdere. En masse små og store svinestreger, blandt andet en stav meget tæt på at smække Jannie i hovedet, en cross checking i ryggen på mig, hoftetaklinger osv. Godt at denne periode sluttede uden nogen større skader. Men perioden tabes 0-5.

Tredje periode starter desværre også med et par hurtige mål til Hvidovre. Heldigvis svare vi hurtigt igen med et mål i tiden 6.27 min. Det er Siri der kaster et langt præcist udkast op til mig. Jeg har Mia med modsat og Maria skråt bagud, så Hvidovres eneste kvinde tilbage vælger at dække Mia. Dette kvittere vi med at score. Fantastisk udkast Siri. Lidt senere i kampen får vi igen scoret, denne gang på et frislag fra hjørnet. Det er Maria som ligger en hård præcis aflevering ind i slottet til mig og bom så fik vi et mål mere.

Kampen ender desværre med et 2-12 nederlag. Men alt i alt godkendt mod dette hold, som klart er hurtigere og mere tekniske end os, ENDNU.

Så til stjernefordelingen.

3 stjerne går til Siri. Hun var klart en af grundene til at de ikke scorede i første periode. Flere gode udkast som også resulterede i assist. Hun var en sikker sidste skanse, som også tog et straffe. Det er stærkt gået Siri, fortsæt det gode arbejde i målet, det er værdsat.

2. stjerner giver jeg til mig selv. Med to mål fandt jeg vej til netmaskerne igen efter et par kampe uden mål. Lavede flere gode aktioner og flere gode målgivende afleveringer.

1. stjerne går til hele holdet som var med i dag inkl. trænerne. Alle spillere og trænere kæmpede alt hvad de kunne for at få os så godt i gennem kampen som muligt. Der var ingen der gav op og alle gav sig fuldt ud. Denne kamp var en holdindsats vi kan være stole af. Selvom resultatet viser noget andet, så har vi flyttet os langt allerede nu. Jeg glæder mig til at følge os på vores nye eventyr sæsonen igennem.