Uvelse Undertakers Floorball Club - Herlev FC 2
Herre Senior - 10. november 2016 20:30

7 - 4  (0 - 1, 4 - 2, 3 - 1)

Så skulle Herlevs fineste i kamp igen. Denne gang var det en aftenkamp i det mørke Uvelse. En lang køretur med mørke, sne og kulde. Men heldigvis var vi 14 Hotboys klar til kamp. Det var allerede returopgør mod Uvelse, som havde vundet det første møde med 3-6. Så det var os der havde revanchen til gode. Coach Theis ville have os klar fra starten og fuld fokus. Vi fik varmet op og kampen gik i gang.

1. periode var en lige affære. Chancer i begge ender og det var heldigvis os der fik hul på bylden først. Midtvejs i perioden fik vi frislag midt foran deres mål. Chili Laus havde set, at Holm stod klar med kanonen, og han svigtede ikke. Et rigtig fint mål med en flot assist. Godt set Chili og godt sat ind Holm. Det var også den eneste scoring som kom i denne periode, så Hotboys kunne gå til pause med en lille føring.

2. periode startede ikke godt for Hotboys. Uvelse fik 2 hurtige mål, og spillet hang slet ikke sammen. Vi tog en timeout for lige at få lidt styr på det hele. Men desværre fik de scoret igen. Bagude 3-1. Øv. Men vi fik samlet os og kom langsomt bedre ind i kampen. Og det gav pote. John John scorede både til 3-2 og udlignede til 3-3. Sådan. Vi var med igen. Men desværre fik de et lidt ærgerligt klude mål i det sidste minut af 2. periode. Så vi var bagud med 1 enkelt pind før sidste periode. Godt comeback da det så skidt ud. Men stadig lidt øv…

3. periode blev desværre heller ikke vores bedste. De fik det første mål og vi var bagud med 2 igen. Men inden der var gået 1 minut, gav Theis os nyt liv. Et skud fra Snerle blev kun halvklaret, og Coach Rødovre fik prikket returen ind. Vi var ikke helt ude af kampen endnu. Desværre for Hotboys så spiller den gamle Herlev spiller Jens Obel for Uvelse. Han skyder rigtig godt. Og han fik 2 skud mere i kampen, som begge sad. 3 mål af deres super skytte. Det kunne vi desværre ikke matche. Kampen sluttede 7-4 til Uvelse. De er det eneste hold som har vundet over os i denne sæson. Og så 2 gange i træk. Øv øv øv. Men de spillede rigtig godt, og vi havde svært ved at følge med i deres krydsspil. Gode afleveringer og endnu bedre skud gjorde udfaldet denne aften. Fandens….

Men stjerner fra Hotboys skal vi da have, og de 3 som får æren i denne omgang er blevet som følger….

1*. Rasmus ” Torden ” Nielsen.
Klar fra start. ( Torden var klar da bolden blev sat i spil. Uvelse fik en kæmpe chance efter blot 10 sekunder, men Torden var på plads og fik reddet bolden væk fra mål. Super at du var klar fra start.).
God fight. ( Torden havde rigtig mange infights med Uvelse spillerne. Men han gav sig ikke en eneste gang. Det var med hele kroppen efter bolden. Til stor besvær og frustration hos modstanderne. Stærkt.).
Gav alt. ( Torden havde ikke mange meter tilbage i benene efter kampen. I et af vores sidste skift, kunne han dårligt trække sig selv ud over banden. Det er sgu da en der giver, hvad han har.). Super kamp af Torden.

2*. Peter ” Holm ” Holm.
Satte os i gang. ( Holm fik sat Hotboys i gang i kampen, med sit flotte mål. En flot assist fra Chili, som fandt Holm med en millimeter præcis aflevering. Holm svigtede ikke, s
elv om vinklen var over 8 grader. Sådan Holm.). Gode dybde løb. ( Holm var rigtig god til at finde et hul bag deres backer. Der var flere gode muligheder, hvor vi backer kunne finde ham dybt i hjørnet. Lækkert med en god afleveringsmulighed.).
Et nyt makker par. ( Holm og Chili fandt hinanden rigtig mange gange. De havde god kommunikation og masser af gode afleveringer mellem hinanden. Ikke at Borg ikke passede ind i kæden. For han spillede også godt med, og gav alt hvad han havde, men Holm og Chili var næsten på Militær/John John niveau flere gange gennem kampen. De har måske et godt øje til hinanden???). Men en rigtig god kamp af Holm.

3*. Jesper ” Morfar ” Bærensen.
Prøver det frække. ( Morfar er en spiller som ikke er bange for at prøve det svære. Han prøvede flere gange at lokke en modstander helt ned i vores hjørne, for blot at spille mellem benene på sig selv og tage en tur frem ad banen. Det er svært. Det virker ikke altid. Meeeen når det virker, ser det jo fedt ud. Fedt at du prøver. Hotboys går jo ud på at se godt ud.).
En svær kamp. ( Jesper lignede en mand, der til sidst var lidt træt af deres mål. Fuldt forståeligt. Men op med hovedet. Du spiller for det prægtigste floorball hold i hele Danmark. Herlev Hotboys. Og vi er jo hævet over den slags skuffelser.  Humøret var da også oppe igen i omklædningen. Kom igen gamle dreng.).
Spiller hele tiden! ( Morfar er ikke den Hotboy med flest kampe pr. sæson i snit. Men at du allerede har spillet 3 kampe er sgu stort. I de sidste 8 sæsoner har han blot 3 sæsoner med mere end 2 kampe. Og i denne er han allerede oppe på 3 kampe. Dejligt at se dig.). En god men svær kamp fra Morfar denne aften.

Tillykke med kampen alle 3.

Et dejligt gensyn med Høxibon skulle også vise sig for Hotboys denne aften. Høx havde taget den lange vej for at se os hotte drenge. Han er heldigvis klar til kampe i foråret. En stor tak til doktoren, stump og mamma Nyholt for at tage med og heppe. Desværre fik vi ikke point ud af Uvelse i dette års turnering. Men vi var ikke langt fra. Med lidt mere tur i den, er det en helt lige kamp. Men tillykke til Uvelse med deres sejre.