Herlev FC 2 - Greve FC
Herre Senior - 6. november 2016 14:30

8 - 3  (3 - 1, 3 - 2, 2 - 0)

Så var det blevet tid til en hjemmekamp mod Greve. Et stærkt hold, som har både løbestærke og skudfarlige spillere. Men Coach Theis havde fået råbt så højt, at vi var 13 Hotboys klar til kamp denne søndag eftermiddag. Det er sgu godt gået. Masser af supportere i hallen og dejligt at se Tigerlilly igen. Han døjer stadig med sin skade i benet, men godt at se dig igen gamle dreng. En lidt forsinket Erland i målet gjorde at vi ikke fik den længste opvarmning med målmand, men fedt at se alle gik i gang og fik varmet op.

1. periode startede med god fart. Begge hold spillede hurtigt og tempoet gjorde muligheder for fejl større. Og det var en fejl som satte opgøret i gang. Theis finder Militær på midterlinjen og han sender bolden mod mål, da der var et skift på vej. Men bolden går sgu ind og Hotboys er foran. En lækker start. Kort efter scorer de på et drøn af et skud. Den sad sgu. Men Snerle og Torden ville også være med. Torden skyder godt på mål og Snerle følger op med et mål. Sådan drenge. Træner Rødovre får selvfølgelig en udvisning og vi er i boks. Men stabilt defensivt spil og en rigtig flot solotur af Chili Laus, hvor han sætter bolden ind bag en chanceløs målmand, gør at vi kan gå til pausen med en 3-1 føring. Lækkert.

2. periode er dårligt startet, før Greve vil være med igen. Et hurtigt mål og Hotboys skal lige være klar igen. Vi fik lidt ro på spillet og kom bedre ind i kampen. Og cirka midtvejs i perioden får Militær scoret sit andet mål i kampen, da et flot og ikke mindst tålmodigt angreb ender med en lækker assist fra Theis igen til Militær´s mål. Flot flot mål af hele kæden. Chili vil ikke stå tilbage fra Militær´s 2 mål og laver sit andet på et godt sammenspil med John John. Under et minut efter vil John John også på tavlen, og 6-2 til Herlevs fineste giver et dejligt pusterum. Hotboys får et powerplay, som vi desværre ikke får stillet ordentligt op til. Det resultere i at Rødovre igen må være en bisse og laver et straffeslag til Greve. Allan er millimeter fra at snuppe bolden, men den smutter lige ind under armen og rammer desværre kun hans trøje. Kom igen Erland. Perioden slutter med 6-3 til Hotboys.

3. periode går fint set med Hotboys øjne. Greve presser på og får skudt en masse, men samtlige Hotboys dækker af og får en hel del salamier som følge. Men vi stod meget flot imod deres presspil. Super fedt kæmpet drenge. Ingen snød i et tilbageløb og ingen trak sig for skuddet. Super godt gået. Greve tager en timeout for at lægge endnu mere pres på Hotboys, men det ender med at de trækker en dum udvisning for forsinkelse af spillet. Dette lukker op for et powerplay, hvor vi står meget bedre end ved det første. Bolden bliver spillet fint rundt og vi får skudt godt på mål. Men deres målmand havde ikke givet op endnu, så de holder powerplayet ud, men må lade sig overliste af Elzing få sekunder efter de er blevet fuldtallig igen. Deres sidste pres ender med at John John får sendt Chili Laus af sted mod deres mål, og så får vi sørme et hattrick at gå hjem på. Flot sat ind af Laus og 3 mål af ham.

Sådan drenge. Så skulle der synges i målet igen efter kampen og en stor tak til publikum for at sidde og heppe på Herlevs Hotteste Floorballhold. En sejr der set på spil og chancer var lidt stor i vores favør, men vi var skarpere foran mål og så fik vi altså lukket rigtig godt af for deres farlige skud. Super kamp af hele holdet. Men selvfølgelig var der lige tre der gjorde det en lille smule bedre end de andre, set med mine øjne, og de skal da hædres med en stjerne. Stjernerne fra kampen er blevet som følger...

1*. Theis ”Rødovre” Scott Hansson.
Dagens Coach. (Rødovre var klar I mæglet gennem hele kampen. Han havde styr på kæder, kampprotokol, og tilskuere. Theis havde en god men travl dag).
Forfremmet til back. (Rødovre havde forfremmet sig selv til back. En god beslutning som gav fin harmoni både i angrebet og i forsvaret).
Degraderet igen. (Theis degraderede sig selv igen i 3. periode, da han satte Mormor ned som back og selv snuppede en wingplads. Det er sgu godt at vi kan rykke rundt under kampen, hvis der er brug for det).
Tallet 2. (Rødovre lavede 2 assister. Fik 2 udvisninger. Spillede 2 pladser. Og kom for sent til taktik i 2 pauser. Sådan game dreng).
Super dag og kamp af vores Coach Theis.

2*. Laus ”Chili Laus” Jensen.
En offensiv trussel. (Chili Laus var klar fra starten af kampen. Han var farlig fra første til sidste skift. Hvor han for øvrigt scorede. Super godt gået Laus).
Hattrick! (Chili Laus fik scoret i alle 3 perioder. Det var sgu lækkert at du lige nåede at få et hattrick med i kampen, og med sidste mål under 1 minut tilbage af kampen. 3 flotte mål hvor du bla. vippede bolden flot ind bag en chanceløs målmand. Sådan).
Man Of the Match. (Chili blev fuldt fortjent og med stor margen valgt til kampens spiller i omklædningen efter kampen. Der var stemmer på flere forskellige, men du løb med æren).
Tillykke med den flotte kamp.

3*. Nikolaj ”Borg” Borg.
Heldig? (Borg var i et godt humør gennem hele kampen. Men da han efter kampen kunne konstatere at han ikke havde fået nogle salamier blev det endnu højere. Især set i lyset af alle os andre som var helt synderskudt. Lucky bastard!).
God kamp. (Borg havde mange rigtig gode aktioner i kampen. Masser af højt pres fra Greve gjorde, at vi backer var godt presset gennem hele kampen. Men Borg fik spillet sig rigtig fint ud af alle situationer, med fine afleveringer til angribere og Torden som følge. Stærkt).
Late arrival. (Borg var presset på tiden i at nå kampstart. Men nåede det og varmede selv op. Det er sgu dejligt at se dedikationen hos en travl mand. Godt at have dig Borg).
God kamp af Borg.

Tillykke til alle 3 med den flotte kamp.

En kamp som havde lidt af det hele. Masser af mål. Forvirring i et Hotboys powerplay. Mål i undertal. Mål som blev annulleret. Straffeslag. Flere tilskuere end Hotboys i hallen. Sang i målet både før og efter kampen. 3 salamier på Elzings lår. 3 points til Hotboys kontoen. Alt i alt en super dag i Hotboys trøjen. God stemning både på bænken og på tilskuerpladserne. Tusind tak for jeres støtte på lægterne. Det er sgu en fornøjelse at se og hilse på jer til vores kampe. Tak tak tak.

Nu har vi så en midtuge kamp i Uvelse. Torsdag aften. Det er da noget med at fylde bilerne og så snuppe 3 points med hjem til Herlev fra Uvelse. Så sørg for at melde jer til kamp, så vi kan stille op med masser af Hotte Hotboys. Chili Laus sørger for kolde øl, og jeg skal nok fryse Jägermeisteren ned. Så der er ingen grund til ikke at møde op til næste kamp.