Herlev FC 2 - Holbæk Bombers
Herre Senior - 2. oktober 2016 15:00

5 - 4  (1 - 0, 1 - 4, 3 - 0)

Så skulle sæsonens første møde med Holbæk spilles, og det blev en tæt affære. Hotboys var lige to kæder til start og der var altså et par spillere i deres lineup som var noget over sjællandsserien i niveau. Men inden kampen overhovedet kunne komme i gang, skulle noget så sjældent som et 200 kamps jubilæum fejres. Vores alles Militær rundede til dagens kamp dette flotte jubilæum. 200 kampe for Herlev Floorball Club. Og langt de fleste for Herlevs fineste. Et stort tillykke til Militær med denne hæder. Blomster, lakridspiber og kage blev det også til for vores lange hårdt skydende center. Tillykke, tillykke.

Men der skulle jo spilles floorball, og det startede tæt med chancer i begge ender. Men det var sørme vores jubilar som startede målscoringen. Skind finder en helt fri Militær foran målet og han har næsten for lang tid, men da målmanden giver en retur på Krelle’s første skud, så ligger han den sikkert ind bag ham på returen. Så var vi i gang og Militær fik scoret i sin kamp nr. 200. Perioden slutter med en snæver Hotboys føring.

2. periode var dårligt kommet i gang før Holbæk ville lege med. Efter bare 12 sek. var der udlignet. Øv. Og det skulle blive meget værre. For midtvejs i perioden gik det pludselig stærkt. Holbæk scorede 2 mål på bare 18 sek. og Hotboys var bagud med 1-3. Men så skete der noget nyt. Hotboys var spillet helt ned i eget mål og efter nogle minutters pres plejer modstanderne at score igen. Men denne gang skete der noget nyt for Hotboys. Vi holdt stand og trods en del meget trætte Hotboys, så fik vi spillet os ud af problemerne og kom fornuftigt til skift. Der plejer vi sgu først at skifte ved en modstander scoring. Men i dag ville vi ikke give os. Og med kort tid tilbage af perioden, fik vi nyt håb med en John John scoring. Desværre så scorede de igen i 4 mod 4 spil og Hotboys var igen bagud med 2 mål.

3. periode blev en meget tæt en af slagsen. Men vi fik en god start da Elzing satte en flot pind fra den ene side. God assist af Theis og vi var tæt på point. Med 3 min igen udligner John John og nu var der virkelig tænding i kampen. Med små 2 min igen tager Holbæk timeout. De vil have alle 3 points. De topper kæderne og presser på. Men fornuftigt spil og et rigtig flot mål af John John igen igen, bringer os foran med under et minut igen. Sådan. Nu skulle den holdes og da John John trækker en korrekt udvisning ser det svært ud. Men Hotboys er vandt til at blive spillet ned under gulvet og vi holdt dem fra det helt store til sidst. En frustreret Holbæk spiller får 2 min kort før tid og kampen er afgjort.

Sejr til Hotboys og sikken en. En kæmpe holdpræstation og fedt at se det endelig er os der snupper en sejr i de døende sekunder. Et stort tillykke til alle Hotboys med den flotte kamp.

Stjerner fra kampen er der selvfølgelig også og de er blevet som følger.

1*. Thomas ”Elzing” Elsing.
Godt at se dig på banen. (Elzing har været skadesplaget over en længere periode. Men det så man heldigvis ikke meget til inde på banen. God energi både på og udenfor banen. Sådan.)
Lækker pind. (Elzing lavede en lækker pind helt ude fra siden af banen. Godt set af Theis og noget så sjældent som et powerplay mål af Elzing var en realitet. Flere gode skud i kampen var også lækkert.)
Tæt på. (Elzing lavede en super detalje, da han hårdt presset kæmpede sig længere og længere frem på banen, og sluttede af med en kanonkugle på undersiden af overliggeren. NØJJJ hvor var den tæt på og hvor havde det dog været et flot mål. Men fedt at du prøver. Bare fortsæt med det.)
Super kamp af Elzing.

2*. Dan ”Danniboy” Waldorff Hansen.
Comeback kid. (Det er rigtig længe siden at vi har haft fornøjelsen af Danniboys unikke floorballspil i en kamp. Fedt at du er klar til kamp for Hotboys igen.)
Kan stadig. (Danniboy er en af dem som giver Neubert kamp til stregen ved at vælte pludseligt på banen. Og han kan sgu stadig. Lige pludselig i et fremad rettet løb, vælter Dan helt umotiveret. Ganske morsomt når nu du jo ikke slog dig. Det kan du sgu stadig.)
Ros fra backerne. (Danniboy var rigtig god til at kalde på bolden. Både kort og langt. Det er fedt for backerne, at der er en spilmulighed. Så fortsæt endelig med det. Bare råb højt, så prøver vi at finde dig.)
God kamp af Danniboy.

3*. Kim ”Neubert” Neubert.
Boldstærk. (I dagens kamp var Neubert en trussel mod deres backer. Han var god til at opsnappe bolde fra deres afleveringer, og han kan sågar drive gæk med dem bag deres mål. Han beskyttede bolden godt indtil der kom forstærkning. Godt gået Neubert.)
En for holdet. (Neubert tænker floorball på højt niveau. Så højt at hans krop hjælper til. I et tilbageløb fik han desværre en fiber i læggen. Mega ærgerligt, men samtidig var han aldrig i tvivl om, at vi ville vinde kampen, hvis han tog sig selv ud. Det er sgu en holdspiller, når man skader sig selv for holdets skyld. Håber nu du er hurtigt på banen igen gamle dreng.)
Den stille trussel. (Neubert kom meget sikker og overskudagtig gående før kampen - i kamptøj - og skræmte flere af deres spillere med sit nr. 99. Var han virkelig The Great Neubert??? (( I ishockey er nr. 99 The Great One Wayne Gretzky. Ingen andre tør spille med dette nummer!)). Og de var bange.)
En stor tak til Skind for de veludførte ekstra minutter på banen. Han kan heldigvis løbe solen sort. God kamp trods den blev lidt forkortet. Men god bedring til dig Neubert.

Tillykke til alle tre og ikke mindst til resten af holdet. Der var rigtig mange som spillede en super kamp. Der var også stemmer på mange forskellige i omklædningen bagefter. Men det er ikke hverdagskost at top 3 bliver backer. Jeg selv på en 3 plads. Torden og Holm i en tæt omafstemning hvor Holm løb med titlen. Men rigtig flot præstation af alle backer, angribere og vores sidste skanse Allan i dagens sejr. Den smagte sgu godt den sejrspils efter kampen. En stor tak til alle vores supportere som sad og fulgte dagens kamp. Langt over 20 stk. Og endda en Hotboy som ikke kunne nå kampen, mødte op og heppede til sidst i kampen. Sådan Laus. Tusind tak for støtten.

Tre mål mere af John John skal da også nævnes. Nu er han oppe på flotte otte mål i tre kampe. Men solokører det må han da kaldes. Ikke en eneste assist. Men mon ikke der nok skal komme lidt i løbet af sæsonen.

Tre points mere til kontoen og to sejre i træk. Sådan drenge. Nu skal den sejrsrække bare forlænges på søndag, hvor vi skal en tur til Laus’ gamle hold. Amager venter og det plejer at være tætte kampe. Så mød op og vær med til at få flere points til Hotboys kontoen.