Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

Herlev FC 2 - Rungsted-Hørsholm FK 2
Herre Senior - 6. marts 2016 12:30

Resultat
4 - 6  (0 - 3, 2 - 0, 2 - 3)

Kampreferat
Så var det tid til at Herlevs fineste skulle i kamp igen. Denne gang var det returopgøret mod Rungsted-Hørsholm. Den første kamp vandt Hotboys med 6-8. Så der var en tæt kamp i vente og det blev det. Vi havde i dagens anledning fået en gæstekeeper på mål i form af Carina. Tror det er første gang at en Hotboys målmand misser lidt af opvarmningen på grund af amning. Men tak til Carina for at ville tage sidste skanse for Hotboys. En tak til Niels og Stump skal også lyde for jeres hjælp i dagens kamp.

Tiger startede selvfølgelig med at jinxe kampen, med sin kommentar om at starte kampen godt. Dette resulterede i at Hotboys hurtigt var nede med 0-3. Øv for en start. Men flotte mål og et par sløve Hotboys gjorde at de trak fra i starten af kampen. En timeout fik rettet lidt op på det. Men første periode sluttede 0-3.

Vi måtte starte forfra og sørme om ikke vi fik hul på bylden. Noget så sjældent som et baghåndsmål fra undertegnede fik os på tavlen i 2. periode. En flot assist fra Theis på målet og Hotboys var kommet i gang. Kort efter fik Militær et straffeslag. Dette ramte stolpen og ramte målmanden i ryggen så bolden røg ind. Sådan Militær. En god 2. periode og Hotboys var blot bagud med 1 til sidste periode. Nu skulle vi holde fast og presse på.

Desværre scorede de det første mål i 3. periode. Men Theis ville ikke give sig uden kamp og han reducerede. Men så scorede de igen og Theis måtte igen reducerer for Hotboys. Kort før tid aftalte vi, at når vi fik bolden, så skulle Carina skiftes ud med en angriber. Men netop som det var aftalt så fik de et heldigt mål via Torden. Han kunne ikke gøre noget, men det var heldigt da bolden var på vej ud i hjørnet. Super ærgerligt og tiden løb ud for Hotboys. En sejr på 6-4 til Rungsted-Hørsholm var en realitet.

Den dårlige start kunne vi ikke helt indhente. Ellers var det en fair spillet kamp, og tak til både modstanderne og dommerne for en god kamp. Hotboys hang lidt med mulen, men heldigvis er der stemning i truppen igen allerede i omklædningen efter kampen. Kom igen Hotboys. Stjerner fra kampen skal vi selvfølgelig også have og det er blevet som følger...

1*. Rasmus ”Torden” Nielsen.
Super fight. (Torden fightede en vis del ud af bukserne i dag. Han spurtede frem og tilbage på banen. Kæmpede hårdt i hjørnet med modstanderne, og kom fornuftigt af med bolden frem ad banen).
Uheldig dag. (Trods Tordens fight, så havde han ikke heldet med sig. Et skud fra midten røg gennem venner og fjender og ramte en stav foran en prisgivet Carina. Styringen røg helt op i krogen. Øv. Og sørme om ikke han var uheldig igen. Kort før tid lukker Torden kampen med endnu en heldig scoring til Rungsted. Et ufarligt skud rammer Torden på brystet og går i mål. Øv bøv).
MOM. (Torden blev efter en tæt omafstemning kåret til Man Of the Match. Så kan han lære det. Tror måske det var den uheldige scoring kort før tid der gav ham titlen. Men på Hotboys bliver man belønnet/straffet for sine bedrifter og Torden må have pilsnere med til sæson finalen på lørdag).
Kom igen torden. Tror du var den der tog det værst. Der var heldigvis smil på læben mens du hilste med din ene finger, efter du havde fået overbragt nyheden om MOM æren. God kamp Torden.

2*. Theis ”Rødovre” Scott Hansson.
3 points. (Theis lavede flotte 3 points i dagens kamp. 2 mål og 1 assist. Det er sgu godt gået Theis, på trods af en god keeper i Rungsted målet).
Enmandshær. (Da kampen spidsede til var Theis mere eller mindre alene om at holde os inde i kampen. Hver gang de scorede et mål, så scorede Theis også et. Det gav en tæt kamp helt til det sidste. Godt gået).
Oh shit. (Theis har ikke lavet mål med baghånden. Og det har der været snakket lidt om på bænken gennem længere tid. Men nu er det sgu slut. Theis havde luret mig af fra tidligere og scorede med baghånden. Han var også selv overrasket, men et flot mål og endnu en detalje modstanderne skal holde øje med fremover).
Tillykke med den flotte kamp Rødovre.

3*. Anders ”Capi” Nyholt.
Goalgetter. (Det er ikke hverdag at jeg scorer mål. Men at score mål i to kampe i træk er aldrig sket før for undertegnede. Det hele er på grund af nogle rigtig fine assister, men stadigvæk så har jeg aldrig været på en streak før nu).
Pas på Neubert. (Mit mål i dagens kamp var endda med baghånden. Det er ellers Neuberts trademark. Men med både theis’ og mit mål med baghånden, så skal Neubert sgu nok snart passe på, at han ikke er alene med den fine specialitet).
10 års fødselsdag. (Nej, det var ikke min, men derimod min store dreng Johan. Han fyldte 10 år på dagen og gav flødeboller efter kampen i omklædningen. Han fik lov at løbe forrest efter kampen for at takke vores dejlige supportere. Og der blev sunget fødselsdagsang for ham i et af kampråbene. Tak for den fine hyldest skal lyde til alle Hotboys. Det var han glad for).
En god dag i Hotboys trøjen.

Tillykke til alle 3.

Så er det blevet tid til sæsonfinalen allerede på lørdag. Denne gang kommer Skælskør på besøg. Jeg kan heldigvis ikke huske hvad den blev i udekampen (det snakker vi ikke om), så lad os bare slutte sæsonen af med 3 points mod Skælskør. Der er gratis indgang til de første 100 supportere. Dette fordi i endnu engang var mødt talstærkt op og støttede os. Tusind tak for det. Jeg skal nok sørge for en flaske kold Jägermeister, både til bænken på den ene og den anden side af banen. Så der er ingen grund til ikke at komme forbi Hotboys Dome på lørdag, for at følge Hotboys’ sidste kamp i sæsonen.

Capi out.

Af: Anders Nyholt

Kampstatistik
HoldNavnPointMålAssistsMin.
Rungsted-HørsholmKasper Kofoed3300
HerlevTheis Scott Hansson3210
Rungsted-HørsholmMikael Kepp2110
Rungsted-HørsholmLotte Laugesen2110
Rungsted-HørsholmKenneth Christensen2112
HerlevAnders Nyholt1100
HerlevChristian Nyholt1102
HerlevLaus Jensen1010
HerlevKristian Snerle1010
Rungsted-HørsholmChristian Sonne1010
Rungsted-HørsholmChristina Walther1010
HerlevNiels Breitenbach0002

Kampprotokol
103:39Rungsted-Hørsholm0 - 1Kenneth Christensen (Mikael Kepp)
109:16Rungsted-Hørsholm0 - 2Kasper Kofoed (Christina Walther)
112:34Rungsted-Hørsholm0 - 3Kasper Kofoed
112:34HerlevTimeout
217:24Herlev1 - 3Anders Nyholt (Theis Scott Hansson)
217:39Herlev2 - 3Christian Nyholt (Straffeslag)
303:09Rungsted-Hørsholm2 - 4Mikael Kepp (Christian Sonne)
305:13Herlev2 min.Niels Breitenbach (Højt spark eller høj stav)
305:29Herlev3 - 4Theis Scott Hansson (Kristian Snerle)
306:54Rungsted-Hørsholm3 - 5Lotte Laugesen (Kenneth Christensen)
308:12Herlev4 - 5Theis Scott Hansson (Laus Jensen)
309:33Herlev2 min.Christian Nyholt (Hårdt spil)
309:33Rungsted-Hørsholm2 min.Kenneth Christensen (Hårdt spil)
318:48Rungsted-HørsholmTimeout
318:57Rungsted-Hørsholm4 - 6Kasper Kofoed (Lotte Laugesen)
300 kampe:
Tillykke til Christian "Militær" Nyholt
Seneste nyheder
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
Flere nyheder...
Seneste kampe
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 38 - 2
07-04Greve - Dame 12 - 2
06-04Vanløse 2 - Herre 2
03-12Benløse - U11
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
20-04Helsingør - Dame 1
Denne uges kampe...