Herre 2 (Hotboys)

Hvidovre Attack FC 4 - Herlev FC 2
Herre Senior - 14. marts 2015 09:00

7 - 6  (3 - 2, 3 - 2, 1 - 2)

Så kom sæsonens sidste kamp for Herlevs fineste. En meget tidlig lørdag morgen var der mødetid 07:45. Det er sgu tidligt. Der var da også lidt spredt mødedisciplin. Nogen kom for sent, andre havde sagt de kom et sted og kom så et andet osv. Men trods den store morgenforvirring, kom vi da af sted mod Hvidovre med næsten 3 hele kæder. Det startede med et jubilæum som vi ikke har fejret endnu på Hotboys. Men Maes spillede sin kamp nummer 102 og det skulle da fejres. Diverse kiksere og meget sene tilmeldinger til kamp fra Maes, gjorde at det endnu ikke var blevet fejret. Men med Mikkel som blomsterpige fik Maes sit bloktilskud i form af 6 forskellige færøske øl. Der var stort smil hos Maes og kampen kunne komme i gang med god stemning.

Den startede da også helt fint. Efter 1 min scorede Theis og blot 2 min senere gjorde Skind det til 2-0. Vi kom foran med 2-0 efter blot 3:17. Det gik da meget godt, men efterhånden vågnede de unge spillere fra Hvidovre. Og presset blev rykket fra deres ende af banen til vores. Og efter 1 periode stod den 3-2 til de unge drenge fra Hvidovre.

Men vi kom igen i starten af 2 periode. John John og Militær lavede deres første kombinationsmål på dagen. En masse hurtige afleveringer frem og tilbage mellem de to gav en flot udligning. Men der var flere mål i vente for de for tidspunktet mange tilskuere. Talte 16 midt i perioden. Klart godkendt. Og de fik mål. Desværre var det 2 til Hvidovre. Men Militær og John John havde vist aftalt at de lige skulle lave en med omvendte point. Så denne gang var det Militær der scorede og John der lavede assisten. Et mål næsten magen til, med masser af indforstået sammenspil mellem de 2. Skind trak 1 mand med sig til modsatte stolpe og så legede Militær og John så rundspil om deres anden back. Sådan alle 3. :-) Men de andre scorede igen og vi var nede med 6-4 inden sidste periode i sæsonen.

3 periode startede med at Militær vandt faceoff’en, jeg spillede Torden som spillede tilbage til mig. Derefter fik Militær den op i midten og smed den ud på fløjen til Skind som trak et par meter frem og scorede. 14 sek. var der gået og vi var med igen. Et super mål med masser af Hotboys på bolden. Kort efter får de en udvisning. Og sørme om ikke Hotboys scorer et af sine sjældne powerplay mål. Widén scorer på en assist af Theis. 6-6 og kampen er helt lige. Meeen så følger 10 min hvor Hvidovre spiller os så langt tilbage på egen halvdel, at man føler vi er i boksplay. Det går rimeligt, men helt fortjent scorer de til 7-6 med 3 min igen. Vi har også vores chancer (ingen nævnt Blomst ;-) ), men trods et pres i de sidste minutter, ender kampen med en smal sejr til Hvidovre.

Vi får endda en masse udvisninger i de sidste minutter. Først må Torden meget uforstående til afkøling og med godt 1 minut tilbage får Theis en 2 min udvisning. Årets første til vores normale bisseliste konge. Og igen meget uforstående får han lige et hak i siden med af dommeren, så der følger lige 10 min med. Så 12 min til Theis, som lige præcis er nok til igen, igen, igen at vinde årets bisseliste for Herlevs fineste. :-) Lidt morsomt og lidt synd for Theis som har været utrolig selvbeherskende igennem hele sæsonen. Og at det hele så skal smuldre med under 2 min tilbage af hele sæsonen, er sgu lidt synd. Men tillykke med titlen igen Theis. :-) Kampen slutter 7-6 og derfor ingen points til Hotboys. Men en god, tæt kamp.

Stjerner fra kampen er der selvfølgelig og de er blevet som følger……

1*. Kenneth ”4 sekunder” Widén.
Stærk opstilling. (Widén har jo sammen med Elzing været træner gennem hele sæsonen. Og at de kunne trække næsten 3 hele kæder klar til kamp en tidlig lørdag morgen er sgu godt arbejdet).
Godt mål. (Widén scorede et så sjældent mål, som et rigtigt powerplay mål af Hotboys er! Theis fik bolden godt ud til siden hvor Widén trykkede af og satte den forbi en chanceløs målmand i Hvidovre målet. Det er ikke hver dag vi scorer på den slags :-) ).
Stabil back (Widén var back i dagens kamp og gjorde det rigtig godt. Han kom godt af med bolden inde på banen. Og han havde også overblik til at råbe af os backer der blev for længe på banen. Sådan skal det sgu gøres).
Rigtig god kamp af Hr. 4 sekunder.

2*. Lars ”Tigerlilly” Rørby Johansen.
Komplet sæson. (Tiger har spillet samtlige Hotboys kampe i denne sæson. Og det har han været ene om. Han har været den eneste der har været på banen i samtlige kampe. Det er sgu stabilt. Skal Hotboys spille kan man regne med Tigerlilly. Sådan).
En fighter. (Tiger har kæmpet med en skade gennem den sidste halvdel af sæsonen. Og der har været flere gange hvor han har siddet og haft ondt gennem kampene. Og dagens kamp var desværre ikke nogen undtagelse. Men trods flere gode råd. Helt fra at udgå og passe på sig selv og til at bide det i sig og "så tag dog dit skift". Og han tog sine skift. Han spillede kampen til ende. Godt kæmpet Tiger).
At han heller ikke sparede sin skade aftenen før til lidt hygge hockey er sgu også i orden. :-) Flot kamp af vores lille indianer..

3*. Theis ”Rødovre” Scott Hansson.
God start. (Theis fik scoret på vores allerførste skud på mål. En bold helt op under overliggeren var lige det der skulle til for at starte kampen godt op for Hotboys. Så var vi i gang).
Topscorer. (Theis lavede 2 points i sæsonens sidste kamp, og slutter fortjent på 1.-pladsen på topscorerlisten. Men fedt at spændingen bliver holdt helt til det sidste. Flot gået alle Hotboys angribere. Skind lavede flest mål og John John havde flest points pr kamp, men endnu engang var det Rødovre der sluttede øverst på skamlen. Flot flot).
Årets bisse. (Som skrevet tidligere løb Theis med titlen som årets bisse inden for de sidste minutter. Det er sgu så sjovt at det skal nævnes igen. :-) Theis har lavet aftaler med konen og alt muligt om ikke at få udvisninger, og så sidder hele familien og ser han snupper titlen lige til sidst. Det er sgu fedt at der ikke er nogen der skal bestemme over Theis. ;-)
Tillykke med titlen endnu en gang. Så må vi se hvad næste sæson byder????

Stort tillykke til alle 3.

Ja, så løb sæsonen ud og endnu en gang skal jeg huske at takke alle vores supportere, som dukker op til alle kampe. Både ude og hjemme. Tusind tak for det. De andre hold glor altså noget misundeligt når vi takker vores fans efter kampen, lige meget hvordan det er gået resultatmæssig. Tak for det. Så er der blot en lang sommerpause før der igen er kampe for Herlevs fineste: Herlev Hotboys. Så tusind tak for en fremragende sæson. Til alle på og omkring holdet. Så mens solen danser hen over sommeren kan man jo altid gå og nynne…..