Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

PI-København Floorball 2 - Herlev FC 2
Herre Senior - 23. november 2014 11:45

Resultat
1 - 3  (0 - 1, 0 - 1, 1 - 1)

Kampreferat
Tilbage på sporet.
Efter et snævert nederlag i sidste weekend, kom Hotboys tilbage på sporet. En ret sikker 3-1 sejr blev det til mod politiet. Vi vandt både 1 og 2 periode med 1-0. Og det var ikke fordi vi havde så travlt i forsvaret som vi plejer. Dejligt. Sidste periode blev lidt mere tæt, men vi kom på 3-0 og følte os rimelig godt kørende. En rigtig fin dommerpræstation, som lagde en rimelig god linje. Et super spillende Hotboys og en lige så sikker keeper i Erland, gjorde at de ikke fik lagt det sidste pres på os til at gøre det helt farligt for Herlevs fineste. Bevares de fik annulleret et mål med små 40 sek. igen, men de havde helt klart en spiller i målfeltet, så ingen panik. Alle Hotboys var trods vejret i et godt humør. Og det holdt hele kampen igennem. Det var en rigtig god dag på Hotboys kontoret. En lille skideballe til hele holdet fra Elzing, pga. vi alle kom for sent, var det eneste. Snerle var lidt i clinch med en af deres, men de fik begge 2 min. udvisning, og så var det meste overstået. Der var 3 flotte mål og 3 gode points til Hotboys denne søndag middag. Stjernerne er blevet som følger...

1*. Dennis "Denice" Waldorff Hansen.
Klar til kamp. (Denice var som de fleste Hotboys nåede at opdage, mødt op en hel dag før kampstart til mødestedet. Det er sgu engagement der vil noget. Han var gået ind i sig selv og var så fokuseret på opgaven, at han ville gennemgå alle detaljer på forhånd. Der blev også nævnt at han nok bare skrev 3 timer på Hotboys kontoen til autografskrivning. Også en meget plausibel grund. :-) Stærkt gået Denice.). Fedt at der er en der tør. (Denice havde flere gange i kampen lidt svært ved at komme godt af med bolden. Men når der ikke er nogen at spille, så skal den bare direkte ud over banden. Og gerne igen og igen og igen. Og det gjaldt for alle 3 perioder. :-) Fedt at han ikke er bleg for at smide bolden væk, når nu Høx var fraværende til dagens kamp.). Rolig fyr. (Når Dennis spiller så går det i hans tempo. Ikke noget med at fare rundt. Bare spille sikkert og i eget tempo. Man tænker en gang i mellem at han nok snart skal begynde at løbe fuld gas, hvis han skal nå en bold. Men Denice tager det med ophøjet ro, og han når sgu bolden hver gang. Det er rent talent at se godt ud under kamp, således at der aldrig bliver taget et sløret billede af sig selv på banen. Stærkt gået Dennis.). Tillykke med den flotte kamp.

2*. Rasmus "Torden" Nielsen.
Laudrup. (Torden havde en af de dage. En af de dage hvor man ikke rammer bolden heeeelt som man gerne vil. Efter 10 min. spillet af kampen, havde Torden flere gange vist sit talent indenfor fodbold. Hver gang der kom en høj bold som bare skulle sparkes ud af kommunen, valgte han med Messi præcision, at ramme lige ved siden af. Han fik bolden til at snurre et par omgange, men ændre retning gjorde den ikke. Der var ellers både hæl og tå, men bolden var åbenbart ligeglad. Ganske underholdene.). Spilforståelse. (Torden lavede en assist som ikke bare var en assist. Der var afventende udvisning på Militær, og mens de spillede bolden rundt om de kæmpende Hotboys på banen, kunne vi der skulle ind i boxplay lægge planer. Der var en detaljegrad så stor, så man tænkte det var løgn. Snerle tog fat i Theis og sagde han godt måtte spille hans plads i boksen. Men det krævede selvfølgelig at han scorede, da vi alle var helt enige om, at Snerle aldrig har misset en undertals scoring til dato. Theis tog imod udfordringen. Derudover aftalte vi backer at Torden skulle ud på venstre flanken, da han var hurtig og så skulle han bare lægge bolden frem til en assist. Som sagt så gjort. Boksspillet gik i gang. Politiet spillede bolden rundt om Hotboys. Men ganske som aftalt, kom Torden imellem og opsnappede en bold. Lagde den højt og flot op til en fremstormende Theis, som fik bolden med og løb op og scorede. En - to - tre. Sådan skal det gøres. Stor jubel og stærkt at vi kan lægge planer som rent faktisk lykkes. Det er ikke hver dag det sker.). Flot kamp af Torden med masser af fodboldlækkerier. ;-)

3*. Christian ”Militær” Nyholt.
PLING IS BACK! (Militær havde et navn i starten af Hotboys' historie som var PLING! Lyden kommer når han hamrer bolden på stolpen eller overliggeren. Og i anledning af 10 året for Danmarks Hotteste Floorball Hold, så går Militær tilbage til der hvor det hele startede. Han har ramt mindst ét PLING i hver kamp han har spillet i sæsonen. Ikke til sin egen tilfredsstillelse, men vi andre bliver helt nostalgiske. Godt at se han stadig kan.). :-) 10 skud på mål. (Militær havde ikke bare 10 skud på mål. Han havde mindst 10 skud på mål i HVER periode. Han har stadig ikke fået hul på målscoren. Men lad alle vide at ”arbejdet pågår” i den afdeling. De fleste Hotboys er næsten ligeså spændt på Militærs næste mål som ham selv. Men er du sindssyg hvor han tager kampen op. Han ramte ALT som kunne ligne en bold klar til afslutning mod mål. Både på gulvet og i luften. At den ikke gik ind er der vist ingen der helt har forstået, men flot at han bruger energien på at blive ved. Den skal nok komme Militær.). Hurtigste på holdet??? (Om Militær er den hurtigste på holdet ved jeg ikke, men når der er chance for at score er han en ren Lynet McQueen. Der manglede 5 sek. af klokken i 1 periode, da en halv chance opstod. Militær sætter af sted, fra godt nede på egen halvdel, mod deres mål og når at hente en bold helt nede ved deres målmand. En afslutning kommer, men desværre også en redning. Men vi sad og snakkede i pausen om ikke det var en løbetur på 4 sek. som Militær klarede på 3.! Selv Skind var meget imponeret. Ingen fik desværre en fartmåling. Selv politiet kunne ikke måle hans hastighed. Det var sgu godt gået Militær.). :-) Super kamp og bare kæmp videre.

Tillykke til alle 3.

At Elzing scorede 2 mål hvor den ene var fra en så spids vinkel at selv Holm må ha’ tænkt ”Det er for spids en vinkel” skal da også nævnes. At en tur fra bag eget mål, hvor Theis (Dagens Man Of the Match) sætter ALLE 5 modstandere og aflevere til Elzing som scorer, bliver tørt kommenteret af dommeren som ”mål 81 uden assist”. De havde inden givet en advarsel for et alt for kedeligt kampråb før 2 periode. Godt humør på hele linjen og som skrevet en rigtig god dag på Hotboys kontoret. En "lille" shampoo krise for mit vedkommende i badet behøver ingen at nævne.

Nu venter en lille pause før Goblins kommer på besøg i Hotboys Dome. Der har vi revanche til gode, så lad os sende dem hjem med et nederlag i julegave.

HVEM VAR DET DER VANDT I DAG
DET VAR DEM FRA HOTBOYS AF
HEY HEY HEY

Capi out…

Af: Anders Nyholt

Kampstatistik
HoldNavnPointMålAssistsMin.
HerlevThomas Elsing2200
HerlevTheis Scott Hansson2110
PI-KøbenhavnKenneth Sjøbach1100
PI-KøbenhavnDaniel Madsen1010
HerlevRasmus Nielsen1010
HerlevKristian Snerle1012
HerlevChristian Nyholt0002
PI-KøbenhavnPeter Nissen0002

Kampprotokol
103:12Herlev0 - 1Thomas Elsing (Kristian Snerle)
115:05PI-København2 min.Peter Nissen (Hårdt spil)
115:05Herlev2 min.Kristian Snerle (Hårdt spil)
207:29Herlev2 min.Christian Nyholt (Ukorrekt slag)
208:10Herlev0 - 2Theis Scott Hansson (Rasmus Nielsen)
300:32Herlev0 - 3Thomas Elsing (Theis Scott Hansson)
312:39PI-København1 - 3Kenneth Sjøbach (Daniel Madsen)
300 kampe:
Tillykke til Christian "Militær" Nyholt
Seneste nyheder
27-05Årets Person! 
26-04Indkaldelse til Generalforsamling 2024 
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
05-05Rødovre - Dame 18 - 1
29-04Herre 2 - Vanløse 26 - 10
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 38 - 2
03-12Benløse - U11
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe