Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

Herlev FC 2 - Amager FK
Herre Senior - 2. november 2014 14:30

Resultat
3 - 2  (1 - 1, 1 - 1, 1 - 0)

Kampreferat
Sejr igen!

Så kom Hotboys officielt på en sejrs streak! Det føles godt og er efter mine øjne helt fortjent efter en svær opstart på sæsonen, med tætte kampe som blot gav knebne nederlag eller uafgjort. Men nu er Hotboys i gang. En øjeblikkelig 3. plads er hvad vi ligger på i stillingen. Det er sgu godkendt. :-)

Kampen denne søndag var mod det relativt nystartede hold fra Amager FK. Det var en på papiret stor mundfuld der ventede Hotboys. Med gamle elitedrenge på deres holdkort, var det en kamp vi måtte få det bedste ud af. Og det fik vi. En smal sejr på 3-2 efter et stort pres på Hotboys målet i slutningen af kampen. Men Erland og ikke mindst resten af Hotboys holdt stand. Det var en rigtig holdindsats i dag. Vi var hele 15 Hotboys i hallen. Desværre var Høx på vagt og Dennis var skadet, men altid fedt med Hotboys i hallen.

En lidt forsigtig start blev efterhånden mere og mere tempofyldt og blev også langsomt hårdere i spillet. Det var dommerne heldigvis ret hurtigt ovre, og det gav et par powerplay til Hotboys. Det plejer jo ikke at være vores stærke våben, men vi holdt da modstanderne fra at score. Men vi fik faktisk sat det meget pænt op med godt spil frem og tilbage indtil der kunne fyres af. Desværre ramte vi ikke ind i målet, men en klar forbedring i powerplay af Herlevs fineste. 3 points mere på kontoen og stor jubel blandt Hotboys.

Kampen blev også startet med det første 101 kamps jubilæum i Hotboys historien. Da der var sket en kikser med Widén’s 100 kamp, fejrede vi da bare det flotte 101 kamps jubilæum. Stort tillykke til Widén med det flotte runde tal. :-)

Stjerner er der selvfølgelig også fra kampen og de er blevet som følger…..

1*. Thomas ”Elzing” Elsing.
Allround spiller. ( Elzing spillede en rigtig god kamp som allround spiller. Det kan til tider være lidt ensrettet det Elzing gør på banen. Det er fremad 100%. Men i dagens kamp var der flere gode afleveringer på tværs og tilbage til backerne. Det er sgu i orden at du kigger lidt op fra bolden en gang i mellem. ;-) Sådan. ). Gode dybdeløb. ( Elzing havde rigtig mange løbeture ned i deres hjørne, og trak dermed deres backer langt ned i banen. Det er sgu vigtigt for de andre angribere, og for at backerne kan nå at komme med frem. Stærkt.). Styr på det. ( Elzing har styr på det med holdudtagelsen. Der bliver med hård hånd uddelt bøder, hvis man glemmer at svare i rette tid. ((Er personligt inde i en slags krise på dette punkt.)) Det er sgu i orden. Det giver jo også en meget sjovere bødekasse. Godt arbejde.). God kamp af Elzing.

2*. Søren ”Popo” Schandorph Pedersen.
En stabil back. ( Popo er via sin størrelse en stor back. Men på banen er han så sandelig også en stor spillemæssig back. Popo laver ikke mange fejl. Han fylder godt og hans lange stav ( i kan jo selv gætte ) giver mange modstandere grå hård i hovedet. Super god til at slå bolden fra modstanderne. Super godt spillet i dag Popo. ). Temperamentsfuld. ( Popo er god som dagen er lang - Hvis du er hans ven! Hvis du laver l… med en af hans holdkammerater, eller med ham selv, så beder du selv om det. Så kommer han tonsende med sin fulde størrelse og giver dig en skulder du kan mærke ind i næste uge. Det er sgu fedt at det blide væsen kan tænde af. Super fight. ). Godt humør. ( Popo har absolut det der er vigtigst for en ægte Hotboy. Et godt humør. Og han bidrager med mange grin og spøjse kommentarer under en kamp. Det er altid en fornøjelse at spille på hold med Popo. ). Tillykke med den flotte kamp.

3*. Supporterne.
Sikke et antal. ( Vi har jo de bedste fans i verden, det ved alle. Men at der møder over 25 op til en søndagskamp er imponerende. Der var repræsentanter fra mange Hotboys familier og som skrevet tidligere, så var der også 2 arbejdsramte/skadede Hotboys til stede i hallen. Det er sgu flot. Det er bare helt klart sjovere at spille kamp, når der sidder nogen og hepper. Masser af børn i alle aldre. Her er Blomst’s far og mor også ment. :-) Der bliver larmet når vi scorer. Når der bliver spillet hårdt. Når der er en Hotboy, der bare ser for godt ud til at det kan lade forbi gå i stilhed. Der er stemning i hallen. Tak for det. Det er ment fra ALLE Hotboys. Tusind tak for jeres støtte. Både til hjemme kampe og til udekampe. Der plejer altid at være nogen af jer til stede. Tusind tak for det.

Tillykke til alle med dagens flotte resultat.

Så er der allerede udekamp og returopgør mod Amager FK på lørdag eftermiddag. Det kunne da være fedt at snuppe alle 6 points fra dem i år. :-) Tror sgu heller ikke det er en umulig opgave.

Men lige til sidst skal vi jo lige have denne her…… HVEM VAR DET DER VANDT I DAG – DET…………..

Capi out.

Af: Anders Nyholt

Kampstatistik
HoldNavnPointMålAssistsMin.
AmagerLaus Jensen2110
HerlevKristian Snerle1100
HerlevTheis Scott Hansson1100
HerlevMikael Christoffersen1100
AmagerNicolai Frobøse1104
HerlevKenneth Widén1010
HerlevRasmus Nielsen1010
AmagerRasmus Kolding0002
AmagerPeter Thørne0002

Kampprotokol
104:45Amager0 - 1Laus Jensen
108:04Herlev1 - 1Theis Scott Hansson (Kenneth Widén)
211:43Amager2 min.Nicolai Frobøse (Protester)
213:53Amager1 - 2Nicolai Frobøse (Laus Jensen)
217:15Herlev2 - 2Mikael Christoffersen
303:31Herlev3 - 2Kristian Snerle (Rasmus Nielsen)
307:46Amager2 min.Nicolai Frobøse (Ukorrekt skub)
316:40Amager2 min.Rasmus Kolding (Hårdt spil)
317:02Amager2 min.Peter Thørne (Ukorrekt slag)
319:07AmagerTimeout
300 kampe:
Tillykke til Christian "Militær" Nyholt
Seneste nyheder
27-05Årets Person! 
26-04Indkaldelse til Generalforsamling 2024 
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
05-05Rødovre - Dame 18 - 1
29-04Herre 2 - Vanløse 26 - 10
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 38 - 2
03-12Benløse - U11
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe