Herre Senior - 23. februar 2014 13:10

4 - 10  (3 - 7, 0 - 1, 1 - 2)

GOD KAMP OG SIKKER SEJR OVER HAFNIA

Så var det blevet tid til en udekamp, blot halvanden døgn efter en meget hård aften kamp hjemme mod Lyngby, som vi desværre ikke kan huske resultatet på. Men til trods for en hård kamp fredag aften, var der mødt næsten hele 3 kæder af Hotte drenge op til denne middags kamp på amager.

Modstanderen var Hafnia 3 som har haft en svær sæson. De har stadig deres første point til gode i indeværende sæson. Og Hotboys havde ikke tænkt sig at ændre på den statistik. Og det blev der heller ikke. Hotboys vandt med hele 10 – 4. Mål festen var dog næsten overstået efter 1 periode. Hele 10 mål blev der scoret. En føring på 7-3 var facit efter en meget begivenhedsrig 1 periode. Hotboys førte med 2-0 da der var spillet under 1 minut! En god start er vist en underdrivelse.

Men som så ofte før, er vi mange gange selv vores værste fjende, og efter 7 minutter var der udlignet til 2-2. Det skal dog siges at vi selv scorede det udlignende mål. En ellers rolig bold lige midt foran målet, fik Erland helt selv lagt ind under sig selv. Til trods for at han stort set lå helt fladt på ryggen, fik Erland med en akrobatisk elegance, lagt bolden ind under sig selv og ind i mål. Og en stor klapsalve fra bænken var uundgåelig. Meget imponerende selvmål af vores sidste skanse.

Heldigvis kom vi os hurtigt og i resten af perioden, kom der mål på samlebånd. En meget underholdende periode. Men ligeså god og mål rig som 1 periode havde været, ligeså stille og mål fattig var 2. Hotboys vandt den 1-0. 3 periode var lidt mere livlig, og det sluttede såmænd med at Hotboys vandt perioden med 2-1 og dermed alle 3 perioder. Det er ikke hver dag det sker. Godt kæmpet alle mand. Stjerner fra kampen skal der selvfølgelig også være og de er blevet som følger:

1*. Mikael ” Blomst ” Rose Christoffersen.
Omsorgsfuld. ( Da et par af Hotboys spillerne mødte lettere ramt op på Herlev st, ( ingen nævnt ingen glemt ) var Blomst en af dem som blot nikkede anerkendende, i stedet for at slå let på siden af hovedet eller lignende. Tak for det. Dejligt med en forstående Hotboy. J ).
Må godt se lækkert ud. ( Rigtig mange gange i løbet af kampen var Blomst farlig oppe foran deres mål. Men i stedet for selvisk at afslutte, søgte Blomst en rigtig fin aflevering mange af gangene. Det gav blot en enkelt assist på dagen, men hold da op et overskud at spille på tværs alle de gange, uden selv at prøve lykken. Stærkt gået Blomst. ).
Dejligt humør. ( Blomst var et stort smil når man løb ud til bænken. Det smitter og er bare lækkert at komme ud til. Selv om der måske er sket et kiks, så letter det stemningen med et smil.).
Rigtig fin kamp af Blomst.

2*. Ragner ” Maes ” Hansen.
En for holdet. ( Uden at nævne navne, så var Maes en af dem som havde en svær start på denne søndag. Lidt trætte øjne og en MEGET skarp sol, var ikke lige hvad Maes helst ville. Men da der jo var Hotboys kamp, så møder man op. Sådan. ). Sikker i det bagerste geled. ( Maes kan jo faktisk spille alle positioner. Selv målmand er en post han kan klare. Men til dagens kamp var han back. Og en sikker en af slagsen. Det var ikke mange gange de kom forbi den færøske klippe i forsvaret. God defensiv kamp. ).
En pind. ( Og for det ikke kan være nok, så satte Maes såmænd også en pind. Da der ikke var nogen der gik til ham, gik han selv frem ad banen til han mente det var nok, og sendte en kanon kugle af sted. Den fløj ind og Maes var med i 1 periodes målfest. J.).
Sådan Maes.

3*. Kim ” Neubert ” Neubert.
En gentleman. ( Neubert er en de spillere på holdet som har nået en vis alder. Derfor må man godt være lidt gentleman på banen. Og det var heller ikke mange tacklinger han kastede sig ud i. Selv deres pige spiller, fik blot en meget forsigtig hentydning til at han gerne ville have bolden. En sand gentleman.).
Ny Hotboys rekord! ( Neubert havde åbenbart set sig om efter en Hotboys rekord. Og han fandt en disciplin, som mange Hotboys har prøvet kræfter med. Solostyrt. Og i denne fine kunst sad Danniboy på tronen med flotte 3 gange solostyrt i én kamp. Men Neubert væltede hele 4 gange helt alene i sin ageren på banen. Sådan. Det ene så mere besynderligt ud end det andet. Men min favorit må være da han kom til at vælte sig selv helt ud over banden. Det var elegance på højt niveau. J ).
Var han mon syg? ( Med en relativ høj alder og 4 styrt i bagagen, var det en træt Neubert der sad tilbage efter kampen. Og mindst 10 deciderede hosteanfald har nok heller ikke hjulpet. Der var flere Hotboys som lige kiggede en ekstra gang over til ham, for at se om alt var vel. Det ville have set lidt tosset ud om han var kradset af midt på bænken eller banen. Men han klarede det, og hvad man ikke dør af, gør dig stærkere, har en engang sagt. Så Neubert må efterhånden have et af de stærkeste helbred på hele Hotboys holdet. ;-).
Godt du klarede den gamle ven, og tillykke med din flotte Hotboys rekord.

Tillykke til alle 3.

En stor sejr til Hotboys med masser af mål, både i den gode og i den knap så gode ende. Læs Allan. ;-) Masser af points til mange forskellige Hotboys. 5 stk til både Widén og Rødovre. 2 mål af den hjemvendte søn Elsing og 2 af Militær. Sådan. Og en stor tak skal også lyde til en Funboy som havde taget hele familien med til en udekamp for at se Hotboys. Det er noget der giver respekt.

Nu mangler der så blot en ude og en hjemmebane i denne sæson. Hvorfor ikke slutte med 3 i streg. Det lyder og ser sgu godt ud. Og det er jo en af de største dyder hos Danmarks Hotteste hold.