Herlev FC 2 - Stevns FK 2
Herre Senior - 24. februar 2013 12:00

9 - 7  (1 - 3, 2 - 1, 6 - 3)

ENDNU EN SEJR TIL HOTBOYS!

Så kom returkampen mod Stevns. Vi tabte 0-3 på deres hjemmebane med et stærkt reduceret Hotboys hold. Sidste kamp var vi kun 7 Hotte drenge, men med fuldt mandskab burde vi kunne kæmpe os til points mod bundholdet fra syd. Desværre var der igen denne gang, masser af afbud fra Hotboys. Vi kunne igen igen ikke stille med 2 kæder og hvis ikke vi havde haft en lånemålmand i Daniek Poulsen fra U17, var det da gået helt galt. Men vi er desværre snart trænet i at være få backer og angribere til kamp.

Kom så med til de kampe drenge! Jo flere vi er - jo hottere er vi!!!

Men dagens kamp skulle vise sig at blive en tæt og yderst målrig affære, som vi vandt 9-7. En super holdindsats af de Hotboys som var mødt op til kamp. Kampen bølgede frem og tilbage. Efter 1 periode var vi nede med 3-1. Tror de havde 5 skud på mål, men de var yderst effektive og så spillede vi 3 backer som en pose lo..! Det fik vi dog rettet op på i pausen og spillede en ganske god kamp i 2 og 3 periode.

Vores angribere skulle også lige i gang. Der var masser af chancer, men deres målmand sprællede flot i deres mål. Men efter en stabil ” lad os lige finde os selv 2 periode ”, løb vi fra dem med små 10 minutter tilbage af kampen. De var trods alt blot 7 markspillere mod vores 9, og det gav pote med til sidst. At kampen blev 9-7 som også var antallet af spillere på hvert hold, vidner om flot angrebsspil og et par kiksere af vores backer, men så sandelig også af deres.

Men masser af mål og god underholdning til de ganske mange fremmødte tilskuere, kan jo kun være en god reklame for Danmarks Hotteste Floorballhold. At vi så også snuppede alle 3 points gjorde jo heller ikke noget. Tak til de fremmødte som heppede på os hotte drenge.

En stor tak til Daniel på målet skal lyde fra hele holdet. Godt kæmpet unge mand. Som sagt inden kampen, så skulle vi bare scorer flere mål end dem. At de så scorede 7, gjorde bare at vi selv måtte klemme ballerne sammen. En flot holdindsats gjorde udslaget i en kamp som kunne være gået begge veje med alle de flotte mål.

Stjerner fra kampen er blevet som følger:

1.Stjerne: Kristian ” Snerle ” Snerle.
Torjäger! ( Snerle har i sæsonen udviklet sig til lidt af en mål jæger. Et flot mål og en assist i dagens kamp bringer ham op på imponerende 11 points i ligeså mange kampe. Et snit på 1 point pr. kamp er super flot. Stærkt gået af vores ægte nummer 7.).
En hjælpende hånd. ( Da undertegnede lavede en for kort aflevering på et farligt sted på banen, løb Snerle alt hvad remmer og tøj kunne holde for at prikke den tilbage til mig. Jeg fandt en bedre løsning på afleveringen og få sekunder efter havde Snerle scoret på et hug lidt udefra. Det var sgu en meget pæn måde at få kørt at skift af på. Lækkert defensivt arbejde, krydret med en flot pind til at gå ud på. Sådan Snerle. ).
Holdt hovedet koldt. ( Snerle havde så mange ture ud over banden at jeg stoppede med at tælle efter 5- 6 stykker. De var gode til at gå i ryggen på ham, og til sidst lignede det nu også en måde at beskytte sig selv på. Men flot at han ikke tager en udvisning for et eller andet. Det er sgu at tage en/mange for holdet.).
Flot kamp af den ægte nummer 7.

2.Stjerne. Daniel "U17" Poulsen.
Befrielse. ( Det var sgu lidt af en befrielse at se Daniel før kampen. At han var frisk på en målmands tjans var et boost til hele holdet. Mikkel var ikke på toppen efter sygdom, som blev bekræftet af at han lige efter opvarmningen hentede en skraldespand. Og det faktum at vi ikke var 2 kæder, gjorde at vi ikke behøvede at ofre en markspiller til målmandsposten. Det gav et løft allerede der.).
Gode hænder. ( Daniel har ikke stået så længe. Men det ses nu ikke på hans indgreb. Hvis ikke vi backer havde fået fumlet den hen til en fri modstander, så greb han bare bolden. Husker ikke en eneste retur bold fra ham. Fik helt tankerne hen på vores pensionerede målmand Heyde. Han greb også alle bolde, eller hvordan var det nu det var….. ).
Gode udkast. ( Når Daniel skulle sætte spillet i gang havde han flere rigtig gode udkast til vores fremad stormende angribere. Der var sgu fart på de kast.).
Super flot kamp af Daniel og tak for hjælpen endnu engang.

3.Stjerne. Mikkel ” Verdens Bedste Back ” Nyholt.
En kriger. ( At Mikkel mødte op til kamp med sygdom i kroppen var en ting. Men ikke nok med det, så havde han også en sektjans før vores kamp, og da jeg ringede til han ved 9 tiden, var han på vej med bus og tog. Det er sgu den rigtige kriger og Hotboys ånd. ).
Nye standarder. ( Mikkel fik 2 minutter for at smide sin stav i frustration efter et mål af Stevns. Det var på vej ud mod bænken og det var ikke møntet på nogen. Højest mod sig selv. Men Mikkel fik 2 minutter. Jeg blev meget forundret. Jeg vidste sgu da ikke man kunne få udvisning for det. Tror jeg har gjort det 5-10 gange gennem årene og er aldrig røget ud. Men jeg har åbenbart været heldig. Tror kun det var mig der ikke vidste det, men tak til VBB for at lære mig lidt regler mens vi spiller.).
Udholdenhed. ( VBB var ikke på toppen, men trods hosten og hakken, holdt Mikkel ud hele kampen. Med blot 3 backer giver det mange minutter, men hans rutine og det faktum at han er Verdens Bedste Back, gjorde at han spillede en fin kamp.).
Godt gået Mikkel.

Tillykke til alle 3.

Men sejren kom i hus via en kæmpende og fightende hold indsats. Vi kan sgu godt klappe os selv på skuldrende af dagens præstation. Der var også rimelig bred skydning på Man Of the Match, men valget faldt til sidst fortjent på Theis. Og som det blev nævnt kort før vores sejrs råb i målet efter kampen, så er Hotboys nu officielt på en stime af sejre. Det er ikke så tit det sker, men lad os da bare forsætte med det. Det er nu fedest at vinde. HVEM VAR DET DER…………..