Copenhagen SFC 2 - Herlev FC 2
Herre Senior - 23. oktober 2011 18:00

5 - 11  (1 - 7, 3 - 1, 1 - 3)

En søndag aften i Gl. Valbyhal genopstod Skrue-holdet. Et ungt hold fra Spinderiet, aka. Klubben Der Engang Hed Valby, blev slået med 11-5 i antal mål, og med 34-16 i gennemsnitsalder.

Det har været en hullet vej frem til sæsonpremieren for Herlev FC 2 aka. Skrue 2, men på forarbejde af holdleder Jan Møller var samlet 9 markspillere, fordelt med 6 ægte skruer, 2 ungdomsspillere og som rosinen i pølseenden undertegnede repræsentant fra Herlev Hotboys.

Vores ankomst til Gl. Valbyhals vandskadede gulvbrædder kan bedst sammenlignes med dengang, da Tyrannosaurus Rex trampede indover filmlærredet i Jurassic Park med et brøl fra urtiden. De stribede ungesvende fra Spinderiet, måbede så hagerne næsten nåede gulvet, da de så denne indmarch af floorballkoryfæer.

Benovelsen varede i cirka en periode, for skruerne kom foran i første skifte, foran 5-0 efter ti minutter, og da 1.periode var slut stod der 7-1. Samtlige markspillere havde allerede dér fået points, med undtagelse af en noget fortørnet Peter Bo Slagskud, der for husfredens skyld heldigvist fik noteret en assist senere.

Om det var mæthed, træthed eller andet, så fald viste skruerne i 2.periode tydelige tegn på rust i gevindet, hvor de ivrigt løbende ungersvende fra Spinderiet, fighter sig tilbage ind i kampen. Holdleder Møller har lovet kun at lukke et mål ind pr periode, men den holder desværre ikke. Skruerne taber perioden 1-3 og stillingen før sidste periode er da 8-4.

Det er selvfølgelig ikke godt nok. Den sommerslanke og røgfri Jan Juel fører an i et afsluttende stormløb, der giver skruerne 3.periode med 3-1 og kampen 11-5.

Tak til Spinderiets unge hold for en god kamp, og til Daniel Golubov for at tage dommertjansen, da de påsatte dommere fra Glostrup Goblins åbenbart havde andet at lave.

Dermed er skrue-holdets kampagne for 11-12 endelig igang ... der er et godt stykke op til fronten af feltet, men kampene må jo bare vindes fra en ende af. Der er stadig plads på holdet, så alle med lyst til 2.divisions bold må jo bare melde sig! Husk stadig, at for alle der KUN spiller kampe for H2 og ikke træner, gælder et særligt tilbud om at spille sæsonen ud for ét kontingent på 700 kr.

Af: Peter Holm