Herlev FC - FF København
Dame Senior - 9. oktober 2011 18:45

6 - 10  (2 - 3, 2 - 4, 2 - 3)

Selv om kampen blev spillet sent søndag aften var det tydeligt at begge hold var klar til start. Efter 3 min. får FFK bragt sig foran 1-0. Der skal gå hele 9 min. før Anja Mortensen får spillet Tine Vinther helt fri ved bagstolpen, og hun sætter sikkert bolden forbi målvogteren. Der går dog ikke lang tid før FFK igen kommer foran og Herlev pigerne igen skal kæmpe for at udligne. Det sker dog ikke mindre end 25 sek. efter da Carina Kaarsberg sender et super udkast op ad midten af banen som Tine Vinther får vippet over til Anja Mortensen, der sikkert sætter den i mål. Herlev pigerne er på dette tidspunkt godt med i kampen og øjner chancen for point. Køligheden mangler dog fra Herlev piger i slutningen af perioden og FFK får scoret 1 sek. før tid og er foran 3-2 efter første periode.

Anden periode starter som første periode sluttede med en scoring til FFK efter bare 50 sek. Herlev pigerne skal nu holde hovedet koldt, hvis de ikke skal tabe det hele på gulvet. En udvisning til FFK giver noget luft, og mulighed for at afprøve nye taktikker. Disse bliver fuldt til punkt og prikke, da Mette Bidstrup efter en spilning fra Sara Barnholdt kan sende den op i hjørnet af målet med en smuk shush lyd. Desværre for Herlev er FFKs Liv Nøhr skarp som altid og får sat to kasser til stillingen 6-3. Herlev vil dog ikke give op og det lykkes Tine Vinther at udføre et fra hendes side velkendt øksehug af en baghånd der sender bolden op i krydset af målet. Herlev bliver dog straffet igen kørt før tid med endnu en scoring fra FFK til resultatet 4-7 efter anden periode.

Tredje periode starter godt for Herlev pigerne og perioden er ikke mere end 1,5 min gammelt da Mette Bidstrup kan spille Anja Mortensen fri foran mål og hun bringer Herlev tilbage i kampen med en scoring til 5-7. Herlev bliver dog prompte straffet af FFK der igen udbygger føringen. FFK får scoret to gange mere og slukker Herlevs håb, og det er en ringe trøst at Tine Vinther kort før tid kan gøre det til slutresultatet 6-10 efter en frispilning fra bag mål af Anja Mortensen. En målrig og underholdende kamp, hvor der til sidst ikke var tvivl om den rette vinder.

Herlevs WOM: Tine Vinther

Af: Tine Nygaard Vinther