Herlev-knægtene var mere rustne end alle havde forestillet sig på forhånd.

De første 2 1/2 periode var simpelthen en ynk.

Der var så at sige intet samspil, og afleveringer blev næsten konsekvent sendt bagved den modtagende spiller, ligesom der ikke blev afleveret hurtigt, men altid skulle man lige lave et ekstra træk inden afleveringen.

Copenhagen CFC spillede fornuftigt og en nøjagtig kopi at deres spilkoncept fra sidste års U17-kamp - og Herlev havde desværre ikke lært af dette simple koncept.

Herlev kom bagud efter knap 3 minutter da CSFC bare udnyttede den motorvej der var hele vejen gennem Herlevs forsvar mod mål - uden en chance for David Moseley i Herlevs mål.

David - der var erstatning for skadede Mikkel Hansen - stod en meget flot kamp og holdt heldigvis CSFC fra at score på adskille chancer.

Resten af 1.periode og iøvrigt resten af kampen kom til til at stå i udvisningerne tegn - dog fordelt til begge lejr.

I starten af 2.periode havde CSFC et skud på målrammen som heldigvis for Herlev ikke gav mål.

Herlev kom heller ikke ind i kampen i denne periode.

Frustrationen blev større og større, hvilket desværre gav udslag i negative mishagsytringer fra Herlevs spillere på bænken - et fænomen jeg troede at vi havde afskaffet, men tilsyneladende ikke. Her er kun et at sige, og det er, at det skal stoppes fremadrettet ellers skal det have konsekvenser.

I starten af 3.periode blev der dømt straffeslag til CSFC - men David blev dagens mand da han flot reddede forsøget. Flot-flot.

Efter knap 8 minutters spil kom CSFC så yderligere foran, skidt, skidt.

Stimen af udvisninger fortsatte.

Midt i perioden begyndte Herlev så at markere CSFC-spillerne overalt på banen, ligesom tempoet blev sat i vejret - og herfra var det ligesom Herlev kom ind i kampen.

Forløsningen kom da Lasse Clausen scorede det første Herlevmål til 1-2, og det ligesom gav den nødvendige saltvandsindsprøjtning.

Med blot 5 minutter tilbage scorede Marcus Byrgesen så det udlignende mål til 2-2 - og så blev der skruet yderligere op for gassen.

Mange forsøg, men desværre kun tæt på, CSFC havde et meget kompakt forsvar og en målmand der var meget svær at passere.

I kampens døende sidste minut, lykkedes det så Lasse Clausen at bringe Herlev foran 3-2 blot 17 sekunder før slutfløjtet. Et meget flot mål op i nettaget i det ene målhjørne.

En forløsende sejr, og stor glæde i Herlevlejren. Omvendt stor og forståelig skuffelse i CSFC-lejren.

Camilla Pedersen - målvogterske fra Dame 1 kom desværre ikke i kamp - men tak fordi du gad stille op.

Herlev var næsten kun tilstede i kampens sidste 10 minutter, og dagens kamp bør hurtigst muligt i glemmebogen.

Dog er der nu basis for en ordentlig yderligere evaluering af kampen - hvor der bør være masser at detaljer der skal øves og gøres meget, meget bedre i øvelokalet i den næste periode, så holdet får genopfrisket det de virkelig kan. Samspil skal højt på på huskelisten.

Af: Johnny Byrgesen