Herlev FC - FF København
Dame Senior - 12. februar 2011 10:00

1 - 8  (0 - 4, 0 - 2, 1 - 2)

Det er aldrig sjovt at tabe… Men vi fik da ikke æg!

FFK vandt en sikker sejr i lørdagens kamp, der ellers skulle have givet mere spænding resultatmæssigt. Men Fællesskabet lod ikke sejren være i fare på noget tidspunkt.

1. periode starter ellers rigtig godt og med det defensive forsvar formår Herlev pigerne at bryde FFK’s opspil og komme til målchancer, der desværre ikke bliver til andet end chancer. I stedet kan Herlev mandskabet være vidne til FFK’s nr. 11 der sætter 1, 2, 3 og 4 kasser til periodens resultat, 0-4, av av! Kynisme på højere plan.

2. periode skal ikke blive bedre og 2 mål mere af FFK, der synes at kunne gøre hvad det passer dem. En rodet periode, der ellers ender med et PowerPlay til Herlev, men heller ikke i denne omgang kommer det forløsende mål. På tavlen står der derfor 0-6, nedtur.

3. periode starter som 2. periode med 2 mål til FFK, Herlev pigerne er nu trukket højere op på banen men målopskriften synes helt glemt. Men så 15 minutter og 40 sekunder inde i perioden kan Tine Vinther bag mål finde Hanna Møller og endelig reducering! Kampens resultat 1-8 med nød og næppe og en flad fornemmelse.

Tja en kamp hvor det bedste hold vandt, og selvom FFK kørte med 3 kæder formåede Herlev aldrig at komme i nærheden af sejren. Efter første periode var det som om modet og gejsten lidt forsvandt fra de (stadig) gule. Men på den igen og nu venter en hel ny uge med nye træninger og OG København i weekenden! Kom så tøser!

WOM: Tine Vinther for fight og altid løbestærkt centerspil, AKA assist dronningen!

Af: Hanna Møller