Herlev FC 2 - Rødovre FC 2
Herre Senior - 5. december 2010 13:00

10 - 4  (3 - 1, 3 - 1, 4 - 2)

H2: Sejr i topkamp.

Skruerne kunne til dagens topkamp mod rivalerne fra Rødovre FC byde på comeback til ingen ringere end Jesper "Dolph" Lundgren. Derudover fik Klaus Bjerregaard sæsondebut på H2 med en aldeles fremragende præstation i målet.

Skruerne stillede i dagens kamp op med følgende spillere: Klaus B, Lundgren, Mike og Rasmus. Tjørne, Niklas Mortensen og Michael Thomsen samt Peter Bo, Markus Byrgesen og Jan Juel. Et ganske slagkraftigt hold hvor U19 drengene dog havde været lidt for længe oppe til aftenens fester...!!!

Der var til dagens kamp afbud fra Terkel der har svært ved at holde styr på alle sine huse! Vi glæder os til at se ham på banen igen på lørdag i Rønne. Daniel Jensen dukkede heller ikke op. Vi håber han er OK og regner med at det må været racercyklen der ikke kunne klare snemasserne.

Kampen starter meget lige måske med Rødovre som toneangivende. Vi skulle lige i omdrejninger før spillet begyndte at flyde!

Første store chance tilfalder Rødovre der tildeles et lidt tyndt straffesalg som Martin Starcke bliver sat til at eksekvere. Starcke gør også det rigtige ved at trække højre om Klaus i Herlev målet men vinklen bliver lidt spids og afslutningen sendes på tværs - og forbi - målet. Det vækkede Skruerne!

Lidt over halvejs i første periode snupper Jan Juel bolden fra en Rødovre spiller ved midten og så er der kun en vej. Bolden sættes i kassen fra en spids vinkel og Herlev er foran 1-0. Det bliver også 2-0 da Lundgren, ved et frislag, finder Jan Juel som via modsatte stolpe sender kuglen i kassen. Herlev får endnu en scoring da et drøn smækkes på overliggeren og et godt stykke op i luften - og det er åbenbart kun Jan Juel der ved at bolden er på vej ned i målfeltet for bladet skal bare sættes på for at skubbe den det sidste stykke over stregen. Rødovre reducerer til 3-1 med et halvt minut tilbage af første periode da Herlevs tilbageløb ikke lige var på plads.

I anden periode udbygger Herlev til 4-1 da Markus Byrgensen lægger en sukkerpasning af en friløber til Jan Juel som ikke svigter. Mike Gøbel vil også lege med og med tre Rødovre spillere hængende på ryggen hiver han den vide plastik kugle op i nettaget - BUM. 5-1 efter 31 minutter. Kort efter får Martin Starcke dog reduceret og det var ganske fortjent for Rødovre spillede faktisk en rigtig god gang gulvbold. Sidste mål i anden periode står Peter Slagskud for da Jan Juel snyder alle modspillere ved at lægge en pasning bag målet på første stolpe. Peter Bo sætter enkelt bolden i kassen, 6-2.

I tredje periode gentager kunststykket sig. Jan Juel bag mål, Peter Bo foran mål, 7-2. I en ellers meget fair spillet kamp får Rødovre en udvisning efter tre minutter af tredje periode og det resulterer i en Herlev scoring. Mike Gøbel har bolden i hjørnet og spiller Jan Juel bag mål der hurtigt trækker bolden ind i slottet med baghånden og smider kuglen op i nettaget. 8-2 til Herlev. Martin Starcke er dog ikke helt færdig og reducerer til 8-3 for Rødovre inden Peter Bo fyrer kanonen af fra midten. Herlev var ved at skifte og når der ikke er nogle at spille, så skyder man bare selv, 9-3. Lidt over halvvejs i tredje periode tildeles Herlev straffeslag da en Rødovre back sparker bolden væk i målfeltet. Rasmus Ørsted Petersen bliver sat til at eksekvere og som en selvfølge bliver målmanden lige snydt af hofte-tricket, 10-3 og stor jubel i hallen. Flot Rasmus. Rødovre får lov til at slutte festen af da Martin Starcke igen igen får nettet til at blafre.

Forestillingen slutter 10-4 til Herlev i en rigtig god kamp afviklet i en god og positiv atmosfære. Dejligt at spille mod et hold der vil spille offensiv floorball. Vi glæder os til returkampen efter nytår.

Af: Jan Juel Michelsen