Herlev FC - Hvidovre Attack FC
Herre U17 - 5. april 2010 14:00

7 - 6  (1 - 2, 4 - 2, 2 - 2)

Efter blot 6 minutters spil i første periode var Hvidovre foran 0-2 - ikke lige den start alle i Herlevlejren havde forventet, men desværre en ikke helt uvant situation for U17-knægtene, som vi troede de havde fået bugt med - men nej.

Specielt målet til 0-2 var i den grad et udtryk for manglende markering -og reelt en foræring til Hvidovre. Skidt.

Knægtene har jo været gennem tilsvarende før, og lader sig heldigvis ikke gå på af bagudsituationen, og i slutningen af første periode fik Lasse Clausen da også reduceret til 1-2, resultatet af første periode.

2.periode var dårligt startet før Hvidovre fik en mand i boxen, og i powerplay udlignede Alexander Vener knivskarpt til 2-2.

Spillet bølgede frem og tilbage, men Herlev havde sådan nogenlunde styr på Hvidovres hurtige fremspil.

Lasse Clausen - der vel spillede sæsonens bedste kamp - bragte Herlev foran 3-2, og så var stemningen i top i Herlevlejren.

Desværre holdt det ikke mange sekunder før Hvidovre fik nettet og udlignet til 3-3, og minuttet efter desværre også til Hvidovreføring 3-4.

Hvidovre fik igen en mand i boxen, og igen fik Herlev udnyttet dette overtal, da Mikael Juhl flot udlignede til 4-4.

Minuttet efter slog super-Lasse til igen og bragte endnu engang Herlev foran, nu til 5-4.

I slutningen af 2.periode måtte Tinus Byrgesen uforskyldt en tur i boxen (i steder for Rasmus Ørsted), men Herlev kom helskindet gennem undertallet. Perioden sluttede 5-4 til Herlev.

Gassen var nu ved at gå af Hvidovre - og Herlev havde teten i spillet, med mange gode forsøg.

5 minutter inde i 3 periode netter Mikael for anden gang efter et godt set langt udkast af en solidt stående målmand Mikkel, nu til sikker Herlevføring 6-4.

Stemningen på lægterne var ganske god i Herlevlejren, men knap så højlydt i Hvidovre-lejren.

Nu kunne det sgu da ikke gå galt.

Hvidovre skulle nu score 4 mål for at tvinge Herlev ud i sudden victory - en meget svær opgave.

Hvidovre valgte at bruge deres timeout halvvejs i 3.periode.

Hvidovre fik igen en mand i boxen, men denne gang fik Herlev ikke udnyttet overtallet, for i undertal fik Hvidovre reduceret til 6-5.

Denne medgang gav yderligere motivation i Hvidovretruppen, og minuttet efter fik de så udlignet til 6-6 - ups Herlev.

Herlev valgter at bruge deres timeout efter denne scoring, nu med kun 2 minutter tilbage. Træner Bloch ville have styr på begivenhederne, og sikre sig at Herlev ikke smed kampen på gulvet.

Hvidovre var nu nødt til at satse og valgte at spille uden målmand i en stor del af de sidste 2 minutter, og det blev fatalt, for Marcus Byrgesen fangede bolden under opspil, og blev matchvinder med sin scoring til 7-6, kampens slutresultat.

Begejstringen var selvklart stor i Herlevlejren, og skuffelsen tilsvarende stor i Hvidovrelejren.

Herlev fik med sejren taget revanche for sidste års ærgerlige exit i DM-slutspillets sidste minut - i år var det altså Hvidovre der måtte bide i det sure æble og vinke farvel til medaljer.

Hvidovre skal have ros for deres utrættelige tro på at det kunne lade sig gøre, iøvrigt ros til dommerne der havde godt fat om kampen uden fløjte den ihjel.

Herlev er altså videre til semifinalen, der som forventet bliver mod Benløse, der vandt begge deres kampe over Rødovre.

Herlevs U17-knægte ydede en rigtig god holdindsats, og drengene og træner Bloch var selvfølgelig vildt glade for resultatet, og takker alle de fremmødte supportere for den store støtte.

Første opgør bliver i Herlev - muligvis mandag om en uge - nærmere kommer.