Herre Senior - 10. januar 2010 15:00

2 - 20  (2 - 11, 0 - 2, 0 - 7)

Skruerne godt fra start i 2010.

Skruerne startede 2010 med en udebanekamp mod Vanløse 2. Vanløse havde i dagens anledning et par førsteholdets spillere med i truppen, så der var lagt optil en spændende kamp. Men sådan gik det langt fra.

Kampen startede som lyn og torden for de gæve tykmavede skruer, da kampuret havde rundet 1.21 stod den 3-0 til skruerne, så var vi ligesom i gang. Resten af første periode stod på angrebsspil af høj klasse, det ene angreb efter det andet rullede ned mod en prisgivet vanløse keeper. Skruerne fik kørt den lille hvide plastic bold godt rundt og scorede nærmest efter behag. Foran Herlevs mål skete der ikke meget, hvilket betød, at Møller sad og gabte i målet, en gabende Møller var åbenbart for meget for backerne, der begyndte at spille Vanløse angriberne i stedet for at spille bolden op på de altid så løbevillige wings. Særligt Tejs stod for nogle kanon gode indspil til Vanløse angriberne, som de dog ikke fik udnyttet. Det virkede som om Tejs savnede spænding, det på trods af, at han ellers ernærer sig ved at være Falckreder. Perioden endte med 11-2.

Hvad første periode havde i lækkert spil, manglede anden periode fuldkomment, skruerne slog autopiloten på og spillede en forfærdelig omgang gulvbold. Alligevel lykkedes det at vinde perioden med 2-0, skræmmende.

I tredje periode var skruerne igen klar, det skyldtes selvfølgelig, at vores head coach havde talt med store bogstaver i pausen. Lundgren forklarede, at vi simpelthen ikke kan være bekendt at spille så dårligt, når Christoffers far, Erik, havde valgt at tilbringe søndag eftermiddag med at se skruerne. Tredje periode mindede meget om den første, skruerne var i boldbesiddelse det meste af tiden, vanløse formåede dog at dække bedre op for de mange indspil, der lykkedes så godt for skruerne i første periode. Men når nu, at skruerne ikke kunne spille sig igennem Vanløses forsvars mur er det jo godt at have en allieret på modstanderholdet. Dennis Monberg viste, at han stadig har Herlev Floorball i hjertet og lagde op til flere Herlev mål med knivskarpe pasninger til Herlev angriberne. Tak for det Monberg, du er en ven af folket. I slutningen af perioden trådte den gamle garde endelig i karakter, først gav Lundgren prøver på sit berømte trækskud, derefter scorede Peter Slagskud et kanon mål, da han fra højre side knaldede et slagskud, naturligvis, op i hjørnet. Dagens store synder var Daniel, der kampen igennem havde flere kæmpe gigant tilbud, men skød ved siden af gang på gang, med til historien om Daniels mange afbrændere skal det dog nævnes, at Daniel havde glemt sine briller.

Jan Juel viste endnu engang at han er en fantastisk pointræv og blev topscorer på dagen med 9 point. Værd er bemærke er det endvidere, at Lundgren har bragt sig i spidsen af back pointligaen med Daniel, Mike og Tejs på de følgende pladser, det kan de tre herre næppe være tilfredse med.

Af: Grønthandlernes søn.

Af: Frederik Bloch