Benløse FC 2 - Herlev FC 2
Herre Senior - 28. september 2009 20:15

2 - 12  (0 - 2, 2 - 5, 0 - 5)

Sent mandag aften havde Herre 2 sæsonpremiere på udebane i Ringsted mod Benløse.

Spørgsmålet var om holdet i den nye sæson kunne gentage sidste års succes, hvor holdet jo gik ubesej-ret gennem turneringen.

At DAFU's turneringsudvalg ikke belønnede denne præstation med en oprykning var bare et incitament for drengene til at gentage bedriften.

Herre 2’s trænerteam havde inden lukning af transfervinduet styrket holdet med 2 nye spillere, en ny målmand Jan Møller (tidligere Vanløse), samt Christian Friberg (spillede sidste sæson for Herre 3), og lad være sagt med det samme, at begge disse gjorde en god figur i dagens kamp.

Benløse stillede med en trup af yngre løbestærke spillere, som på forhånd godt vidste hvad de skulle i kast med.

Vi skulle helt hen til midten af første periode før vi fik den første scoring af Tjørne, som i øvrigt kampen igennem var skrap til skyde frem og snuppe bolden i modstandernes fremspil.

Minuttet efter var Terkel på pletten og øgede til 0-2 – resultatet af første periode.

I starten af 2.periode fik Benløse reduceret, men Tjørne slog strax til endnu engang og øgede til 1-3.

Mike fulgte op og øgede kort efter til 1-4.

Teis var endnu engang en terrier i forsvaret, og for at det ikke skal være løgn nettede han efter et flot sologennembrud.

Mike slog til endnu engang, nu til stillingen 2-6.

Sjovt nok var det i kampens første fase ikke den verdenskendte ”topscorertrio” (Juel, Block og Terkel) der stod for Herlevs mål – gutterne havde mange forsøg, men manglede den skarphed de havde sidste år. Der skal nok lige et par kampe til, men så tror jeg også at den kommer på plads.

I periodens sidste minut kom Juel på lystavlen.

Perioden sluttede med at Bloch måtte en tur boxen – med en Herlev-føring på 2-7.

Om denne udvisning var det der skulle til vides ikke, men da Bloch kom på banen igen i starten af 3.periode gik det stærkt, og han nettede 2 gange indenfor et par minutter.

Christian Friberg fik scoret sit første Herre 2-mål.

Terkel slog til endnu engang, og slutteligen også Jan Juel til slut-resultatet 2-12.

I løbet af kampen havde målmand Jan Møller flere gode redninger i situationer hvor han var alene med modstanderne - flot.

Herre 2 kom godt i gang – næste modstander er Vanløse på hjemmebane i Herlev allerede på lørdag.