Herre Senior - 19. februar 2010 19:45

4 - 6  (1 - 1, 1 - 2, 2 - 3)

VIGTIG SEJR I VANLØSE!

Fredag aften skulle Herlev så på besøg hos Vanløse. Det var sidste chance for at undgå kvalifikationspladsen. Holdopstilling og udgangspunktet var det samme som i mandagens kamp mod Hafnia.

Opvarmningen var noget sløj. Det var som om at kampens betydning havde et lille præg hos spillerne.

Kampen kom i gang og Herlev havde teten. Kim Spendser (assist Kristian Bondo) kunne give Herlev en ønske start efter 4 minutter. På et godt trækskud i hjørnet kunne Vanløse udligne.

Kim Spendser kunne i 2 periode gentage succesen fra 1. periode og efter 4 minutter gøre det til 2-1 (assist Christoffer Erichsen). og i powerplay gør han det også til 3-1 (assist Peter Meincke).
Vanløse kommer dog tilbage igen, og kan reducere inden pausen, på en returbold inde foran mål.

3. periode er kun kommet i gang da Vanløse udligner, men Kim Spendser er endnu engang manden der sørger for at bringe Herlev i spidsen med sit 4. mål (assist Bondo).

Lykken er kun kortvarig, da Vanløse hurtigt udligner.

Peter Thage kan dog med lidt held finde et hul ved stolpen, og fra meget spids vinkle gør det til 5-4 (assist Silas Johansen).. I tomt mål kan Peter Meincke sørge for den forløsende scoring til 6-4 (assist Bondo), og dermed bytter Herlev og Vanløse plads i tabellen.

Selvom kampen først fandt sin afgørelse helt til slut, så havde Herlev en overvægt i chancer. Stolpen var i vejen på et forsøg fra Silas, Peter Thage var alene igennem, inden der blev begået frislag på ham, Meincke havde inden sin scoring endnu en stor chance der gik tæt forbi. Så det var ikke helt ufortjent at Herlev kunne gå fra banen med den 2. sejr i træk.