Herlev FC - Hørsholm FK
Herre Senior - 23. januar 2010 12:00

5 - 6  (0 - 1, 4 - 2, 1 - 2, 0 - 1)

Sidste kamp mod Hørsholm blev spillet i lørdags, og det var en kamp der skulle vindes. Ikke kun for at komme forbi dem i tabellen, men også for at få lidt selvtillid igen ovenpå en sløj start på foråret.

1. periode kom i gang. Tomgang. Det var ikke til at se at vi var et hold der ville vinde. Tempoet var lavt, spillerne gemte sig. Hørsholm var lige så afventende, så der var ikke meget at byde på. Hørsholm havde vel 2 muligheder efter fejlpasninger, hvor de scorer på den ene. I den anden ende har Trostmann en stor chance på det der lignede det eneste gennemførte angreb fra begge holds side, men fra tæt hold lykkedes det ikke at score.

2. periode starter med en Hørsholm kontra, hvor returbolden uheldigt rammer Vener og ryger i mål. Herefter står der vel Herlev på det meste af perioden. Vi får reduceret ved Silas, med assist fra Thage. Thage får selv udlignet, men målet annulleres for høj stav. Det var vist kun dommeren der kunne få øje på den.

Herlev opsnapper bolden i et Hørsholm opspil og sætter fart mod mål. Bondo modtager bolden og spiller Reele fri til scoring.

Thage får revanche for sit annullerede mål, og bringer os foran 3-2 (assist Vener). Hørsholms Norske spiller Sola, laver et flot zorro mål til udligning. Men inden pausen kan Thage gøre det til 4-3 i overtal (assist Bondo).

Hørsholm skal nu længere frem på banen og spillet bølger mere. Men man må sgu erkende at dommerne ikke kan følge med og at de i den grad tager fuld fokus om begivenhederne.

På et tidspunkt er der face-off på midten. Hørsholm vinder bolden og spiller den rundt hos egne backer. Vi erobrer bolden og scorer, men dommeren fløjter kort inden og siger min fejl, face-off på midten. Hvad sker der… spillet har været i gang i små 10 sekunder. Er der begået en fejl i forbindelse med face-off, so be it. Der er jo ingen der har registreret noget som helst og spillet kører. Og nogen forklaring kommer ikke!! Det er sgu det mest mærkelige jeg har oplevet i de år jeg har spillet floorball.

Og når vi er ved det, så lad os da bare få annulleret et 3. mål. Denne kan dog mere forsvares ved et lille frislag inden.

I mellem tiden har Hørsholm udlignet på straffe, og Roland må en tur i boksen resten af kampen for at flytte målet. Gar får kampens eneste udvisning får ukorrekt slag!!, og har kort forinden været i boksen for hårdt spil, selvom han selv fik en Cross-checking i ryggen. Og Hørsholm udnytter disse muligheder promte.

Kim for udlignet med et minuts tid igen efter Herlev har taget målmand ud. Og Herlev vil have de 3 point.

Med små 10 sekunder igen på uret, får Reele en stor chance da en løs bold kommer frem til ham. Alene med målmand bliver han kantet bagfra og får et slag på skaftet. Selvom chancen stadig lever, brændes muligheden, og er meget symptomatisk for Herlevs situation. Store chancer scores der ikke på.

Men heller ikke her nogen form for reaktion hos dommeren, der tørt kunne konstatere, jeg ser ikke noget!!

Hørsholm scorede i overtid, og er nu 2 point foran i tabellen, men reelt 3.

Ses der bort fra 1. periode viste spillerne god moral, og viste at de ville vinde, men i lørdags ”måtte” vi ikke, og var samtidig heller ikke dygtige nok til at score på de muligheder vi havde.

Dommerbedømmer og dommer sad en time efter kamp og snakkede sammen. Det var ikke et minut for meget og man kan kun håbe på at det var konstruktiv snak