Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Herre 4
Dame 1
Dame 2
U15
U11
U9
U7
Familiefloorball

03-09-2007: H3: Sæsonoptakt for Herlev 3 - Part II
fortsat …

Hvordan ser du så puljen i år?
Jeg synes det er en god pulje vi er kommet i, en blanding af nye hold og gamle kendinge.

Hvis man skal tage dem fra en ende af, som Morten ”Hong-Kong” nyder at gøre på ”Hong-Kong”, så kan man jo starte med FFK 4. Det var et hold som vi mødte sidste år, her både vandt og tabte vi. Det er et hold jeg glæder mig til at møde igen.

Så er der Hafnia 4, her ved jeg ikke lige hvad vi kan forvente, udover at de vel har Niklas Glimfjäll med som styrer hele showet, som sidst da vi mødte dem, men jeg forventer mig en helt anderledes kamp da vi nu er forberedt på det.

Så er der PI-København Floorball. Mod dem har vi haft nogle rigtig gode kampe og det er med stor forventning jeg ser frem til de kampe igen. Jeg tror at det største problem bliver om der er nogen af mine spillere der tør spille i nr.69.

IK Viking Rønne Floorball er et nyt hold i Herlev Hitmen regi. Det bliver spændende at møde dem. Herlev Hotboys mødte dem sidste år og her var jeg glad for at TV2 Bornholm havde valgt at vise kampen i slowmotion, så jeg kunne følge med i bornholmernes spil.

Så er der gensyn med Rødovre Red Bulls 2. Mod dem har vi også spillet nogle okay kampe, selvom det for dem er gået op i hvor mange udvisningsminutter man kan få i løbet af en kamp. Så her venter der os en meget fysisk kamp.

Vallensbæk Floorball 2, er et hold jeg ikke kender meget til, så det bliver spændende og se hvad de stiller med, og hvad vi kan udrette imod dem.

Tilsidst er der Vanløse 5, på papiret rækkens dårligste hold, da de i første kamp i år ikke kunne stille hold imod FFK 4. Jeg ved at det bliver ledet af Herlev Hitmen’s tidligere træner Nicolai Bendix, som nu både er træner i Vanløse og stadig pedel i Hyltebjerg Hallen.

Jeg mener at vi i år har en rigtig god chance i år for at slutte i den bedre halvdel, og første tegn kommer på søndag hvor vi skal møde PI-København floorball ude. Det er en spændende sæson vi
går i møde.

Hvem ser du som profilerne på holdet i denne sæson?
Jeg forventer mig meget af en spiller som André ”Nik og Jay” Modler, som i år skal gå ind og tage noget mere ansvar og derudover skal han tage sin kæreste med til nogle flere kampe. Så er der og de blinde makkere Gert Jensen og Hans Hedegaard, som spillede stærkt sidste år, så det forventer jeg også i år. Anders Nordentoft og Niels Rørbæk er også to spillere som er kommet stærkt fra start, specielt Niels Rørbæk har brilleret med nogle spektakulære scoringer til træningerne. Men generelt alle i truppen virker meget sultne på den nye sæson og glæder sig til at komme i gang med kampene.

Du har i år valgt Lars Ø. Petersen til anfører?
Jamen Lars er et naturligt valg og han er en spiller med stor respekt i truppen. Derudover er han en spiller med et højt bundniveau, så jeg er glad for at han sagde ja. Derudover er Lars god til at bevare roen på banen og ligesom mig rigtig god til at snakke fornuftigt med dommerne.

Ordet er dit?
Ja, jeg glæder mig til at komme i gang og jeg synes at vi i år har fået sammen sat en spændende trup, med en god harmoni. Og så vil jeg ønske alle andre Herlev hold held og lykke i den kommende sæson, og det var dejligt at se 1.holdet komme så godt i gang.

Tak for kaffe.
Selvtak.

Skrevet af Sven Hyltemeier


Ingen træning før 7 februar:
Herlev Kommune har lukket for idrætsanlæg fremtil 7 februar.
Seneste nyheder
18-01Restriktionerne er forlænget og det er vores vinterpause også.  
04-12Ingen træning for 2 januar. 
05-10Dame 1 trup - del 5 
15-091 minuts stilhed for Laus Jensen 
04-09Referat af generalforsamling 2020 
01-09Nyt tiltag: Familiefloorball 
17-08Dame 1 trup - del 4 
01-07Dame 1 trup - del 3 
Flere nyheder...
Seneste kampe
28-02Herre 4 - Greve 2
28-02Dame 1 - Rødovre
28-02Sydsjællands FC - Dame 2
24-02PI-København - Herre 3 (Hotboys)
14-02Herre 2 - Benløse 3
07-02U15 - Hvidovre
06-12Herre 1 - Copenhagen 2
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
07-03Herre 4 - Rødovre 3
07-03Jægerspris - Herre 2
07-03Dame 2 - Lyngby
07-03Greve - Herre 3 (Hotboys)
13-03U15 - Benløse
Denne uges kampe...