Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Herre 4
Dame 1
Dame 2
U15
U11
U9
U7
Familiefloorball

05-07-2007: H1: NY TRÆNER FOR DEN KOMMENDE SÆSON ER JACK VEST!
Denne gang er den god nok … Herlev FC’s herre-elitehold har en træner for den kommende sæson, og navnet er Jack Vest.

Jack Vest er et kendt ansigt og navn i Floorballdanmark, med en lang liste af meritter både som spiller, træner og dommer. Han har i tidens løb spillet 48 kampe for Herlev FC (en del af dem som spillende træner), hvilket gav ham både DM-Guld og DM-bronze. Desuden har han spillet 17 landskampe og deltaget ved VM. Som træner har han bunkevis af erfaring fra allerhøjeste plan, da han - udover at have været elitetræner flere steder - tidligere også har været landstræner for både dame- og herrelandsholdet, med deltagelse ved såvel EM som VM.

De seneste par år har Jack fokuseret på dommergerningen, og bl.a. dømte han i den forgangne sæson både pokalfinalen og DM-finalen. Staven var dog ikke længere væk, end at han ved en enkelt lejlighed tørnede ud for Herlev 3.

Men - nu er Jack retur i trænergerningen, for Herlev FC. Og dette ikke bare i den kommende sæson men også i den næstfølgende, da der er skrevet en to-årig kontrakt.

Floorballmagasinet har allerede indhentet en kommentar fra Jack Vest, som udtaler følgende: "Jeg ser frem til at blive træner igen og er glad for at kontrakten er 2-årig, da der skal arbejdes langsigtet med Herlev. Jeg satser på udvikling og tager udgangspunkt i den nuværende trup, samt egen avl fra Herlevs ungdomsafdeling, som jeg også skal bruge lidt tid på. Samtidig skal det også siges at nye spillere naturligvis også er velkommen, da jeg altid har været klar til at prøve nye spillere og give folk chancen fra start".

Der er ingen grund til at skjule, at vi i bestyrelsen ser det som noget af et scoop, at det er lykkedes at sikre kontrakt med en kapacitet som Jack Vest på trænerposten for eliteholdet. Vi siger velkommen tilbage, og ser meget frem til samarbejdet.

Mvh.
Bestyrelsen i Herlev FC


300 KAMPE:
Dennis “Hill” Hansen
Seneste nyheder
18-01Restriktionerne er forlænget og det er vores vinterpause også.  
04-12Ingen træning for 2 januar. 
05-10Dame 1 trup - del 5 
15-091 minuts stilhed for Laus Jensen 
04-09Referat af generalforsamling 2020 
01-09Nyt tiltag: Familiefloorball 
17-08Dame 1 trup - del 4 
01-07Dame 1 trup - del 3 
Flere nyheder...
Seneste kampe
Ingen aktuelle kampe
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe