Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Herre 4
Dame 1
Dame 2
U13 A
U13 flex
U9+U11
U5+U7

15-05-2007: Formandens beretning for Herlev FC i sæsonen 2006/2007
Afgående formand Allan Strøbæks beretning om sæsonen gang for Herlev FC, der blev fremlagt og godkendt på klubbens generalforsamling 14.maj 2007.

Så gik denne sæson for Herlev floorball Club. Det har været en sæson der har budt på mange udfordringer, og mange opgaver. Vores hold har spillet over 180 kampe og deltaget i adskillige stævner. Dette niveau for aktiviteten har stillet store krav til både bestyrelse, trænere og frivillige. En stor tak til dem!

Vores klub har dog nu nået en størrelse hvor der er så mange opgaver, at det har været svært at løse dem alle perfekt. Alle de nødvendige opgaver er dog blevet løst, med kun et par enkelte smuttere. Det har ikke være let at skaffe trænere til alle hold, det lykkedes dog i sidste ende. Vores frivillige hjælpere har igen i den forgangne sæson deltaget i en del engagementer såsom 60’er fest, Herlev festival, mini sport, skolernes motionsdag m.m.

Vores Klub råder i dag over 4 ungdomshold og 6 seniorhold som hver uge afvikler over 20 timers træning

Bestyrelsen har i den forgange sæson haft et par udskiftninger, og friske folk er kommet til, med nye idéer. Vi har holdt en del møder og prøver at få vores klub til at løbe rundt. Og - da vi alle er frivillige mener jeg, at vi har løst vores opgave. Lidt senere i aften skal vi vælge nye medlemmer til bestyrelsen, da vi er et par stykker der har valgt at stoppe for denne gang. Vi vil godt have lov til at takke dem der stopper, og ønske dem der bliver - og de nye - held og lykke.

Trænerne er dem, der hver uge møder op og gennemfører og planlægger træning, sørger for at vi stiller hold, prøver at koordinere kørsel og få alt til at hænge sammen. Denne sæson har vi haft et par nye trænere, og en del gengangere. De er en vigtig del af vores klub og har DU ikke sagt tak endnu til din træner, så gøre det lige! Du kan prøve med ”Ballonskipper” eller ”kalender lys” … Herfra skal der lyde et stort tak til dem.

Vores få dommere har haft nok at se til i år. 90 hjemme kampe giver cirka 90 kampe hvor vi skal stille med dommere! Der er heldigvis kommet et par stykke mere til i denne sæson, og vi har også i denne sæson valgt, at belønne vores dommere med lidt ekstra.

Vores hjemmekampe har som hovedregel blevet spillet i Anneks Hallen … dog med et par kampe i Herlev Hallen. Ved vore hjemmekampe skal vi som klub stille med dommerbord/ sekretariat. Dette har ikke fungerer helt optimalt alle steder, og det er nok påkrævet med lidt nytænkning her …

På ungdoms siden har vi i den forløbende sæson stillet med U11, U15 U19 drenge hold og et U15 pige hold.

U11 stillede op i meget lille række med fire hold hvor to af holdene var fra Benløse. De spillede et par spændende kampe, men måtte se sig slået af Benløse 1 og 2.

U15’s række var på hele 7 hold i denne sæson, og efter 12 spillede kampe sluttede de på en flot 3 plads.

U19s sæson blev en lidt mærkelig sæson. For efter et par af modstanderne havde udeblevet fra et par kampe, og et hold trak sig, endte de på en 2 plads. De skulle så spille semifinale mod de forsvarende mestre fra Frederikshavn Bulldogs. Der blev kæmpet godt i begge semifinaler men Frederikshavn var en for stor mundfyld. Og efter de to flotte kampe kunne holdet modtage deres bronze medajler. Tillykke til dem.

Til vores u15 pigehold blev der desværre ikke oprettet en række. Så de deltog i stedet i stævner. Det skal sige her siges, at vi er en af kun få klubber i Danmark, der har et pige hold.

I slutningen af sæsonen deltog vi i Landsstævnet i Frederikshavn med både drenge- og pigehold. Her blev der spillet en masse kampe og da DM-finalerne blev spillet samtidig fik de også denne oplevelse med. Og ja - pigerne vandt deres række, så et stor tillykke til dem. Det tegner lyst for fremtiden for pige/dame floorball i Herlev.


Fortsættes, klik [HER]!

VI GLÆDER OS:
TIL VI SES IGEN!
Seneste nyheder
01-07Dame 1 trup - del 3 
22-06Indkaldelse til generalforsamling 
29-05Dame 1 trup - del 2 
12-05Mindeord om Laus Jensen 
11-05Dame 1 trup - del 1 
10-05Dame 1 trænerteam 20/21 
05-05Huskatten FC ... Historien om Herlev FC's logo 
11-01Hotboys: Sejr i Jyderup! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
Ingen aktuelle kampe
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe