Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Herre 4
Dame
U13 A
U13 flex
U9+U11
U5+U7

20-04-2007: Sejr i Ishøj Cup (II)
Fortsat ...

Efter sejr i gruppespillet ventede semifinalen.

Dommerne havde besluttet at Skruen var for overlegen i turneringen. Man valgte derfor i semifinalen mod FC Vestegnen at lade Skruen være i undertal 20% af kampen. Vestegnen, et hold bestående af unge gutter fra Vallensbæk samt unge/rutinerede spillere fra Rødovre var modstanderen.

Det stod hurtigt klart at det ville blive en målfattig affære og at der var mere på spil end ”bare” en kamp i Ishøj cup. Kampen var ikke særligt velspillet, hvilket kunne skyldes at begge hold var ved at være trætte. Hvad kampen ikke havde i finesse, havde den tilgengæld i spænding og verbale intriger. Skruen kommer forud på et dødshug af Mike, der brager den ind bag en målmand, der nok ikke var helt tilfreds. Mike kommer lidt efter i fokus igen, da dommerne synes han skubbede lidt for hårdt til en modstander. I overtal scorer Vestegnens Erichsen.

Stillingen holder kampen ud og må afgøres i straffe. Felix og Tjørne scorer sikkert. Mere er der vist ikke at sige om skytternes præstation i denne disciplin. Tilgengæld kan nævnes i uhyre sikker keeper. Claes redder Skruen med 4 redninger ud af 4 mulige. Med denne sejr står det klart at Skruen er i finalen og Herlev FC kan stadig bryste sig med at være det eneste danske hold der aldrig har tabt til Vestegnen.

Den anden semifinale blev også afgjort i straffe. Svenmark trak her det længste strå med svenske Svedala så Skruen skulle slutte dagen, som den startede. Dagens sidste og vigtigste kamp, blev ikke så spændende som forudset. Svenmark var vist lidt trættere end Skruen. Inden de kommer i omdrejninger står det 4-0. Svenmark var rystet. De kommer dog på 4-2, hvilket også blev kampens resultat.

Skruen aka Herlev 1 m.m. blev derfor fuldt fortjent kåret som vinder af Fatpipe Cup 2007. Frederik Bloch, hvis fod endnu ikke er på toppen måtte nøjes med at drikke øl de sidste par kampe. Han coachede derfor holdet i finalen og fik overrakt en ”kæmpe” pokal som helt sikkert vil gøre vinderne af Stanley Cup misundelige.

Alt i alt en hyggelig dag, med en super afslutning. Det er sjovere at stå i en finale, end at spille om nedrykning. Lad os fortsætte de gode takter til efteråret. Alle ønskes tak for en god dag og god sommer.

PS. om topscorerlisten kan nævnes følgende: Alle lavede point.


Af: Peter Meincke
VI GLÆDER OS:
TIL VI SES IGEN!
Seneste nyheder
12-05Mindeord om Laus Jensen 
11-05Dame 1 trup - del 1 
10-05Dame 1 trænerteam 20/21 
05-05Huskatten FC ... Historien om Herlev FC's logo 
11-01Hotboys: Sejr i Jyderup! 
25-11Hotboys: Sejr over Greve! 
05-11Hotboys: Sejr over Hvidovre 
16-10Hotboys: Afbudsramt hold i Bellahøj 
Flere nyheder...
Seneste kampe
10-05U13 A - Rungsted-Hørsholm
05-04Hvidovre 4 - Hotboys
05-04Skælskør Eagles - Herre 3
01-04Helsingør 2 - Dame
29-03Herre 4 - Allerød 2
16-03Herre 1 - Helsingør
06-10U13 flex - Allerød7 - 2
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe