Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

05-10-2020: Dame 1 trup - del 5
Vi vil i løbet af det næste stykke tid lave lidt nyheder, hvor vi præsentere vores nye Dame 1 trup, som i næste sæson skal tørne ud i Select Floorball Ligaen.

Her er de næste 4 spillere klar for Herlev Floorball Clubs Dame 1.

Mette Bidstrup (billede øverst tv), også kaldet Bidder er 43 år gammel. Hun er mor til en lille dreng på 2,5 år. Bidder startede sin floorball karriere tilbage i 1996, hvor dameholdet i Herlev startede op og har spillet på holdet indtil det daværende førstehold lukkede ned i 2017. Da hun havde været på barsel spillede hun lidt kampe for Rødovre og er nu tilbage i Herlev. Bidders styrker på banen er mange, men der kan blandt andet nævnes hendes overblik og evnen til at bevare roen i stresset situationer. En anden styrke er at hun ikke er bange for at gå forrest og vise vejen frem. Hvilket også har givet hende anførerbindet.

Bidder udtaler om sine forventninger og målsætninger for sæsonen:
Jeg forventer en sæson hvor holdet skal bruge tid på at bygges op. En sæson hvor vi rutineret spillere kan lære lidt fra os og gå forrest til træning og kamp. Men også en sæson hvor der er plads til gode grin undervejs :)
For mig selv må målsætningen være at vise at rutinen godt kan stå mål med de unge, løbestærke spillere vi helt sikkert støder ind i undervejs i sæsonen.


Mette Milling (billede øverst th), er 40 år og bor til dagligt i Husum med mand og 2 børn. Da børnene er blevet lidt større er der nu igen tid til floorball. Mette har spillet floorball siden 2006, hvor hun startede i Århus, siden da har hun spillet i både FFK, Hanfina og Vanløse. Hendes styrker på banen er hendes fightervilje og hendes målinstinkt. Mette valgte efter en pause fra floorball at starte op med floorball igen i Herlev, grunden er blandt andet at hun kender Carina fra tidligere og gerne ville have hende som træner og da Herlev er tæt på hendes bopæl var det perfekt.


Mette udtaler om sine forventninger og målsætninger for sæsonen:
Jeg forventer en masse sjove kampe med god fight.


Vibeke Lappok (billede nederst tv), også kaldet Vibse er 43 år gammel og bor i Søborg med manden og deres 2 piger. Til dagligt arbejder hun som selvstændig grafisk designer. Hun har spillet floorball siden 1996, ligesom Bidder, dog har der været lidt pause da børnene var små. Vibse er lidt af en spiller der kan spille de fleste pladser på banen, men kan bedst lide backen, grundet overblikket man har over banen, sine medspillere og modstandere. Hendes styrker på banen er at hun er god til at læse modstanderens spil, hun giver aldrig op og er god til at placere sig korrekt på banen.


Vibse udtaler om sine forventninger og målsætninger for sæsonen:
Mine forventninger til træninger og kampe er at alle giver sig fuldt ud og gør deres bedste. Og som truppen ser ud pt, så tænker jeg ikke det bliver noget problem overhovedet ;0)
Jeg elsker at floorball er en tempofyldt sportsgren der ikke levner tid til dvale på banen - det kræver engagement, koncentration, kondi og fokus. Alt dette gør det fedt stadig at spille floorball efter så mange år - og selvfølgelig de skønne holdkammerater :0)


Karen Bagger (billede nederst th), er 45 år og har 2 børn. Til dagligt arbejder hun som sekretariatsleder i en kommune. Hun har spillet floorball siden år 2000. Størstedelen af karrieren har været i Hafnia, som hun sammen med også har opnået at stå i et par DM finaler og flere slutspil. Karen har ofte været lige ved at lægge staven på hylden, men kærligheden til spillet har været svært at slippe. Hendes styrker på banen er kommunikation og bryde modstanderens opspil.


Karen udtaler om sine forventninger og målsætninger for sæsonen:
Jeg forventer at min rolle bliver at styrke kommunikationen i forsvaret og tage mere ansvar. Jeg spiller altid for at vinde, men det skal samtidig være sjovt at spille.


Af: Carina Selmer Nyholt
Husk generalforsamling:
Mandag den 17.04.23 kl. 18:00 i Herlev-Hallerne.
Seneste nyheder
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
06-02H3 Hotboys: Nederlag til Hafnia 
16-01Dommer - NEJ TAK! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
06-05Vanløse - U11
22-04Benløse 2 - Herre 2
31-03Vallensbæk - Herre 19 - 7
19-03Herre 3 (Hotboys) - Helsingør 25 - 8
02-03Hafnia - Dame 13 - 1
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe