Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Herre 4
Dame 1
Dame (Motion)
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

17-08-2020: Dame 1 trup - del 4
Vi vil i løbet af det næste stykke tid lave lidt nyheder, hvor vi præsentere vores nye Dame 1 trup, som i næste sæson skal tørne ud i Select Floorball Ligaen.

Her er de næste 3 spillere klar for Herlev Floorball Clubs Dame 1.

Ninia Almind (billede i midten) er 34 år gammel og mor til 3 drenge. Uddannet ingeniør og arbejder på Novo Nordisk. Hun startede med at spille floorball i 2009 i Copenhagen, hvorefter turen gik til Vanløse og nu Herlev. Ninia har spillet både back og center. Hendes styrker på bane er spilforståelse og overblik, derudover giver hun aldrig op og tager 1 skift af gangen.

Ninia udtaler om sine forventninger og målsætninger for sæsonen:
Jeg savner personlig udvikling indenfor floorball, så det forventer jeg kommer, både til træning og i kampe. Jeg forventer også mere power til selve træningerne og et højere niveau som stiller krav til at man koncentrere sig gennem hele træningen. Som hold håber jeg på at vi kan spille på et taktisk niveau der gør at man kan aftale hvornår og hvilket pres mm der skal køres, så man nemmere kan skifte mellem de forskellige kæde.


Mia Godtkjær (billede tv.), er 39 år og bor sammen med sin mand og 3 børn i Herlev. Mia har i mange år spillet håndbold, inden hun kom til at spille floorball, så her igennem har hun et godt flair for holdspil. Floorball har hun spillet i 2 sæsoner som wing. Hendes styrker på banen er hendes positionsevner, hun er god til at stå de rigtige steder og løbe i de rigtige huller. Derudover er hun en humørspreder og er god til at holde humøret højt.

Mia udtaler om sine forventninger og målsætninger for sæsonen:
Jeg forventer at udvikle mig teknisk ogsǻ har jeg en målsætning om at komme i bedre form og score flere mål. Jeg håber det bliver sjovt og jeg glæder mig til at lære alle de nye mennesker at kende.


Betina Street Mølgaard (billede th.), er 37 år gammel og bor med sin mand og 3 børn i Herlev. Betina startede sin floorball karriere for 3 år siden i Herlev og spiller back. Hun er en ret offensiv back, der godt kan lide at være med i angrebet. Hendes styrker er hendes figthervilje og overblik for spillet. Hun holdte dog en lille pause sidste sæson, da hun var med til at starte et motions ishockey hold på i Herlev.

Betinas udtaler om sine forventninger og målsætninger for sæsonen:
Mine forventninger og målsætninger til det kommende hold er at udvikle mig og blive en bedre spiller. Få bedre kontrol over bolden og udvikle mig taktisk. Jeg håber på at være med til at kunne skabe et hold hvor vi kan grine og more os imens vi samtidige er seriøse.


Af: Carina Selmer Nyholt
Generalforsamling:
30 August kl 18:00
Seneste nyheder
09-08Indkaldelse til generalforsamling 
18-01Restriktionerne er forlænget og det er vores vinterpause også.  
04-12Ingen træning for 2 januar. 
05-10Dame 1 trup - del 5 
15-091 minuts stilhed for Laus Jensen 
04-09Referat af generalforsamling 2020 
01-09Nyt tiltag: Familiefloorball 
17-08Dame 1 trup - del 4 
Flere nyheder...
Seneste kampe
19-09Sydsjællands FC - Herre 3 (Hotboys)5 - 4
08-09Helsingør - Dame 14 - 4
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe