Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Herre 4
Dame 1
Dame 2
U15
U11
U9
U7
Familiefloorball

01-07-2020: Dame 1 trup - del 3
Vi vil i løbet af det næste stykke tid lave lidt nyheder, hvor vi præsentere vores nye Dame 1 trup, som i næste sæson skal tørne ud i Select Floorball Ligaen.

Her er de næste 3 spillere klar for Herlev Floorball Clubs Dame 1, så har vi præsenteret 11 nye spillere i truppen, men flere er på vej.

Rikke Hindborg (billede tv) er 40 år gammel. Til dagligt arbejder Rikke i Kvickly, samtidig med et sæsonarbejde med Fredagsrock i Tivoli. Hindborg er en frisk, glad, og energisk person. Rikke startede floorball karrieren tilbage i 2001, da hun gik på idrætshøjskole i Brønderslev. Siden da har karrieren været fortsat i FFK, og her har hun spillede på elite og breddeniveau. Hindborgs styrker på banen er er klart hendes fighter vilje, hun giver lige de 10 % ekstra, som giver motivation for resten af holdet til at yde lidt mere. Rikke er en allround spiller og har prøvet samtlige positioner på en floorballbane, men foretrækker back eller wing.
Der har lige været en kort pause fra floorballen og Rikke udtaler om sit skifte til Herlev følgende: Efter en lille pause er jeg helt vild efter, at få lov at spille igen, så da muligheden for at spille i Herlev opstod, sprang jeg til med det samme. Jeg har spillet meget i de samme klubber og det kan godt gå hen og blive lidt ensformigt, så jeg er virkelig spændt på at få lov at starte på et nyt hold, med nye og spændende mennesker.

Rikke udtaler om sine forventninger og målsætninger for sæsonen:
Mine forventninger til denne sæson er kun, at jeg virkelig håber på at få en rigtig fed sæson med alle de nye damer.

Laura Kaalhauge (billede th øverst.) er 19 år gammel. TIl dagligt er hun i gang med en gymnasial uddannelse. I hendes fritid spiller hun fodbold og floorball. Laura har spillet floorball i 2 år. Hendes styrker på banen er hendes speed, hun er meget hurtig på banen, derudover har hun en utrolig udholdenhed, hun kan løbe solen sort. Lauras overblik og gå på mod er hellere ikke at tage fejl af.

Laura udtaler om sine forventninger og målsætninger for sæsonen:
Jeg forventer at blive en bedre floorballspiller og at vi på holdet får et godt sammenhold.

Katrine Sahlertz (billede th nederst) er 36 år gammel. Til dagligt arbejde hun som folkeskolelærer. Hun har to børn på 10 og 6 år. Katrine har spillet floorball siden 2017. Hun har spillet stort set spillet alle positioner, så hun er lidt af en allround spiller. Den eneste position hun ikke har begået sig på, er som keeper. Katrine’s største styrke på banen er hendes kampgejst at hun aldrig giver op. Derudover har hun er stort overblik, og er dermed god til at spille sine medspillere i bedre positioner.

Katrine udtaler om sine forventninger og målsætninger for sæsonen:
Mine forventninger er at blive bedre teknisk og blive dygtigere til at få overblik og skabe muligheder i spillet. At alle har det sjovt, holder hovedet koldt og fanen højt! Målsætningen er at få scoret mål! Og skabe muligheder i spillet.


Af: Carina Selmer Nyholt
Ingen træning før 7 februar:
Herlev Kommune har lukket for idrætsanlæg fremtil 7 februar.
Seneste nyheder
18-01Restriktionerne er forlænget og det er vores vinterpause også.  
04-12Ingen træning for 2 januar. 
05-10Dame 1 trup - del 5 
15-091 minuts stilhed for Laus Jensen 
04-09Referat af generalforsamling 2020 
01-09Nyt tiltag: Familiefloorball 
17-08Dame 1 trup - del 4 
01-07Dame 1 trup - del 3 
Flere nyheder...
Seneste kampe
28-02Herre 4 - Greve 2
28-02Dame 1 - Rødovre
28-02Sydsjællands FC - Dame 2
24-02PI-København - Herre 3 (Hotboys)
14-02Herre 2 - Benløse 3
07-02U15 - Hvidovre
06-12Herre 1 - Copenhagen 2
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
07-03Herre 4 - Rødovre 3
07-03Jægerspris - Herre 2
07-03Dame 2 - Lyngby
07-03Greve - Herre 3 (Hotboys)
13-03U15 - Benløse
Denne uges kampe...