Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Herre 4
Dame 1
Dame 2
U15
U11
U9
U7
Familiefloorball

12-05-2020: Mindeord om Laus Jensen
Mindeord om Laus Jensen. En fighter.

Vi har på Herlev Hotboys modtaget den ubegribeligt triste nyhed, at vores holdkammerat Laus, natten til 12. maj 2020 er afgået ved døden. Kun 37 år gammel.

Vi mødte først Laus, da han spillede for Amager Floorball Klub. En klub han selv var med til at starte. Han må have set noget i os, for da han flyttede med familien til Herlev i 2015, kontaktede han os, om der var ledig plads på holdet. Vi skulle lige se amagerkaneren an, og inviterede ham som det første til vores nytårsfrokost. Det første han fik dér, var en solid dram af chilisnaps. Det var en hård omgang for Laus, men han fik da tilnavnet ”Chili Laus” ud af det. Og debut for Herlev Hotboys dagen efter - mod sin gamle klub Amager! Velkommen til!

Vi fandt hurtigt ud af, at vi havde fået en fighter i særklasse ind på holdet. Modsat størstedelen af Hotboys var Laus i fantastisk form og kunne sprinte i alle 60 minutter. Han gav aldrig op. Han missede aldrig et returløb. Han kæmpede om alle bolde. Fuld kampgejst hvert eneste skifte kampen igennem. I 45 kampe måtte han kun gå fra banen uden points fem gange! Det var næsten for meget nu og da, men Laus faldt med tiden fint ind i holdet, og modtog velfortjent cadeau som Årets Fighter op til flere gange. Ja, og så demonstrerede han ved diverse fester med stolthed, at han hele tiden blev bedre til Chilisnaps.

Så kom den aften i Herlev Gymnasiums hal, tilbage i november. Hvor Laus kaldte os sammen, da der var noget han gerne ville fortælle os. Han havde fået konstateret en tumor på lungen. Godartet, men stor, og som nødvendiggjorde en omfattende operation. Han fortalte at han var ked af det, men uden smerter og fortrøstningsfuld. Han ønskede ikke særlige hensyn. Når han spillede floorball, ville han gerne bare hygge sig med spillet og holdet, som altid.

Laus spillede sin sidste kamp for Hotboys mod Skælskør Eagles, 8.december 2019. Hotboys var overmatchet, men Laus kæmpede som altid til det sidste. Han scorede i kampens sidste minut, så Hotboys lige præcist undgik at tabe tocifret. Der var altid noget at kæmpe for.

Umiddelbart efter nytår blev Laus opereret på Rigshospitalet. Det var en omfattende operation, men tumoren var jo godartet og skulle vel trods alt ”bare fjernes”. Vi var alle sikre på, at vi da ville se ham igen, i fuld vigør, senest om nogle måneder.

Sådan gik det ikke. Operationen medførte alvorlige komplikationer, der efterlod Laus med svær hjerneskade. Senere kom endnu en tumor til, denne gang ondartet. Måneder gik, og meldingerne gik fra slemt til værre. Indtil den endelige, ubegribeligt triste melding nåede os.

Vi er ikke et sekund i tvivl om, at inde bag det hele, kæmpede Laus sit livs kamp. Kæmpede med alt hvad han havde, for at komme tilbage til livet og sin familie. Desværre var dette en kamp, der ikke kunne vindes. Og selv det mest tapre fighterhjerte, må på et tidspunkt give op.

Vores tanker og dybfølte kondolencer går til Laus’ familie. Særligt Annika og hans 3 piger. Jeres far var en prægtig fyr. En fighter, en ven og en holdkammerat. Vi er beærede over at have kendt ham.

Farvel Laus. Vi ses i hjørnet - en skønne dag.

- Dine holdkammerater på Herlev Hotboys

Ingen træning før 7 februar:
Herlev Kommune har lukket for idrætsanlæg fremtil 7 februar.
Seneste nyheder
18-01Restriktionerne er forlænget og det er vores vinterpause også.  
04-12Ingen træning for 2 januar. 
05-10Dame 1 trup - del 5 
15-091 minuts stilhed for Laus Jensen 
04-09Referat af generalforsamling 2020 
01-09Nyt tiltag: Familiefloorball 
17-08Dame 1 trup - del 4 
01-07Dame 1 trup - del 3 
Flere nyheder...
Seneste kampe
24-02PI-København - Herre 3 (Hotboys)
14-02Herre 2 - Benløse 3
14-02Dame 1 - Hafnia
07-02Herre 4 - FFK 3
07-02U15 - Hvidovre
24-01Dame 2 - Jyderup
06-12Herre 1 - Copenhagen 2
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
28-02Sydsjællands FC - Dame 2
28-02Dame 1 - Rødovre
28-02Herre 4 - Greve 2
07-03Jægerspris - Herre 2
07-03Greve - Herre 3 (Hotboys)
13-03U15 - Benløse
Denne uges kampe...