Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

10-05-2020: Dame 1 trænerteam 20/21
Det nye trænerteam vil bestå af 2 trænere. Henriette Nielsen (billede tv) og Carina Nyholt (billede th). Nedenfor vil jeg præsentere det nye trænerteam.

Henriette Nielsen er 35 år gammel, og kommer til at være spillende træner. Hun bor i Skovlunde med sin mand og hund. Hun har i de sidste 7 år på skift været træner og spiller. Derudover er hun en kæmpe ildsjæl for Herlev Floorball Club, hvor hun er formand for festudvalget, og træner for U5, U7, U9 og U11.

Som spiller er hun back, og hendes styrke er hendes kampgejst og gå på mod.
Hendes målsætning for sæsonen som spiller er, at prøve at kontrollere sin vindermentalitet, så hun ikke får en masse udvisninger. Henriette er selvfølgelig også interesseret i at udvikle sig som spiller generelt.

Som træner, kommer hun med erfaring i forhold den uddannelse hun er ved at tage som yoga instruktør. Her vil hun bidrage med smidighed til blandt andet holdets nye keeper, som snart bliver offentliggjort.
Henriette har udover trænererfaring med diverse ungdomshold i klubben,også erfaring fra da hun var træner for det nuværende 2. division hold, som startede som mødregruppehold.
Hun kommer også til at være den fysiske og praktiske del af trænerteamet. Hun vil stå for konditionstræningen og opvarmningen både til træningerne, og til kampene Derudover vil hun være den der står for den praktiske del vedr. holdlister, tøj osv. Altså også en slags holdleder.

Carina Nyholt er 34 år gammel, og kommer ligeledes til at være spillende træner. Carina bor i Brønshøj med hendes mand og 3 børn.

Som spiller, kommer Carina til at spille wing eller back. Carina har spillet floorball i ca. 16 år, men har lige holdt 1 års pause. Hun startede i Herlev Floorball Club som markspiller, men efter ca. et halvt år endte hun som keeper. I 2005, skiftede hun til Frederikshavn Bulldogs, her vandt Carina 4 x DM guld, 1 x DM sølv, 2 x pokal guld, og 1 x pokal sølv. Carina har fået æren af at være på årets hold 2 gange. Carina udviklede sig meget i sine 5 år i Frederikshavn, og endte med at komme på landsholdet. Her har hun været med til et par VM slutrunder og kvalifikationsturneringer. I 2010 skiftede så Carina tilbage til sin moderklub Herlev Floorball Club. I 2012 skiftede hun så til FFK, her blev det til 1 x pokal sølv. I 2013 tog Carina springet til Sverige og spillede i Malmhaug FBC. Her var Carina en af de bærende kræfter, og var med til at spille Malmhaug en division op. I 2014 stoppede Carina som keeper, og vendte tilbage til Herlev Floorball Club som markspiller i landets bedste række, og har siden været i Herlev, kun afbrudt af et års pause det sidste år. Carinas styrker på banen er hendes overblik, og hendes skud. Carinas målsætninger som spiller i næste sæson er at gøre sine medspillere bedre, og prøve at se om hun kan blive bedre til at placere sine skud.

Som træner kommer Carina med erfaring som spiller og fra tidligere træner stillinger, hvor hun har været træner for mange forskellige ungdomshold i Herlev Floorball Club og Frederikshavn Bulldogs. Derudover har hun været Dameliga træner i Herlev Floorball Club. Ligeledes har hun holdt lidt målmandstræning camps. Carina har tidligere taget et kursus i spilanalyse. Hun kommer til at være den taktiske og tekniske del af trænerteamet.Af: Carina Selmer Nyholt
Husk generalforsamling:
Mandag den 17.04.23 kl. 18:00 i Herlev-Hallerne.
Seneste nyheder
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
06-02H3 Hotboys: Nederlag til Hafnia 
16-01Dommer - NEJ TAK! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
06-05Vanløse - U11
22-04Benløse 2 - Herre 2
31-03Vallensbæk - Herre 19 - 7
19-03Herre 3 (Hotboys) - Helsingør 25 - 8
02-03Hafnia - Dame 13 - 1
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe