Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Fælles træning
Dame 1 / Motion
U15
U13
U11
U9
U5+U7

13-05-2018: Formandens beretning
Formandens beretning som blev fremlagt og godkendt på generalforsamlingen mandag 7.maj
Formandens beretning bliver måske lidt anderledes i år – først et par ord om bestyrelsen, så lidt om det sportslige, klubbens tilstand og slutteligt lidt om fremtiden.

Bestyrelsen
Bestyrelsen fik en noget hård start – efter ballade og kaos var der kun to bestyrelsesmedlemmer tilbage til den extraordinære generalforsamling (Anja og Claus), Lars og undertegnede stillede op, Niels genopstillede og Georgiana blve kasserer, så var vi 6. Desværre trak Claus sig på det konstituerende møde og så var vi nede på 5 ud af 7 poster besat.

Allan fandt tilbage og Jonas trådte til som suppleant og så var vi fuldtallige. Det er klart at vi har brugt tid på lige at finde hinanden og samarbejdet efter en turbulent opstart – og ærlig talt er vi nok ikke helt i mål endnu, men jeg tror på det nok skal komme.

Så er der det sportslige, og lad mig starte med ungdommen.

Ungdommen
U5-U7-U9: Et tidligt trænerskifte og vi startede med ikke en gang en kæde. Men nu er der ikke mindre end 16 spillere i alderen 5-10. Holdet har deltaget i tre stævner, enkelte spillere har været på camp i Hvidovre, og der er stor fremgang at spore på holdet. En stor tak til Anja og alle dem der har hjulpet som assisterende trænere, skal lyde herfra!

U11: En stor trup, masser af fremgang og udvikling blandt spillerne og et meget flot sportsligt resultat – både i turneringen og til landsstævnet! Endnu en gang tak til Stump og Nicklas samt alle andre der har givet en hånd med omkring holdet!

U15: Truppen har måske manglet lidt bredde, men de har haft fight og kvalitet, og sluttede på en flot flot 2. plads. Samtidig er der bygget bro mellem vores unge talenter og 1. holdet. Det er fantastisk at se de unge spillere tage kampen op i 1. division, jeg tror og håber der er fremtid i vores unge talenter hvis vi fortsætter samspillet. Tak til Niels og alle andre der har hjulpet til omkring holdet.

Damerne
Damerne: Der er ikke så meget at sige om ”Dame 1”, så jeg nøjes med at snakke om Dame Motion som nu er det nye Dame 1. Målet for sæsonen var at fasthold og udvikle de spillere der allerede var i truppen. Truppen er vokset, der er fremgang i spillet, fight og gejst og ambitionerne er vokset i takt med truppen, så man næste år er tilmeldt 2. division. Jeg håber den positive udvikling fortsætter! Tak til Henriette, Allan og Rasmus og alle andre der har arbjedet for holdet.

Herrerne
Herre 3: En ambition om at slutte i top 3 (eller 4) blev flot indløst med en første plads – masser af spillere og masser fremgang – en flot sæson der resulterede i oprykning til Sjællandsserien. Tak til Danny og Niels og alle andre der har været inde over holdet!

Herre 2 (Hotboys): Svingende resultater, fra 20-6 nederlag til 11-1 sejr, heldigvis var de fleste kampe nogenlunde lige, og man sluttede på en 6. plads af 10 hold. Alt i alt en godkendt sæson for et hold der vil hygge mere end de vil vinde. Tak til Christian og Rasmus samt alle andre der har hjulpet holdet i løbet af sæsonen.

Herre 1: En lidt turbulent sæson – man mistede et par spillere tidligt, men med fight og støtte fra ungdommen har man kæmpet sig gennem sæsonen, en 6. plads ud af 8 hold lyder ikke prangende, men man var faktisk tæt på 5. pladsen og langt fra nedrykning. Jeg håber der er lagt en stamme der kan bygges videre på næste år hvor ambitionen må være mere end blot at undgå nedrykning. Tak til Roland, Lasse og Jonas, samt alle andre der har hjulpet med holdet i denne sæson.

Fortsættes: KLIK HER!.


250 points / 250 kampe:
Christian Nyholt
Seneste nyheder
25-03Hotboys slutter sæsonen godt af 
23-03Damer: 1 vundet, 1 tabt og 1 uafgjort periode 
23-03Hotboys: Tæt fight mod politiet 
13-03Hotboys: Nederlag til topholdet  
12-03Damer: Flækket øjenbryn og masser af mål 
09-03Hotboys:Nederlag til Funboys 
09-03Damer: Nederlag til de unge Københavner 
27-02Hotboys: Storsejr over Hvidovre 
Flere nyheder...
Seneste kampe
24-03GrevLe - U13
24-03GrevLe - U11
24-03Hvidovre 4 - Herre 3
23-03Hotboys - Holbæk7 - 6
22-03Hvidovre 2 - Dame 1 / Motion5 - 2
15-03Herre 1 - CBS Sport4 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
27-03Helsingør 2 - Dame 1 / Motion
31-03U11 - Benløse
31-03Herre 3 - FFK 2
04-05Hafnia - U13
Denne uges kampe...