08-09-2003: Pigerne vandt træningskamp
Sejr over Rødovre

Annekshallen dannede søndag eftermiddag rammerne om en træningskamp mellem Herlevs damer og Rødovres ditto. Ofte bliver træningskampe lidt halvtamme affærer, men søndagens opgør var både tempofyldt og spændende.

Rødovre stillede med et forstærket hold i forhold til sidste sæson, og de bliver spændende at følge i den kommende sæson. Et godt bud på en stor profil i ligaen i den kommende sæson er således Rødovres Maria Olausson. Teknisk god, driblestærk og målfarlig.

Spændende bliver det også at følge Herlevholdet, som også virker forstærket. I kampen mod Rødovre stillede pigerne op i et 2-2-1 system, og der blev presset højt oppe på Rødovres banehalvdel. Denne taktik bar frugt, da det ofte lykkedes for holdet at stresse Rødovres backer til at begå fejl. Kampens første periode var lidt rodet, men de sidste to perioder bød på mange gennemspillede angreb og et hav af chancer. Flest til Herlev, men også Rødovre var giftige i den anden ende.

Kampen endte med en fortjent 4-3 sejr til Herlev efter scoringer af Line Lund(2), Line Lundbak og Jeanne Rasmussen.

Generelt var det opløftende at se den gejst pigerne udviste gennem hele kampen. Der blev afsluttet flittigt, men der mangler stadig en del i afslutningerne. Der var flere gode forsøg fra distancen, men det er for let arbejde for modstandernes målmand, når der ikke er nogen foran mål til at spærre for dennes udsyn. Dette skal forbedres.

Vibeke ”Sheriffen” Martinussen havde igen seksløberen ladt, men målmanden kunne følge skuddene hele vejen. Vibeke virker i det hele taget meget stærk her i opstartsfasen. Stærkt spillende i kampen mod Rødovre var også Line Lund, der krydrede sin flotte kamp med 2 mål. Bidder regerede som sædvanligt på sin centerplads, og bagude lyste Tine Ingvardsen op.

I det hele taget spillede alle en god kamp, hvilket lover godt forud for sæsonens første rigtigt betydningsfulde kamp - torsdagspokalbraget i den lidet charmerende Sundbyhal 3.

Støt pigerne – de gør din klub smukkere!

Af: Daniele "DB" Berardino
24-03Rungsted-Hørsholm - Dame 15 - 3
17-03Greve 2 - Herre 3 (Hotboys)13 - 6
09-03Hvidovre 3 - Herre 23 - 3
01-04Dame 1 - Hafnia
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 3