01-03-2003: U9/U11.... lige ved og næsten
Fredag aften lagde Herlev FC igen gulv til et U9/U11 opgør mod Hafnia. Opgøret var et revanche-opgør (selvom flere Herlev spillere spurgte om det ikke bare var en venskabskamp da man ikke kunne vinde nogen medajler…) Da Herlev for et par uger siden havde vundet 7-3 var Hafnia meget opsatte på et bedre resultat, og det sås tydeligt i den første periode, hvor der var lige mange chancer i begge ender, men Hafnia var det skarpere foran mål og førte dermed 0-2 efter de første 15 min. Herlev lavede lidt om i kæderne i pausen og selvom det ikke gav det store udslag på måltavlen kom Herlev endnu tættere på den første scoring, men at den ene store chance efter den anden blev skudt forbi eller lige på målmanden gør det jo heller ikke nemmere….

Midtvejs i 2. periode lykkedes det endelig…. Mikkel Palm finder med en god pasning Michael Juhl-Hansen inde foran målet og Michael sender bolden i netmaskerne…., og så er vi i gang … troede vi. Men i minutterne efter misbruges kæmpestore chancer og som det tit går når det ene hold presser og presser så slår det andet hold kontra og inden for sølle 15 sekunder scorer Hafnia hele to gange da Herlev forsvaret bliver løbet over ende. Kampen synes tabt da Hafnia øger til 1-5 et sekund før pausefløjt, men indstillingen hos Herlev fejler ikke noget og 3. periode indledes med et megapres på Hafnia. Lige pludselig begynder Herlevs Nicki Kisum at vise lidt af det han kan, efter at have været ganske anonym de første perioder, og det ene angreb efter det andet ruller frem mod et mere og mere træt Hafnia hold, som nu kan mærke at de kun har 1 indskifter med….

Selvom der igen er mange Herlev målchancer skal vi helt hen til det 9. min før Herlev får reduceret til 2-5 og målet sættes ind af Kasper Jensen assisteret af Nicki Kisum. I næste skift kopierer duoen Michael Juhl-Hansen(mål)/Mikkel Palm(assist) målet fra 2. periode og så står det 3-5. Herlev skifter igen kæder og Sebastian Meyer tager sagen i egen hånd og reducerer yderligere til 4-5, og der mangler stadig 3 minutter på uret….. Hafnia rammes af en udvisning så i de sidste to minutter spiller Herlev 5 mod 4 og det er nærmest utroligt at det ikke lykkedes at få udlignet, men Hafnia målet virker forhekset da det afgørende skud skal sætte bolden i netmaskerne og Hafnia redder flot stormen af.

Trods nederlaget lærte Herlev igen en masse ting og spillede en forrygende flot 3. periode hvor der for alvor kom gang i kampen og stemningen blandt publikum gav lige spillerne det ekstra, som bedst kan udtrykkes ved lige ved og næsten…..