17-02-2003: Historieskrivning.....U11
Hvem kan….. ??? Herlevs nye U9/U11 hold kan……!!!!

Hverken Herlev FCs 1. herre og 1. dame har i denne sæson formået at få point mod holdene fra Hafnia FC, men det nystartede Herlev U9/U11-hold viste hvordan det skal gøres og sendte det tilsvarende småhold fra Hafnia tilbage til Amager med et nederlag på 3-7 i tasken…..

God stemning og flot opbakning fra forældre, aktivt dommerbord med speakning og musik samt en god dommerpræstation satte en festlig debut for det nye kuld i Herlev FC.

Da flere af Hafnias spillere - grundet HT's køreplaner - kom lidt sent til Globen i Herlev blev opgøret afviklet som et 3x10 minutters kamp, og at Herlev - efter en god opvarmning - var klar fra starten fik Hafnia at føle fra første sekund og kun 1,23 minut inde i kampen lå bolden for første gang i Hafnia målet. Målscorer Kasper Jensen blev dermed lidt historisk og den ligeså historiske assist kan tilskrives Nicki Kisum. Derefter gik det bare derudaf og Herlev bragte sig på hele 6-0 i starten af 3. periode inden det lykkedes Hafnia at få slettet det kedelige nul fra måltavlen. Herlev svarede dog straks igen og øgede til 7-1 inden Hafnia i det sidste minut fik reduceret to gange så slutfacit blev 7-3 til de gul/sorte Herlev spillere…..

Kampen bød også på flere sjove episoder og tilmed en udvisning til både Herlev og Hafnia. Herlevs bænk havde lidt svært ved at styre 11 spørgelystne og meget engagerede markspillere + 1 ny målmand imellem hver periodepause, så det måtte gå galt når der skulle skiftes kæder…., og resulterede i en udvisning med 6 seks spillere på banen……, eller var det 7…..!!, men der var også tilfælde hvor vi kun var 4 på banen, selvom vi måtte være 5….!! Hafnias bænk havde det lidt nemmere da der kun skulle styres en udskifter ….., men allerede næste gang ved Herlev drengene jo hvordan det foregår og har allerede fået masser af rutine …. håber jeg…. :o)