Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Herre 4
Dame 1
Dame 2
U 15
U13 A
U13 flex
U9+U11
U5+U7

18-05-2016: Sæsonens sidste stjerner fra Kaptajnen
Sæsonens sidste stjerner.

Der er kommet lidt mere stjernestøv som skal drysses ud over de Hotte Hotboys.

Laus:
En amagerkaner der er gået fint ind på holdet. Lavede en Hotboys rekord med sit mål fra eget mål felt. Og det var mens de havde en målmand på! Ganske morsomt og et dejligt opportunistisk skud. Absolut den mest dramatiske debut i Hotboys historiens sociale arrangementer. Allan har fået forbud mod at lave sin chili vodka mere. Men trods den dramatiske start så velkommen til.

Borg:
En storsmilende debutant. Borg har altid et smil på læben. Det er da en god start. Men han er heller ikke bange for at komme frem med sine meninger. Bare snak løs. Vi hører næsten altid efter.  Men et dejligt tilskud til Hotboys. Velkommen til.

Tiger:
En ildsjæl. Tiger blev påkørt i starten af sæsonen. Men trods hans hospitals og genoptræning aftaler, har han været der for Hotboys gennem hele sæsonen. En af dem med flest tilstedeværelser til kampe, trods ingen kampe på banen. Fedt at du brænder for holdet.

Widén:
Kan alt. Widén er både dommer, træner, spiller i marken og målmand. Han kan alt. Fedt at du har kunne hjælpe på målet flere gange. Og hvilket hold kan ikke bruge en der kan alt???? Rigtig god sæson af Mr. 4 sekunder.

Allan:
En hjælpsom fyr. Allan er bundstabil som målmand. Men da han blev skadet med sit knæ på en skitur, så spillede han da bare i marken. Allan vil være med til at hjælpe Hotboys. Og flere andre Herlev hold. Skal Herlev Floorballs herre hold spille og mangler en mand, så er Allan klar. Stærkt.

Jesper:
Comeback kid? Morfar har spillet hele 7 kampe for Herlevs fineste denne sæson. What! Man skal ligge de forrige 4 sæsoner sammen for at nå så mange kampe. Fedt at du har fået lidt mere tid til at trække i Danmarks hotteste floorball trøje. Fedt fedt.

Snerle:
Danmarks travleste Hotboy? Snerle har travlt på alle fronter. På arbejdet, i privaten, i politik, og ikke mindst på banen. Imponerende at du kan finde tid til os. Men det skal du have tak for. Du er jo en publikums favorit. Det hørte vi jo klart i sidste kamp. Godt at have dig hos os Snerle.

Rasmus:
Torden er som lynet. Han spiller som back, men lyner op ad banen for at få afsluttet på mål. Nogle gange går det så hurtigt, at din backmakker ikke engang ser det. Men som et lyn er du tilbage og lukke af. Absolut en af vores bedste offensive backer. Super at du går med frem, når der lige er plads til et lynnedslag. :-)

Fortsættes... [KLIK HER]

Af: Anders "Kaptajn" Nyholt
VI GLÆDER OS:
TIL VI SES IGEN!
Seneste nyheder
01-07Dame 1 trup - del 3 
22-06Indkaldelse til generalforsamling 
29-05Dame 1 trup - del 2 
12-05Mindeord om Laus Jensen 
11-05Dame 1 trup - del 1 
10-05Dame 1 trænerteam 20/21 
05-05Huskatten FC ... Historien om Herlev FC's logo 
11-01Hotboys: Sejr i Jyderup! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
Ingen aktuelle kampe
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe