Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

27-03-2015: Interview med Michael Dahl
Interview med Michael Dahl, der efter tre sæsoner nu fratræder posten som cheftræner for Herlev FC's 1.herre.

Først den netop forgangne sæson. Er du tilfreds med slutresultatet?
Ja - meget tilfreds! Målet var Top 3, og vi blev nr.2, endda tæt på 1.pladsen. Synes at holdet er blevet bedre til at tage ansvar og udføre noget taktisk i kampene. Vi har altid været farlige i sidste periode. Holdet kender hinanden godt nu og det kan man se i spillet. Vi har tit spillet med 3 flere angribere eller backer for at spare på kræfterne og det har givet bonus i sidste periode.

Du har valgt at sige tak for denne gang. Hvorfor (nu)?.
Jeg har nu afsluttet 3. sæson med holdet. Målet, da jeg gik i gang, var at jeg skulle føre Herlev-holdet op i toppen af 1. div. Få Herre 1 med i sporten igen efter det var lukket. Det er nu lykkedes. Hvis jeg fortsætter som U19 træner skal jeg bruge tid på at starte nyt hold op. Derudover skal jeg bruge tid på at være Målmands træner via DAFU.

Det har været en lang rejse over tre sæsoner. Kan du nævne hvad de bedste oplevelser har været undervejs?
Hmm. En af oplevelserne var nok, at vi i første sæson fik etableret holdet fra grunden, og at vi klarede det godt, så vi rykkede op i 1.division. Og så skal det nok være at vi i denne sæson har kunnet vinde de tætte kampe. Så har det været en stor oplevelse at arbejde med de her drenge + dem, som er kommet til. Det har til tider været en stor opgave at hive dem op mentalt, men synes at det er lykkedes i denne sæson.

Blev noget meget anderledes end du havde forventet, da du startede som H1 træner i 2012?
Ja, det blev meget anderledes, fordi det var helt fra ingenting. Vidste ikke hvem der ville spille for Herlev og hvor vi skulle lægge træningerne. Men osse en stor udfordring, som skulle løses.

Hvad han været den største udfordring undervejs?
Største udfordring har været at bygge et hold op med det du har foran dig. Få tilført en Herlev-ånd. Jeg ville kun have spillere, som synes det var fedt at være der og ville kæmpe for den gule trøje.

Hvad kunne klubben gøre bedre, hvis Herre 1 skal videre udvikles – Hvad skal spillerne gøre? Og hvad er vigtigst?
Klubben har gjort det godt, og samarbejdet har været der hele vejen igennem. Skal det være noget, så skal der flere penge ind over, så holdet kan udvikles og der kan tiltrækkes gode spillere. En god økonomi er også nødvendigt, hvis klubben/holdet har ambitioner om at rykke op.

Og ja - så skal der satses på ungdomsholdene, så ungdomspillerne kan udvikles til at kunne spille på Herre 1. Så arbejdet skal nok primært være i ungdomsafdelingen samtidig med, at Herre 1 kan fortsætte der hvor det er nu. Udvikling resultatmæssigt på en kortere bane, vil kræve flere spillere udefra, og der mangler nok 5-7 stykker i truppen, hvis man skulle bede skeer med nogen på liganiveau. En kompetent træner, samt sidst men ikke mindst, nok også en bedre træningsflid hos spillerne.

Fortsættes: [HER]!

Husk generalforsamling:
Mandag den 17.04.23 kl. 18:00 i Herlev-Hallerne.
Seneste nyheder
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
06-02H3 Hotboys: Nederlag til Hafnia 
16-01Dommer - NEJ TAK! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
06-05Vanløse - U11
22-04Benløse 2 - Herre 2
31-03Vallensbæk - Herre 19 - 7
19-03Herre 3 (Hotboys) - Helsingør 25 - 8
02-03Hafnia - Dame 13 - 1
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe