Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Fælles træning
Dame 1 / Motion
U15
U13
U11
U9
U5+U7

16-12-2014: Optakt dame-pokalsemifinale Herlev-AaB 21.december
Herlev FC's Carina Kaarsberg har begået denne optakt til damernes pokal-semifinale!

Søndag den 21. december 2014 kan være dagen, hvor Herlev FCs dameligahold kan skrive sig ind i historiebøgerne. For her skal der nemlig spilles pokalsemifinale mod det nordjyske hold AaB Floorball om en plads i pokalfinalen. Såfremt Herlev FC vinder kampen vil det være først gang, at damerne står i en finale.

Kampen forventes at blive en spændende kamp med en masse fight, flotte detaljer og gode mål. AaB Floorball må påtage sig favoritrollen og Herlev må i kampen være underdogs. AaB er et stærkt kontrahold med et god defensiv. De scorer mange mål og lukker få ind. Herlev er et godt defensivt hold, mens mål-statistikken ikke er imponerende. Selvom det på papiret ligner en AaB-sejr, så har Herlev bevist, at de ikke er til at løbe om hjørner med. De har stort set kun spillet tætte kampe i denne sæson og har vundet over blandt andet nummer 1 og 2 i Floorball Liga øst.

AaB Floorball:
For at komme i pokalsemifinalen har AaB været oversidder i 3. runde vest. I kvartfinalen mødte de Team Aarhus Floorball, som de slog med 8-2. I turneringen har Floorball Liga vest været samlet med sidste års 1. div. indtil nytår. I første halvdel af sæsonen har AaB Floorball spillet 9 kampe, vundet 8 og tabt 1. De har en målscore på 77-12, hvilket er +65 mål.
AaB Floorball er kendt for en stærk defensiv og er et af landets stærkeste kontrahold.

Tre AaB-profiler:
AaB Floorball er et hold med mange profiler, men vi har forsøgt at udpege tre som kan få en afgørende rolle i pokalsemifinalen:

* Stinne Jørgensen: AaB’s spillende træner er en nøglespiller for holdet. Hun er lynhurtigt, læser spillet godt og sætter de andre spillere op, så de bliver gode. Hun er tidligere landsholdspiller og har en masse rutine og erfaring, der kan være afgørende i kampen.

** Eva Knudsen: Er en all-round spiller, der kan spille både back og angriber. Hendes primære rolle er dog som back. Hun er udtaget til landsholdet, der skal spille VM-kval næste år. Hun er en spiller, der er fysisk stærk og tager sin sport seriøst. Hun kan med sit stenhårde skud og overblik afgøre kampen.

*** Målmandsteamet bestående af Sara Lund og Katja Nielsson. Uanset hvem af dem, der står, kommer Herlev på en svær opgave. Såfremt Sara Lund står, har vi med en af Danmarks bedste keepere gennem tiderne at gøre. Hun er for det meste muren i målet med sine lynhurtige reflekser, og med sine skrappe udkast vinder hun tit kampene for holdet. Hun ligger sjældent retur ud til modstanderne. Såfremt det er Katja Nielsson, der står har vi med samme støbning at gøre – hun er et talent, der har karrieren foran sig.

Fortsættes: [KLIK HER]!


Til alle i og omkring Herlev Floorball Club:
GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR!
Seneste nyheder
10-01Hotboys: hård men festlig start på det nye år 
09-01Damer: Årets første kamp og "sejr" 
07-012019 og resultatmæssig træg start på året for Herlev FC 
26-11Damer: Dagen derpå, backernes kamp 
20-11Damer: Rekord mange mål 
05-11Damer: Nederlag men fremgang 
01-11Hotboys: Nederlag i tæt kamp mod FFK 
14-10Årtiets kamp - H2 vs H3 
Flere nyheder...
Seneste kampe
20-01Greve - Herre 3
20-01Hotboys - Jyderup
20-01Dame 1 / Motion - Jyderup
19-01CBS Sport - Herre 14 - 8
19-01Stevns - U11 4 - 5
06-01Rødovre - U13 7 - 3
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
21-01Herre 1 - Helsingør
27-01Hotboys - Greve
27-01U13 - Allerød
27-01Copenhagen 2 - Dame 1 / Motion
27-01Herre 3 - Holbæk
03-02U11 - Benløse
Denne uges kampe...