Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

12-05-2014: Dennis Hill om Rødovres trup til Reunion Rematch
Så er det tid til trup og dagsform for Rødovre FCs trup til Reunion Rematch 31.maj.

Mikael Kelk: Form ok ikke noget prangende. Skribent har ved selvsyn set, at han stadig kan få nettet til at blafre. Sølvræven er indbegrebet af Rødovre og han besidder en jernvilje uden lige.
Claus Nissen: Hatten af for denne spiller, som igen i år vandt DM guld med Rødovre. Claus har været med fra floorball ‘ens spæde fødsel og har spillet over 400 ligakampe. Claus fylder 60 i næste uge og han har tænkt sig, at fejre sin fødselsdag ved, at sætte kuglen stenhårdt op i fjerneste målhjørne, med hans fabelagtige slagskud.
Niels Thorup: Er begyndt at cykle på job, så formen er fin og har stadig et riv af en anden verden. Når først denne cirkushest komme i manegen og lugter savsmuld, kan det blive grumt for Herlev.
Tobias Nielsen: Rygtet går på, at han er begyndt at løbetræne og her snakker vi min 15 km pr løbetur, tyngdepunktet er dog ikke det samme, som for bare 2 år siden. Bliver af de fleste såkaldte eksperter kaldt en af de bedste backer nogensinde i DK. Skribentens personlige mening er dog, at der er tale om den bløde mellemvare.
Jess Pedersen: Har en fornuftig karriere i jord og beton branchen http://www.jespedersen.dk/ så der skal nok blive lukket af bagude. Rygter går på, at jess trækskud er blevet endnu bedre end i 1998, da vi ikke spiller med de røde og gule fritidshjem stave mere. Jess vælger højst sandsynligt, at stille op i et par røde palladium. Man er vel klubmand som han siger.
Martin Baune Nielsen: Handicap 9 i golf efter den spanske score liste, så præcisionen er i orden. Jan Juel som stiller op for Herlev er Baunes bedste legekammerat, så der bliver også drama pausen, når de skal spille bilkort, hønse og kaste med glaskugler.
Morten Gundlach: Stor profil i PI københavn og stadig fitasfuck# G-Manden som han bliver kaldt går for, at have en giftig baghånd, der ville få selveste Steffen Ågaard til at smile over hele femøren.
Mikkel Nagel: Reaktionsstærk keeper, der skal noget dyk i kuglen, hvis han skal passeres. Nagel har lige vundet Oldboys DM med Rødovre, så det er en keeper fra øverste hylde, som Rødovre har med.
Martin Starcke: Rødovres tika taka spiller, som stadig ville kunne gå ind på samtlige elitehold i Danmark, hvis han ville, formen er jævn og viljen fejler stadig ikke noget. Martin skal i kampen for første gang i lang tid spille sammen med hans bror på. Rødovre sætter sandsynligvis brødrene til at spille i samme kæde, så storebror Lars kan puste på Martins knæ, hvis han får en hudafskrabning.
Rasmus Brandt: Stærk back med et slaghug, som ville gøre selveste Peter Bo misundelig. Form ukendt, men kender vi manden ret, så har han trænet målrettet til denne kamp siden februar.
Lars Starcke: Fremadstormende talent i dansk vægløfter sport, når Lars er på banen, skal man som modstander holde sig fra slottet, derinde bliver der delt øretæver ud. Lars er bomstærk men ekstrem langsom og det kan udnyttes af Herlevs lette angribere. Har spillet ishockey i hele sit ungdomsliv, så det er en hård hund, der igen træder ind i denne plastik sport, med de mange regler.
Michael Bømervang: Bømervang ikke større end 2 poser morgenbrød. Snu spiller med teknisk flair, som kan krølle 3 mand i en telefonboks, når som helst.

Af: Dennis "Hill" Hansen
SÅ STARTER DEN NYE SÆSON:
Seneste nyheder
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
Flere nyheder...
Seneste kampe
01-10Herre 1 - Lyngby
30-09Hvidovre - U11
24-09Herre 2 - Hvidovre 36 - 5
24-09Herre 3 (Hotboys) - Helsingør 23 - 7
24-09Dame 1 - Hvidovre2 - 4
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
02-10Dame 1 - Rødovre
08-10Herre 1 - FFK
08-10Herre 2 - Hvidovre 2
08-10U13 - Copenhagen
08-10Herre 3 (Hotboys) - Greve 2
29-10U11 - Rødovre
Denne uges kampe...