15-12-2013: H1: God indsats og hæderligt nederlag mod topholdet
Herlev FC's 1.herre gjorde en rigtig pæn figur i søndagens kamp mod rækkens absolutte tophold Hvidovre Attack. Resultatet 10-4 til Hvidovre kan der ikke indvendes så meget imod, men det var et resultat og en indsats i en helt anden klasse end i de foregående kampe mod Hvidovre.

Herlev-træner Michael Dahl: "Jeg vil mene vi spiller lige op med Hvidovre i 30 minutter af kampen, er ok med i 20 minutter, og tja - så er vi nok desværre helt væk i de sidste 10 minutter, som er 2.halvdel af 2.periode, hvor Hvidovre går fra 2-2 til 7-2. Det er selvfølgelig ærgerligt, men i det store er jeg godt tilfreds. Det er et hæderligt resultat mod en modstander der er mindst ét niveau over alle andre i rækken. En rigtig god indsats af gutterne idag".

I fravær af 4-5 stamspillere fik nogle af klubbens unge talenter chancen idag, og greb den på fornem vis. Store roser til Kenneth Toft, Daniel Poulsen og Mark Juul Hansen.

Herlevs mål blev scoret af Dennis Hyttel (2) og Morten Trostman (2).

Statistik fra kampen: [KLIK HER]!

Eneren på banen var dog nok Hvidovres superstjerne Stefan Hedorf, der på dagen scorede 3+3. Uden at forklejne resten af Hvidores hold må man sige, at alt løftede sig halvandet niveau når han kom på banen. Respekt til en fantastisk spiller, der efter nogle sæsoner i Sverige valgte at vende tilbage til barndomsklubben i 1.division, selvom der var masser af tilbud fra ligaklubberne.

Med Herlev-briller må man også kippe på hatten for ex-Herlev Tinus Byrgesen, der gjorde det onde ved sin gamle klub med et sololøb over 2/3 bane der blev kronet med mål.

Herlev FC's 1.herre har deres næste kamp 5.januar, hvor modstanderen er PI-København.

Af: Peter Holm