Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

04-03-2013: Herlev U9 indtog Sverige - del 3
C-klassen:
Herlev 2 som var tilmeldt C-klassen startede deres kamp mod værtsnationen Genarp 4. Dette var en utrolig lige kamp som kunne være gået begge veje. Begge hold spillede god floorball, med godt sammenspil og gode skud på mål. Herlev startede med at imponere med sit gode spil og var da også tæt på at vinde men måtte se sig besejret med 9-7.

I anden kamp skulle de møde Bjärred 2, som også blev en tæt affære. Dog var Bjärred lidt mere spilstyrende end Herlev. Men som Herlev 1 så kæmpede Herlev 2 ligeså R…N ud af bukserne og blev ved med at kæmpe til sidste fløjt. Kampen blev tabt 6-3.

Den sidste og tredje kamp var mod Lugi 2. Her var Herlev kørt helt trætte og det kunne tydeligt ses på deres spil. De løb ikke nær så meget og skød så snart de fik bolden fremfor at spille sammen. Men igen vi er jo ikke vant til at spille 2 x 12 min. her i Danmark så det kunne mærkes. De gav da ikke op selvom Lugi scorede en del mål i anden periode. Kampen endte 14-1 til Lugi.

Alt i alt, en spillede vores drenge tre gode kampe. Vi stillede med et par stykker der var yngre end de andre spillere til stævnet men kunne alligevel spille op mod to af deres hold, det viser at vi har en flok talentfulde unge mennesker på vores U9 og U7 hold.

Afslutning:
Jeg kan sige at både forældre, spillere og trænerteamet havde en fantastisk tur til det svenske. Det har været en super lærerig tur på flere områder. Spillerene prøvede kræfter mod verdens bedste floorball nation og kan se hvordan man kan spille floorball hvis man har lyst og motivation til at udvikle sig og komme til træning og selvtræne derhjemme. Forældrene der var med fik snakket lidt mere med hinanden og fik forhåbentligt et endnu bedre sammenhold. Vi på trænerteamet lærte hvordan man kan træne U9’erne så de kan blive endnu bedre, nemlig med endnu mere fokus på pasningsspillet og teknikken, hvilket der også har være super meget fokus på i denne sæson.
Jeg selv som også er ungdomskoordinator har bestem også lært noget og fået noget at tænke over. Skal man i fremtiden spille 2 x 10 min. eller noget at den stil for at gøre kampene mere floorballkamp relateret som når man rykker op på U11? Skal man begynde at lave målfelt og håndhævne reglerne noget mere til stævner? Det er i hvert fald værd at overveje.

Alt i alt en super oplevelse for alle og mon ikke vi gentager succesen næste sæson og evt. for et par kontakter derover som kan tiltrækkes og komme til vores stævner i Herlev.

Slutligt mange tak til Genarp for et godt stævne og tak til forældrene for opbakningen og slutligt tak til bestyrelsen for at støtte økonomisk til dette.

Der vil blive lagt et udkast billeder fra dagen ud på vores Facebook side, så synes godt om den og se billederne, https://www.facebook.com/herlevfloorball

Mange floorball hilsner

Carina Kaarsberg og U9 trænerteamet

Af: Carina Selmer Nyholt
300 kampe:
Tillykke til Christian "Militær" Nyholt
Seneste nyheder
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
Flere nyheder...
Seneste kampe
24-04Vanløse 2 - Herre 2
22-04Dame 1 - Alliancen København4 - 3
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 38 - 2
03-12Benløse - U11
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
29-04Herre 2 - Vanløse 2
05-05Rødovre - Dame 1
Denne uges kampe...